Чакъров: Доган има договор за наем в "Бояна"

Симпатизанти са се събрали пред сарая
Обновена: 30 авг 2024 10:37 | 30 авг 2024 10:28, Петър Бойчев
156

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съществува договор за наем, който урежда ползването на имота в кв. „Бояна“, заяви председателят на ДПС Джевдет Чакъров. Той пристигна при събралите се поддръжници на почетния председател на партията Ахмед Доган в столичния квартал.

По думите му договорът е сключен между Ахмед Доган от една страна и от друга - с фирмата, която управлява имота.

Джевдет Чакъров посочи, че ще бъде спазвано върховенството на закона и договорът за наем ще бъде подаден до съответните институции.

Тук сме да подкрепим Ахмед Доган, ДПС и каузата на ДПС, каза Чакъров и допълни, че се очаква както в София, така и пред имота в „Росенец“ да дойдат още симпатизанти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още по темата: Боянанаемдоганчакъров
Още от Политика
Татяна Дончева: Уставът на БСП крие рискове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
14
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 седмици
Комунистическия пуч срещу Доган ще струва на русофилите скъпо. Турците не прощават и не забравят.
73
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изхвърлен окончателно, Доган винаги е бил слаб, само медийно е надуван, това важи и за Бойко, Шиши и тн, и те ще си намерят майстора. България без тях ще върви на пред и на горе!
72
0
 
14
 
! Отговори
Шишо преди 2 седмици
Какво общо има наема за сарая на Доган с "каузата" ДПС? Що за интелект трябва да притежава човек за да приеме това за нормално, че и да ходи да доказва някаква съпричастност?
71
0
 
7
 
! Отговори
Пудела преди 2 седмици
Глигана не е като мечката или вълка.Като побегнеш не те преследва,гледа само да оплюска територията.
70
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЯКИТЕ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА ИЗБЕГАХА КАТО НААКАНИ КАТО ДОЙДОХА ТУРЦИТЕ
69
1
 
11
 
! Отговори
Гризел преди 2 седмици
Т.нар."симпатизанти" да бъдат разпръснати.Трябва да има ред.За тези неща си има съдилища и държавни учреждения.Ако някой има документ и съответния договор,да дойде на място и да го покаже на властите,а не да изпраща привържениците си.
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Въпросът е кое му дава на Доган толкова много пари за имения имоти палати живее като шейх а народа беден и гладен.
67
0
 
10
 
! Отговори
ДЕРИБЕИТЕ СЕ преди 2 седмици
СЪБРАХА ДА ВАРДЯТ САРАИТЕ.
66
1
 
16
 
! Отговори
Хейт преди 2 седмици
Да покаже договора, да покаже квитанции и банкови трансфери от платени наеми и режийни. Какво ни занимавате с общи лафове?
65
1
 
6
 
! Отговори
Алов преди 2 седмици
Жалка истори, но през Грух няма прошка
64
1
 
20
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 седмици
Дано етническите турци най -накрая прогледнат и осъзнаят, че нито Доган, нито Пеевски работят за тяхните интереси,а работят за себе си, против интересите на България...
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Голям кеф е да ги гледаме как се ръфат, ......адините долнии. Мърсуваха десетилетия в българската политика, дано тъпкано им се върне.
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Пуделът е объркан Ясно е чия е била фирмата- писана на някой социално слаб. За съжаление на Доган покрай криенето, че има пари, не я е регистрирал на свое име. Всички големи политици и бизнесмени имат такива схеми да си скрият какво притежават. Политиците, за да не ги разследват за корупция, пишат на анонимници и става мазалото, ако ги атакуват. Нормалните по света просто са си собственици на фирмите, но така се пазят от делби при разводи, фалити на инвестиции и подобни, което си е законно.
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вижда се май, че следващите избори ще са без ДПС и БСП.
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако договора не е преподписан - т.е. със срок продължаващ и след днес, собственика дава едно месечно предизвестие със свидетели и въпросният имот трябва да е освободен напълно. А ако вече е имало такива предупреждения собственика се обръща към съд и полиция и го махат. Като има договор, трябва да има и банкови документи от които да личи трансфери по заплащането на месечен наем. Разни политически трикове с медийно шоу не вървят тук. Ако не е плащано дълго време съдът и МВР ще го изведат до месец.
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Довиждане, довиждане
58
0
 
14
 
! Отговори
ДА СИ ХОДИ преди 2 седмици
НА СЕЛО ТАЗИ ПИЯНИЦА СТИГА СЕ Е ИЗЛАГАЛ. АКО ФЪФЛИ 2 ЧАСА НИЩО СЪЩЕСТВЕНО НЕ КАЗВА.
57
0
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Като има договор,защо не го показа? Собственикът настоява Доган да напусне имотите му.Значи договор няма.И защо е цялата тази агитка и патаклама пред сараите? Доган има наследствена къща в Дръндар.Както много други пенсионери ще си отиде на село.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добре, де. Ясно е, че Доган е покрил имуществото си чрез схема с подставени лица и собственост на името на фирми. Ясно е и, че сега му крадат фирмите и имотите. И двете страни са в нарушение и/или престъпление. Крадците на фирмите трябва да бъдат наказани, защото така всеки може да се окаже обран, даже фирмите да са на негово име и да не покрива приходи и данъци. Доган досега защо не е проверяван и разследван дали не крие данъци и откъде има пари за схемата с подставените лица?
55
0
 
6
 
! Отговори
селянин преди 2 седмици
убави са му къщетата у наше село не ги правят ного ного