Свиленски: Зафиров и Гуцанов предадоха БСП

Върховният съд странно променял решенията си
Обновена: 10 сеп 2024 11:23 | 10 сеп 2024 11:18, Петър Бойчев
30
Свиленски: Зафиров и Гуцанов предадоха БСП
Снимка БГНЕС

Хората, които не са съгласни със случващото се в БСП, постоянно звънят и ни питат какво да правят. Не искаме да цепим партията, призовахме недоволните да не напускат партията.

Зафиров и Гуцанов предадоха партията и промениха посоката, в която се движеше. Това заяви в студиото на "Твоят ден" Георги Свиленски. Той, заедно с Иван Ченчев, внесе документи за регистрация на БСП, като представляващ Корнелия Нинова.

В понеделник битката в БСП беше решена от Върховния касационен съд. Магистратите обявиха, че Нинова вече не е лидер на партията.

"Общопартийната контролна комисия показа ясни зависимости. Едни и същи хора в рамките на няколко месеца гласуваха по коренно различен начин. Комисията няма да се произнесе в духа на устава. Няма как да допусна Зафиров и Вигенин да ми бъдат морални съдници.

През 7-годишния мандат на Нинова от Националния съвет са изключени само Кирил Добрев и Георги Гергов. Калоян Паргов беше наказан за нарушаване на правилата. Мина му наказанието, взел си е забележка. Понякога нормите дават и положителен ефект. Напусналите сами са преценили сами така, искаха да тръгнат по свой път. Аз бях изключен с незаконен кворум", смята Свиленски. И припомни, че преди 2 години Върховният съд е казал, че оставката на Нинова трябва да бъде констатирана от конгреса, а сега решението било друго.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Избори 2024
Експерти: Политиците страдат от властохолизъм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 6 дни
всички сте предатели колко години се влачите в нс защо не казвате нинова кога сепояви в бсп къде плаща чл внос какво общо има с бсп как стана председателами вие тичахте да се снимата зад нея изчезваите и не се показваите повече20 процента изб активност
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Гуцанов беше предател в сянка, таен агент на Пеевски и Борисов. Ще ги накажем на изборите. Плановете им са да отменят прякото гласуване за председател на БСП и да си карат пак като олигархична партия от семеен тип. Двуличие и тайни съглашения с ГЕРБ и ДПС и разделяне на плячката с тях.
27
3
 
0
 
! Отговори
дедо ви преди 6 дни
кой вдига телефона за да чуе - много ни е мъчно за бсп и другарката нинова , не сме съгласни Зафиров да е лидер ?! щото до колкото чух били хиляди обажданията :) но според мен са милиони
26
3
 
3
 
! Отговори
ГОСТ преди 6 дни
Другарю Свиленски, защо ви изключиха от БСП-БКП? Вие сет дагенерат! Нинова не подлежи като изключена от партията ,както и ти на рециклиране. мястото ви е в контейнера на политическото бунище с Доган!
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Хората, за които пледира Свиленски, трябваше отдавна да свикнат да се съобразяват със закона и решението, което не подлежи на обжалване, на ВАС. Разбирам, че Свиленски има проблем с избръснатата си глава, която води до хипотермия, и му съчувствам. Не мога да разбера защо лицето, подписало се под публикацията, се прави на интересно. Решението на върховния съд, повтарям отново, не подлежи на обжалване.
24
1
 
3
 
! Отговори
Петко преди 6 дни
Довиждане!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
звънят ви хората, на които сте намерили сладки службици, когато нинова беше министър, изкарайте ги пак на улицата, пуснете ги да бият тези,които не искат нинова, както вече направихте и ви изключиха за нула време
22
0
 
0
 
! Отговори
ДОГАН ГЕПИЛ 150 МЛН? преди 6 дни
И КАК ДА ИЗБЕРА ПО МАЛКО КРАДЯЩИТЕ, АКО ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ?
21
0
 
5
 
! Отговори
БСП тервел преди 6 дни
Питайте корни колко агънца изяде от лидера на партията и пламенно.Сега е пета глуха.Ми по времето на живо ***- бивш кмет,стана и народен представител.Ех всичко има край.
20
1
 
10
 
! Отговори
какво ли му е на преди 6 дни
Свиленски - Радев дори и Жена му Открадна?!
19
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 6 дни
Хахаааааа, Рундю - руснака и червените дерибеи изхвърлиха от БСП Корни и Баджото :)))))))))))))))) Ся реват на умрело :)))))))))))))))))))))))
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ДРАМИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ НЕ НИ ЗАСЯГАТ! ОТ МНОГО КРАДЕНЕ СЕ ОБАСРААХА!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Гуцанов да изтърве кокала,нали Дънката ще му се кара...
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Едни предадоха Тодор Живков, други предадоха Жан Виденов, сега пак едни предадоха Нинова . Предателите винаги са били наказвани и никой не ги обича. На изборите ще са катастрофа за ВГЗ.
15
0
 
8
 
! Отговори
ДОГАН ГЕПИЛ 150 МЛН? преди 6 дни
КОЙ МИНАЛ ПРИЗ ПОЛИТИКАТА И ЗАДЪРЖАЛ СЕ 3-4 ГОДИНИ НЕ Е СТАНАЛ МИЛИОНЕР НО НЯМА КАК ОТ ЗАПЛАТА? И УЖ ВСИЧКИ СА ТАМ ЗА НАШЕ ДОБРО И МИСЛЯТ КАК ДА НИ НАПРАВЯТ ЩАСТЛИВИ? ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!
14
2
 
9
 
! Отговори
ПУТИН преди 6 дни
КОЙТО И ПОЛИТИК ДА ПОСОЧИТЕ, ТОЙ Е МИЛИОНЕР. ИЛИ ЩЕ ГО НАПРАВЯ ТАКЪВ САМО И САМО ДА СТЕ РАЗКРАЧЕНИ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ..
13
6
 
3
 
! Отговори
ПУТИН преди 6 дни
ДЕ ДА МОЖЕХ ДА РАЗЦЕПЯ И ГЕРБ, И ПП ДБ. ПА ДА СИ СЛОЖА НА ВЛАСТ ГОЛИЯТ ГМУРКАЧ И ...... ПЕЙ ❤️ СЪРЦЕ.
12
5
 
12
 
! Отговори
ИМА ЛИ КОМУНИСТИ? преди 6 дни
МИЛИАРДЕР ДО МИЛИАРДЕРА, МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО..... НАЙ - ОТПРЕДЕ Е ТОВАРИЩ ПУТИН - КЛЕЛ СЕ В КГБКПСС, ЧЕ РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА КОЛХОЗНИЦИТЕ
11
3
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 6 дни
Тоя от снимката и турчинът Костадин Костадинов са като от едно племе еврейско раждани. Малка разлика има само в лицата им. Най-страшно за евееите е когато са различими,защото родовата им генетическа шизофренна параноя ги кара винаги да се криптират.Те личности нямат и затова номадствуват периодично. За да прикрият следи от престъпленията си. Този път обаче ги различих навреме.Хайде нека сега кажат,че не ни поробиха и след комунизма. Този път няма как да се измъкнат.Следва да се избият помежду си
10
4
 
14
 
! Отговори
благоев преди 6 дни
Не познавам комунист който да е за Нинова