Приемаме още една олимпийска квалификация по волейбол

Спорим с Франция, Египет и Пакистан за място на Олимпиадата
Обновена: 14 май 2012 14:57 | 14 май 2012 09:35, Красимир Ангелов
65
Приемаме още една олимпийска квалификация по волейбол
Националите ще имат още един шанс за класиране на Олимпиадата. Снимка: БТА

Столичната зала "Арена Армеец" ще приеме един от трите оставащи световни квалификационни турнира за Олимпиадата в Лондон по волейбол.

По този начин нашите момчета ще имат втори шанс за спечелване на олимпийска квота за игрите на родна земя. Квалификационният турнир ще се проведе от 8 до 10 юни в зала "Арена Армеец" в София.

България ще получи домакинството на турнира, който бе предвиден да се проведе в Италия, след като италианците вече си осигуриха място на Олимпиадата и домакинството на турнира остана вакантно.

Така в последния шанс за класиране на Олимпиадата съперници на българските национали ще са отборите на Франция , Египет и Пакистан.

Късно в неделя волейболистите на Италия спечелиха квалификацията в София, след като във финала победиха Германия с 3:2 гейма и по този начин си осигуриха участие на игрите в Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
реалист преди 12 години
След като направихме прекрасна зала, след като доказахме , че за разлика от Франция,Германия ,Италия и цяла Европа , че те са икономически зле , а ние сме СУПЕР и може да платиме 500 хил. като нищо , сега трябва да направиме и Нацонален стадион за 35 хил ,точно срещу залата и 1000-2000 фенове да ходят на няколко мача годишно. И всичко-за да се тупа някой по гърдите? А да знаете , че има хора ,които взимат по 300 лв. заплата и по 200 лв.средна пенсия.Как живеят тези хора???
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Derzaite mom4eta ,vse o6te ni6to ne e zagubeno!Dano do4akate edna dobra olimpiada, i 6te vidite kak komentarite tuka barzo 6te se promenqt.Uspeh!
53
0
 
3
 
! Отговори
тцътц преди 12 години
колкото до националния отбор конкретно, проблемите се коренят в излишно завишените очаквания върху основа от картонени кули. присъствието на владо николов също - страхотен играч, но без качества за капитан. поддава се изцяло на емоциите и греши винаги в най-ключовите моменти (сервисът срещу германия в четвъртия гейм, забит с всичка сила в мрежата). 12 години игра и се не наигра, 3-*** души висят на опашката да го чакат. и не на последно място, глупостите на сашо йовков и ценко симов :D :D :D
52
1
 
5
 
! Отговори
тцътц преди 12 години
основният проблем на българския волейбол е ясен: ръководството на федерацията, което е некомпетентно и/или незаинтересовано. членът на ус любо ганев беше велик играч, но като човек е глуповат селски тарикат и търгаш, което съвсем не е подходящо за заемане на отговорен пост. данчо лазаров разбира от волейбол, колкото и аз. президентите на клубове са второразредни кадри на дс, които не инвестират нищо в работа с деца. цяло чудо е, че излизат все още талантливи младоци от тоя батак.
51
0
 
2
 
! Отговори
rument преди 12 години
Пич,не си правя никакъв вятър,ти гледал ли си скоро мач на руснаците?недей да даваш пример кога и къде са ни били,били сме ги и пак ще ги бием,Жиба не прави отбора батенце,това е колективна игра.Отбора ни е на световна класа,не знам дали си наясно със това.
50
1
 
4
 
! Отговори
тцътц преди 12 години
стига с тоя мит за непобедимите руснаци. и на европейското всички дуднеха за непобедимата русия, излязохме *** срещу тях и, естествено, паднахме, коментираше се що не сме били влезли в схема да ги избегнем, а после сърбите ги нашляпаха без да им мигне окото дори. колкото до радо стойчев, смяната му беше огромна грешка, но и смяната на пранди също си беше грешка. защото най-голямата грешка са данчо лазаров и околните. иначе фактът е, че имаме добър отбор, но не велик, дупките си ги знаем.
49
1
 
