Костадинов и хората му броили по $ 1600 да видят Путин и да се снимат пред Кремъл

Групата е нямала пълен достъп до форума на БРИКС
28 авг 2024 06:50, Петър Бойчев
478
Костадинов и хората му броили по $ 1600 да видят Путин и да се снимат пред Кремъл
Снимка Фейсбук

По 1620 долара, или около 2770 лева на човек, са платили “Възраждане”, за да пратят трима свои представители на форум на БРИКС в Москва.

Общинският съветник Деян Николов, който е в руската столица, се похвали във фейсбук с баджа си преди откриването на форума. Оттам стана ясно, че е с билет “Стандарт”. А справка в страницата на събитието сочи, че този билет струва 144 хил. рубли и не дава пълен достъп до събитието. С него може да се присъства на бизнес събитията в програмата, да се посети изложба, а носителите му получават скромен комплект материали - тетрадка и молив, пише "24 часа".

Форумът в Москва бе посветен на развитието на общините в страните от БРИКС. България обаче не е член на организацията, част от която са Китай и Русия, а пък “Възраждане” нямат нито един общински кмет. Преди дни обаче Костадин Костадинов се похвали, че “Възраждане” е единствената българска партия, поканена на събитието.

Посещението му в Москва ядоса Бойко Борисов, който заяви, че това вече изключва всички възможности за бъдеща работа на ГЕРБ и “Възраждане” - коалиция или съвместно носене на отговорност в някои сфери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още по темата: КремълпутинКостадинов
Още от Политика
Ще намалее ли влиянието на ДПС без Пеевски?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
11
 
12
 
! Отговори
Off преди 3 седмици
На снимката при внимателно вглеждане се вижда как и на тримата от десния ъгъл на устата е протекла руска семенна течност. И халките са им охлабени яко. От джобовете стърчат копейки.
36
2
 
10
 
! Отговори
Боци нямало да преди 3 седмици
Прави политика с Възраждане, щото били ходили да се снимат с Путин. Банкянския лицемер и о* б, ли, з, ва, ч на американски задни отверстия забрави как на времето подари поради същото това лицемерие на Путин българско овчарско куче. Ей, няма по противни и долни лицемери от евроатлантиците.
35
13
 
14
 
! Отговори
Тефтер и молив преди 3 седмици
Каква е тая гейдружинка на снимката
34
7
 
8
 
! Отговори
Шаро-текезаро преди 3 седмици
Броили те-грънци! Като ти ги дава тъпия народ, лесно се харчат!
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ядосал се Борисоф,ти да видиш.А първото нещо,което неовите служебни мислят да правят е да премахнат швейцарското правило за увеличаване на пенсиите.Вече е изготвена и таблица.Каквото направи Кокорчо-направи.Дотук.А работещите трябва да плащат два пъти по-олями осиуровки,за да има пари за пенсии.Пардон-за крадене.
32
4
 
22
 
! Отговори
Христо преди 3 седмици
Значи в Русия няма комунизъм а пазарна икономика.Комунизъм и пазарна икономика има в Китай.А при нас има силова демокрация.
31
8
 
13
 
! Отговори
Митев преди 3 седмици
До Да беше отишъл на стотина километра от т.н. "пишни градове" за да видиш истината за "Вериката Русия"!
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимна преди 3 седмици
Продължение за Турски поток. Докато Путин, се опитваше да води беседа с Ердоган, Вучич и други лидери Бойко, продължи да говори с него и постави приарката си в неловка ситуация пред Путин и останалите лидери, опитвайки се да му даде знак да се отмести. Той и каза "Мини отатъка." И я побутна да снима отпред с камерата.
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Също така и аз имам снимка на същото място на червения плащат пред Кремъл вътре и около всички забележителсности в Русия дори бях в Санкт Петербург и по золотое Кольцо с влак до най пищните им градове
28
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А "делегацията" на Възраждане завърши ли основната си мисия, прочистване отходните канали на Путин?
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да ви имам и новината, аз също съм виждал Путин, без да съм го планирал. 2019 на Великден се оказа че по същото време по което бях решил да влезна в църквата им той също се появи и изнесе реч - темата беше за солидарността и сирачетата. Не бях подготвен. Просто се случи.
26
0
 
22
 
! Отговори
Коки преди 3 седмици
Да ходят където си искат, тяхна работа. Мен ме интересува защо и за каква толкоз работа, шефът на БНБ получава месечно около 35 хил. Лв. заплата и спестени около 2 млн. Лв.?
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На кого му пука какво смята Борисов в случая? Нивото на журналистиката тука и в 24 часа е много зле. Абсурдно и умопомрачително. Парите, да, важно нещо много, добре че мислите за хората, няма що.
24
1
 
14
 
! Отговори
Шпагин преди 3 седмици
От софийска община да прегледат добре снимките и да анализират технологиите за подреждане на павета и организацията на движението и пешеходните зони на площада пред Кремъл.
23
0
 
24
 
! Отговори
Анонимна преди 3 седмици
"220 километра за два месеца. Нося снимки" - хвали се Бойко пред Путин. Става въпрос за Турски поток.
22
8
 
10
 
! Отговори
Паню Баирски преди 3 седмици
Не виждам защо още обръщат внимание на тия жалки паяци.
21
4
 
13
 
! Отговори
Тафа преди 3 седмици
И по още 1000$ да му направят по едно дудуче.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има пари - угажда си.
19
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русофили, вие сте ***. Плюя на вас.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 14 Русофилски слабоумнико, русия ни каза "БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА" още през 2013, много преди санкции и т.н.