Сигнали на 112: Сигурността на Ахмед Доган е застрашена

Самият той е в Росенец
Обновена: 30 авг 2024 09:16 | 30 авг 2024 09:02, Александър Попов
202
Сигнали на 112: Сигурността на Ахмед Доган е застрашена
Снимка: БГНЕС

Сигурносттта на Ахмед Доган е застрашена. Два сигнала с подобно твърдение са били подадени на спешния телефон 112, съобщава Нова тв. МВР е направило проверка и е установено е, че става въпрос за гражданско-правен казус и случаят е предаден на прокуратурата.

Привърженици на почетния председател на ДПС прекараха нощта пред резиденцията в столичния квартал „Бояна”, която е обитавана от него през последните години. Те твърдят, че представители на охранителна фирма са изкарвали хора, които от години работят в сградата.

Още по темата
Самият Ахмед Доган не беше сградата.

До ситуацията се стигна, след като вчера бившият съдружник на Ахмед Доган - Данаил Папазов, поиска той да напусне имотите в „Бояна” и край Росенец.

Поддръжници на Доган се събраха в четвъртък вечерта и пред резиденцията в Росенец, където се намира в момента почетният председател на ДПС. Те настояха за намеса на държавата, както и да стане ясно името на нотариуса, при който бившият съдружник на Доган е извадил документи, с които сега настоявал за освобождаване на двата имота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: Ахмед Доган
Още от ЕС
Не можем да гадаем отсега какво ще се случи с номинираните за комисари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган не е сложен от дс, а от твоите американци. Без американците щеше да си е просто Ахмед, и щрше да е в затвора, откъдето твоите демокради го изкараха за да си правят имидж на негов гръб докато пият мазно турско кафе с него. Щеше да е без "партия" която да плаши със създаване на второ Косово. Същата тази партия първа влезе заедно с едната част от СДС на американския Филип Димитров в либералният интернационал. Сега натам се стремят и другите американски проекти под формата на ППДБ
99
1
 
1
 
! Отговори
Пеефски преди 2 седмици
Папаза, тва съм аз, момчето;))) с прасето;)))
98
0
 
15
 
! Отговори
Сълза и смях преди 2 седмици
Какъв е доган та ще го защитава държавата да живее в имоти ,които не са негови...дърт крадлив р.е.з.а.к на който идва края и то от собственото му дебело и нагло творение.Абсолютно заслужено...Аллах забавя, но не забравя
97
6
 
6
 
! Отговори
Ще гласуваме за преди 2 седмици
Пеевски
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган търси помощ от България ! Не от Турция или Русия
95
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
България има един владетел и той е Пеевски . Предлагам неговия лик да бъде изсечен върху монета .
94
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Т у р ч а л я т а как ми слагат минуси, ама те са си тъпички по-принцип, малко им требва да верват, че Доганчо бил некакъв фактор :)))
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво ни касае това? Нека си се разбират помежду си. На нас ни през таратайката.
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски победи !
91
0
 
5
 
! Отговори
Алов преди 2 седмици
Сега разбирате ли защо на Пеевски никой не скача и си трайкат. Иначе железният ботупш
90
3
 
10
 
! Отговори
българин преди 2 седмици
кривоглавите говорещи неправилен български се оплакват че падишаха им бил застрашен :)
89
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган е сложен от незаконно създадената от ДС етническа партия, той не е некакъв фактор, дори на средно ниво в мафията, каквото му дадат толкоз, той доволен, те доволни... :)))
88
8
 
2
 
! Отговори
Българка преди 2 седмици
Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.
87
1
 
18
 
! Отговори
Jm2 преди 2 седмици
Как така е застрашена сигурността му, при положение, че не е там? Не е ли редно да потърсят отговорност от тези, които подават фалшив сигнал?
86
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ние българите файда от ДПС и Доган нямаме, съмнявам се и турците някога да са имали. Какво точно ни интересува нас сигурността на някакъв турчин, който се държи като ром и не иска да напусне къщата на хората, които я притежават. Събрали чак група маргинали да го пазят, от кой, от закона ли? Ако не им харесват законите Турция ги очаква. А социолозите още ли дават 15% на дпс впрочем?
85
5
 
8
 
! Отговори
Цар Делян Шишман преди 2 седмици
Мачка поробителя Доган
84
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Айляк Ти ко разбираш от мафия ве Айляк, абсолютно нищо, но така сте вие т у р ч а л я т а, про сти ще си останете... :)))
83
1
 
7
 
! Отговори
Айляк преди 2 седмици
До 69 Да, щото Доган нямал общо с мафията, ДуПаСе затва прибират при тях сички субекти, които си имат проблеми със закона - кандидат кметове, кандидат общинари и т.н...заради имунитета. Кредитът на Вълка от 148,5 млн. Доган го е уредил. Кредит, от който Доган взима 30 млн. , с които погасява дълговете на ТЕЦ Варна. Та какво ли щеше да е, ако Доган имаше нещо общо с мафията в БГ-то?
82
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-смешното е, че Доганчо са го вербували от ДС и родината му Турция изобщо не го обича, но т у р ч а л я т а верват в неговата пиянска осанка на мним философ :)))
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Момчето си отива и взема къщата, вилата и парите.