3
 
! Отговори
rument преди 12 години
54 -- Не си прав че никой не може да бие руснаците,вземи една Бразилия,Куба,Полша,ние също сме ги били не веднъж,и пак ще ги бием,може доста да се поспори по темата.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох, дано само Казийски да не вземе наистина да се откаже, че съвсем нищо няма да излезе. И между другото, отбора си има проблеми, които нито Радо Стойчев можа да разреши, нито Пранди ще успее. Просто трябва да приемем, че сме добри, но не чак толкова добри, колкото си мислим. Просто трябва да спрат да ги натискат да печелят всичко наред, трябва да ги подкрепяме и да се смъкне това напрежение от плещите им.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Французите ги бихме в същата зала миналото лято в приятелската серия от мачове. Не са страшни. За Египет и Пакистан пък за първи път чувам, че имат волейбол. Ще ги оправим и тях, важното е желание да има. Има ли желание, всичко става. Изглежда, че самите момчета нямаха намерение да бият немците и не си вярваха и преписаха вината на най-добрият възможен треньор, който имахме. Жалко. Желая им успех.
46
0
 
7
 
! Отговори
алекс преди 12 години
Проблема е във федерацията.От много отдавна.И Стойчев и Пранди,че и Мартин Стоев са добри треньори.Волейболистите ни са световна класа.Имаме супер зала ,подкрепа от държавата и яка публика.ФЕДЕРАЦИЯТА!?
45
0
 
8
 
! Отговори
rument преди 12 години
Абсолютно недопустимо е в момента да дойде нов треньор,федерацията за пореден път доказа непрофисионализъм!!!
44
0
 
7
 
! Отговори
Васил преди 12 години
Въобще не става дума за Бойко Борисов, а до мераците на празидента на федерацията ни Данчо Лазаров, който иска, на труда на другите да вземе многото пари.
43
0
 
17
 
! Отговори
Успех преди 12 години
Да пожелаем успех на нашите момчета ! Зад тях сме всички българи !
42
0
 
13
 
! Отговори
ЕГАТИ преди 12 години
Егати злобарите!Ако е за футбол няма да правите сметки,но щом се касае за волейбол от вашият джоб били парите!Лошо че смениха Радо Стойчев!Но този спорт ни е носил толкова позитивни емоции,че:УСПЕХ МОМЧЕТА!
41
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов много държи , волейболистите ни да се класират в " неговата" зала ,за да припише успеха на себе си , типично в негов стил .
40
1
 
6
 
! Отговори
за кьоравите преди 12 години
специално за този под мен ще се самоцитирам:Определено парите ще се избият, ако не стане някоя издънка с посещаемостта както стана при първия мач на сегашните квалификации.
39
15
 
1
 
! Отговори
brigante преди 12 години
Сметките, да не мислиш, че залата отново ще бъде пълна?не, няма да бъде! а за финансовите им загуби изобщо не ми пука...нямаме отбор! но явно хората не го виждат това, а видяха някакви победи над слаби отборчета...та дори сърбите са слаби и не са вече отбор,а ние сме по-зле от сърбите!само с 4-*** добри волейболисти отбор не става!
38
13
 
5
 
! Отговори
brigante преди 12 години
е, да викнат и мозамбик и зимбабве, та да стане хубаво измислен "турнир", та белкем, зорлен идем да се осерем на олимпиадката...*** слабия треньор как можа да пусне таз' дупка дето и името не му запомних, ама заради него швабите направиха бързи 7 последователни точки и си ни биха в решаващ гейм, който си вървеше за нас...как можа да извади най-добрия тодоров...и постоянно го успокояваха т'ва недораслото гейче...бе к'ъв волейболист е тоа бе...говоря за голямата дупка на отбора, аматака и не му запомних името...*** *** от германците ше падат пффффф
37
1
 
13
 
! Отговори
До Алов преди 12 години
Що не си гледаш порното бе жалък осакатен от природата селянин , вечно стоящ пред компютъра в малката си червена стаичка с плакати на чалга звезди по стената , какво се занимаваш със спортни новини , като дори не можеш да си вдигнеш 100 килограмовото атрофирало туловище , *** и е** ку***та , която се е излъгала да те роди и ни освободи от миризливото , напомнящо въшки в косата присъствие , *** !
36
23
 
4
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Какви Олимпийски Игри бълнувате?!?! Хубу че квалификацията е в София че да бием поне Пакистан със 3:2 :) Ако беше нейде другаде и тия щеха да ни бият като маче у дирек :) Египет и Франция ще решат кой ще ходи в Лондон :) Аз викам Египет че франсетата не ги долюбвам особено :) Той ако Професора сбере най добрите от Марек,Пирин и Арда че играт по добре от тия бастуни ся! Играят ми в най добрите юро първенства- Италия и Русия... зимат си кинтаците и ги боли фара за България! Българска работа! :)