Костадинов: Милан Димитров беше екстрадиран

Според него всеки български гражданин може да бъде отвлечен
12 авг 2024 14:50, Нели Христова
95
Костадинов: Милан Димитров беше екстрадиран
Снимка: БГНЕС

"В края на миналата седмица българският заложник Милан Димитров беше екстрадиран", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде БГНЕС.

По думите на Костадинов "всеки един български гражданин в момента може да бъде отвлечен със действието на българските власти".

Народният представител от ПГ на „Възраждане“ Ангел Георгиев обясни, че процесът по екстрадицията на Милан Димитров е ускорен. Той съобщи, че от „Възраждане“ са поискали да посетят Милан Димитров в затвора в Солун, но той е екстрадиран в Сан Антонио, Тексас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кирччу и кукоррчу кога???
50
14
 
11
 
! Отговори
А РУМЕН КОГА? преди 1 месец
ФИЦО и ОРБАН ..?
49
19
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Копейката колкото и да се напъва и да лъже, никога няма да стигне чичо му Болен 650000 гласа на избори. Винаги 4-ти ще си остане. Пасторът Ивелин пак ще му дръпне гласовете на най-промитите руски мозъчета :))))))))))))))))))))))))))))))
48
10
 
8
 
! Отговори
Става интересно преди 1 месец
Според българските служби, Ивелин Михайлов е свързан с руските служби и го очаква подобно обвинение.
47
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скоро ще излезе информацията ,за парите и кои от Възраждане ,са ги получавали и за шпионска им дейност , Идва края на тези безродни ,нагли изменници на България !!!!!!
46
12
 
6
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Ами да го взимат в САЩ, не ми пука за него. Бълха ме ухапала.
45
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Зозо Надявай се, баламурник. Цялата държава е купена от твоя мордор. Даже последните премиери са си техни хора. Целувай на Господаря Путин чорката и мълчи.
44
9
 
7
 
! Отговори
sd преди 1 месец
в БГ няма никаква обективна информация, освен дезинформацията на русоидите на копейкин. В Гърция делото е гледано на две инстанции преди да го екстрадират този Милан Димитров
43
15
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Едно по едно всички руски мишлета ще бъдат изловени. Тоя нали изнасял чипове за Мордор? Е сега в панделата ще му инсталират голям, черен чип отзад :)))))))))))))))))))))
42
12
 
11
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Вашингтон го иска, защото е крал техника от Запада и я е пращал на Вражеска Русия. Това е национално предателство. 80г затвор го очакват.
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Активистите на Възраждане ,ще бъдат с,дени ,за държавна измяна ,получаване на огромни пари от Русия ,за да рушат България !!! СКОРО ....
40
9
 
8
 
! Отговори
Русофили Внимавайте преди 1 месец
Капете един по един. Милан, Ивелин, Киро, Костя. По ред на номерата един по един.
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 37 - и така досущ ще го докара на съименника си - Капитан Копейкин от Мъртви души на Гогол. Само дето онзи загубил крак и ръка в служба на Отечеството си. Докато нашия си е направил пак за същото ритуално Секуро - преместил си го е в другия крачол. Но.. с много апотеоз!
38
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия от Величие да приберат копейките в Исторически парк и да ги изложат на видно място в експозицията. И да сложат такса за влизане - една непробита копейка за ученици и студенти и две за останалите посетители.
37
3
 
7
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАААА преди 1 месец
Винаги актуален, с бърза информация и качествено съдържание, тази година водещият новинарски сайт Dnes.bg -да се смееш ли да плачеш ли
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дъговознаменните са все предатели
35
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейка, можеше да организираш чета и ей го къде е Солун. А ти се катериш по Пирин, за да се снимаш с някакви рогати животинки. А сега ще плуваш през океана и после чак до Тексас. Тамошните рейнджъри те чакат. Пък може и с Чък Норис да се снимаш!
34
17
 
12
 
! Отговори
Възраждане преди 1 месец
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяването на България към Руската Федерация!
33
8
 
8
 
! Отговори
Не съм чул или чел, преди 1 месец
че истинска западна държава си е екстрадирала граждани лъч друга държава ей така, защото другата държава казва, че този е извършил престъпление! Всички казват дайте доказателствата ще го съдим сами у дома, ако това е престъоление! Само робите на комунизма предоставят бивота на робите си на други за експлоатация! Това и робовладелците не са правили! Нямам информация дали има престъпление или не! Коментирам само правната страна! Ако свиркане е забранено някъде, то от там могат да си вземат свиркал
32
5
 
6
 
! Отговори
Ех преди 1 месец
Лошо много лошо.