Официално: Лейди Гага на 14 август в София

Билетите за концерта й на "Васил Левски" ще струват от 70 до 200 лв
Обновена: 10 апр 2012 10:45 | 10 апр 2012 10:42,
118
Официално: Лейди Гага на 14 август в София
Лейди Гага започва европейския си тур от София. Снимка: Getty Images

Новината, която от един месец всички очакват се потвърди официално. Лейди Гага ще изнесе концерт в София на 14 август по покана на София Мюзик Ентърпрайсис.

Кралицата на провокациите ще пее на стадион "Васил Левски", като в продажба ще бъдат пуснати 50 000 билета на цени от 70 до 200 лева.

Продажбата стартира на 27 април, петък, като пропуските могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро и нейните партньори, както и на касата на зала "Арена Армеец".

"Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория", заявиха от СМЕ.

Концертът в София ще бъде първият на Гага от европейската й обиколка.

Петкратната носителка на наградата Грами ще представи специалното шоу The Born This Way Ball, като в него акцент са парчетата от последния й албум "Born This Way", но феновете ще видят и всички хитове от предишните два.

Съпорт на Лейди Гага в Европа ще бъде британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In а Thing Called Love", а специален гост ще бъде DJ Lady Starlight, дългогодишен сценичен партньор на Гага.

"The Born This Way Ball" е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom of Fame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем, празнувайки", казват създателите на шоуто.

СМЕ изказа и официална благодарност на президента на БФС Борислав Михайлов, на националния селекционер Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха, и въпреки трудностите успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
2
 
! Отговори
littlehebi преди 12 години
Има ли някой от Бургас и околността който ще ходи на концерта?
102
0
 
0
 
! Отговори
littlehebi преди 12 години
а ти от кой град си?
101
4
 
5
 
! Отговори
до Веско преди 12 години
Много е лесно в годините на Facebook да набереш фенове с причудливи шапки, грим като стенвестник, неудобни, но ръбати обувки и други *** номера. Ако беше през 80-те или 90-те години щях да я видя как "набира" фенове. Талант има-да копира. Пеела, ами то колко по-добре от нея пеят, но грешката на другите е, че не се обличат като палячовци. Свирела на пиано. Голямо постижение - само тя ли го може?! Малките чудовища не виждат по-далече от носа си. Зле са нещата, ако Гага е мярката за талант.
100
7
 
3
 
! Отговори
Веселин преди 12 години
Трябва да знаете, че Лейди ГаГа е сред най-не само коментираните, но и сред най-известните звезди в света. Само за една година, тя набира най-малко 42 000 000 фена от цял свят. Известна със своя талант и ексцентричност, цяло чудо е че тя ще покори българската сцена, като се има предвид каква държава е България1 в момента. Мачове и други такива спортни събития може да има всеки ден, но тази звезда ще бъде на концерт у нас само веднъж (все пак може и повече). Защото музиката не е само чалга и Азис
99
4
 
1
 
! Отговори
ra-ra-a-a-a преди 12 години
Разбирам че за много от пишещите тук 70 лв е половината им месечен бюджет, ама айде по-леко със злобата и неадеквaтните коментари. ;) Тука някакви обясняват как никога нямало видиш ли да даде 70 лв за Гага-та.. а за кой друг ще ги дадеш, като имаш само 20 лв в джоба, бе урко :D
98
3
 
7
 
! Отговори
Gargamel преди 12 години
ше стане нек'в концерт ама пее као травестит и в лице е неприятна. абе напъва се на пиано, на микрофон-ама грозна е бе и на плакат и на снимка. такава не искам ни да ми пее ни да ми свири- мазохисти от всички страни мъчете се-грозотата няма да умре тя е на сцената-тук е Гаргамел
97
1
 
0
 
! Отговори
Thelema преди 12 години
И Гага и Дянков работят за едни господари,но Гага ще ни вземе по-малко пари от Хер Флик.
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Номер 93 го е казал най-точно и вярно!!!
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
OMGOMGOMGOMG.... НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!! ТОВА Е СБЪДНАТА МЕ!ТА ЗА МЕН!
94
2
 
4
 
! Отговори
omg преди 12 години
nqkoi wijdal lie w youtube ili deto da e akustichnite i koncerti na jiwo? da widite che si zaslujawa tesnogrydi smeshki takiwa.. mn mrazq nqkwi deto hem ne znaqt kwi gi goworqt hem se naduwat i se prawqt na mn obrazowani i razlichni i specialni stfu
93
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
концертът на Гага - преброяване на оФцете в БГ
92
5
 
7
 
! Отговори
ужасен цивилен преди 12 години
Кви са тея болни мозъци които пишат коментари бе, и с тея илюминати няма край вече. Айде първо да се научи кои са илюминатите и ква е историята им преди тука да лепваме някакви нелепи теории за световна конспирация - Гага и Бионсе илюминати, Рияна последователка на Сатаната, дрън дрън.. Иначе Гага се отличава със страхотни изпълнения на живо, много дърдори на публиката и пее страхотно и като почне на пианото чудеса стават :)
91
2
 
2
 
! Отговори
хммм преди 12 години
тая от един концерт прави 5 милиона кинта
90
2
 
6
 
! Отговори
до 102 преди 12 години
Мадона събра над 60 000 на стадиона, ама ти явно си бил на друга планета. А, ако имаш някакви възражения - питай SME - същите, които организират и концертите на Гага. И много ми е странно как така билетите на Мадона били доста по-високи - като за концерта й през 2009г. на терен бяха от 100 до 200 лв., а горе на трибуни около 100 лв. Защо пак се пишат измислици и неистини - нека си погледнат ценоразписа от преди 3 г. Вижте и новините от тогава. Като нямате спомен - пийте Гинко Б.
89
6
 
8
 
! Отговори
до 95 преди 12 години
Лепа Брена не може да напълни стадион в България в момента, щом Цеца събра 5000 хиляди преди няколко години, при това комплект заедно с *** Азис...Само рокаджиите държат фронт - 55000 на Металика, 50000 на Рамщайн, 55000 на AC/DC...При това при цени на билета от 50 лева нагоре! Тази Гарга ще събере 10-20 хиляди, както беше и при Мадона...
88
9
 
7
 
! Отговори
г преди 12 години
Да бе! Вместо да изпия 30-40 бири ша гледам тоя дзвер. Пък и щом идва в БГ значи за нищо не става вече
87
6
 
4
 
! Отговори
h преди 12 години
ууууууууууууууууу
86
2
 
2
 
! Отговори
Т.ПЕТРОВ ДО 96 преди 12 години
ЕЙ ХЬОМНЕ СЕЛСКО, старата генерация е доста по в час от теб недонаебано недоносче.
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
93 и 97 са написали всичко,което трябва да се знае.Жалко наистина за новото поколение,ще има и будни деца,но повечето са безвъзвратно промити.Както се вижда повечето си мислят,че ние просто си злобеем.Наистина жалко!И нещо още да добавя,прочете "Фауст" на Гьоте и се сетете за Лейди Гага.
84
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой да знае наистина как изглежда Гаргата? Илюминатите занапред ще издигат все повече подобни икони - без лик. Дори и да умре лесно може да се замени с друга.А мозъците на робите са промити...