Официално: Лейди Гага на 14 август в София

Билетите за концерта й на "Васил Левски" ще струват от 70 до 200 лв
Обновена: 10 апр 2012 10:45 | 10 апр 2012 10:42,
118
Официално: Лейди Гага на 14 август в София
Лейди Гага започва европейския си тур от София. Снимка: Getty Images

Новината, която от един месец всички очакват се потвърди официално. Лейди Гага ще изнесе концерт в София на 14 август по покана на София Мюзик Ентърпрайсис.

Кралицата на провокациите ще пее на стадион "Васил Левски", като в продажба ще бъдат пуснати 50 000 билета на цени от 70 до 200 лева.

Продажбата стартира на 27 април, петък, като пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро и нейните партньори, както и на касата на зала "Арена Армеец".

"Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория", заявиха от СМЕ.

Концертът в София ще бъде първият на Гага от европейската й обиколка.

Петкратната носителка на наградата Грами ще представи специалното шоу The Born This Way Ball, като в него акцент са парчетата от последния й албум "Born This Way", но феновете ще видят и всички хитове от предишните два.

Съпорт на Лейди Гага в Европа ще бъде британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In а Thing Called Love", а специален гост ще бъде DJ Lady Starlight, дългогодишен сценичен партньор на Гага.

"The Born This Way Ball" е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем, празнувайки", казват създателите на шоуто.

СМЕ изказа и официална благодарност на президента на БФС Борислав Михайлов, на националния селекционер Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха, и въпреки трудностите успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
23
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гааа,гаааа,гааааа....Може ако ми дадат 70 или 200 лева да я изтърпя с тапи в ушите...Иначе за нищо не става тоя ***!
2
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛУДНИЦАААААААААААААА!Там съм, Гага-та прави голямо шоу! :D
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Азис ще подгрява.