Медведев: От НАТО зависи дали планетата ще стане на парчета

Членството на Украйна в алианса означава обявяване на война на Русия
17 юли 2024 08:30, Александър Попов
332
Медведев: От НАТО зависи дали планетата ще стане на парчета
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Присъединяването на Украйна към НАТО ще бъде равнозначно на обявяване на война на Москва, заяви бившият руски президент Дмитрий Медведев и добави, че само "благоразумието" от страна на Алианса може да предотврати разпадането на планетата на парчета.

На срещата си на върха миналата седмица лидерите на НАТО се ангажираха да подкрепят Украйна по "необратимия път към пълна евроатлантическа интеграция, включително членство в НАТО". Остана отворен въпроса кога може да се случи това.

Медведев заяви пред информационната агенция "Аргументи и факти", че членството на Украйна ще надхвърли пряката заплаха за сигурността на Москва.

"По същество това би било обявяване на война - макар и със закъснение. Действията, които противниците на Русия предприемат срещу нас в продължение на години, разширявайки НАТО, водят Алианса до точката, от която няма връщане назад", подчерта бившият руски президент.

Той заяви, че Русия не заплашва НАТО, но ще отговори на опитите да подкопае нейните интереси.

Медведев също така повтори позицията на Москва, че назначаването на Марк Рюте за ръководител на НАТО няма да промени позицията на алианса.

"За Русия нищо няма да се промени, тъй като ключовите решения се вземат не от страните членки на НАТО, а от една държава - САЩ", заяви Медведев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още по темата: медведев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не зависи от НАТО,а от кръга надрусани с халюцигенни гъби,които са около Бай Дрън.Те са депресирани,мразят хората и доскоро даваха заповеди да се пускат статии,че трябвало населението на Земята да се "съкрати".Да съкращават себе си,а не другите!
203
4
 
3
 
! Отговори
Vulgaris Magistralis преди 1 месец
Вие не разбирате, че тази война е жизненоважна за Русия. От нея зависи оцеляването й. Русия, както ви е известно, е изключително малка по територия, но огромна по население. Въобще най-гъсто населената държава в света е. Няма място за милиардите хора, които живеят в нея и за това е принудена да превземе гигантските и неизмерими източни провинции на Украйна, без които демографския тайфун на Русия няма да може да продължи.
202
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единственото което зависи от Медведев е дали ще повръща водка или коняк вечерта
201
6
 
5
 
! Отговори
СлаваНаПутин преди 1 месец
Англо-кеаварете твърдо са решили да подпалят планетата ни, убедени, че пламъците няма да подпалят дебелите им кратуни, както е ставало до сега .
200
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И вие досега само се ежите, но не ударихте никого с новите глави по 100-500кТ. Ако толкова сте ербаб, праснете 20-30 града в щатите с "малки" заряди, които няма да сринат всичко и застъклят повърхността.
199
9
 
21
 
! Отговори
Gogo Madurev преди 1 месец
Първо, дори всички да взривят ядрения си арсенал, планетат няма да се разпадне нито ще спре да се върти. Дима Чебурашка явно не знае за какво става дума, ама се прави на страшен.Второ ако Русия си мисли, че след като няма да има Русия и другите не трябва да ги има, значи Русия наистина не трябва да я има!
198
14
 
3
 
! Отговори
Медведев преди 1 месец
Президент!
197
5
 
6
 
! Отговори
Откачалка преди 1 месец
но тук е прав! Само 80%-те не го разбират! ЗАЩО ТРИЕТЕ БРЕ? КАКВО НЕЦЕНЗУРНО ИМА В НАПИСАНОТО?
196
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дрънкането не променя нищо атлантичета .Аз чакам кога ще се появят ония бели мишки ф=16 те,че има награда 15 милиона долара за 1 ят свален .Ягуарите и Леопардите ги отстреляха,Абрамсите ги обръснаха,Брадлитата брадясаха ,сега е ред на тия набедени гълъби
195
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 202. Съгласен съм с теб в едно, че войната в Украйна е между доброто и злото.
194
12
 
14
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Не е ясно защо САЩ която е днешната империя на злото продължава да тласка света към Трета световна война.
193
1
 
17
 
! Отговори
Дочо преди 1 месец
До Анонимен===Този народ е зпочнал да бъде избиван на 25 Октомври (7 Ноември) 1917 година. И продължават да го избиват и до днес!
192
7
 
28
 
! Отговори
Петър 1 ВЕЛИКИ преди 1 месец
от мое време се мъча да цивилизовам мужиците,но без особен успех,жалко товарищ медведев!
191
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Ами всъщност зависи от някой друг, вие всичките сте просто провален експеримент (екс.кре.мен.т).
190
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТЕ СЕГА МЕКИТЕ КИТКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ ! И КАКВО Е НАКАЗАНИЕТО ЗА НЕ СПАЗВАНЕ НА ПОДПИСАНИТЕ ОТ НАТО ДОГОВОРИ !
189
3
 
28
 
! Отговори
Парчета преди 1 месец
Ако планетата се казва Медвед, съм твърдо ЗА. Така ще се спасят около ...6-7 милиона, за сметка на 1 луд.
188
11
 
49
 
! Отговори
Начев преди 1 месец
Нищо подобно - вие, руснаците сте единствената заплаха за мира и за планетата - защо ламтите за чужди територии ,заграбвате чужди територии избивате един цял народ, за щото не иска да ви " играе по свирката " и на това отгоре имате арогантността да обви нявате НАТО ! Вие и вашата фашизирана Русия сте срам за човечеството !
187
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единственият начин полухората зад Урал да стигнат нормалния свят е само ако им пуснат атомната бомба... Самите те знаят че живота им не струва нищо и с кеф ще думнат планетата...
186
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Войната ще приключи, когато се разпали друга. Военната индустрия не бива да спира
185
34
 
6
 
! Отговори
мдаааа преди 1 месец
Войната в Украйна ще завърши с капитулация, а не с договорено споразумение. И няма да има преговори със Зеленски, когато украинската армия се разпадне и бъде инсталирано ново правителство. Това е моето усещане за това накъде отива войната и защо страните не могат да договорят споразумение. Това мнение изразява старши кореспондентът на хонконгското издание Asia Times Стивън Брайън. Той е работил като директор на подкомисията за Близкия изток към комисията по външни отношения на Сената на САЩ и като заместник-министър на отбраната по политическите въпроси.

Спонсорирани публикации