Приемаме още една олимпийска квалификация по волейбол

Спорим с Франция, Египет и Пакистан за място на Олимпиадата
Обновена: 14 май 2012 14:57 | 14 май 2012 09:35, Красимир Ангелов
65
Приемаме още една олимпийска квалификация по волейбол
Националите ще имат още един шанс за класиране на Олимпиадата. Снимка: БТА

Столичната зала "Арена Армеец" ще приеме един от трите оставащи световни квалификационни турнира за Олимпиадата в Лондон по волейбол.

По този начин нашите момчета ще имат втори шанс за спечелване на олимпийска квота за игрите на родна земя. Квалификационният турнир ще се проведе от 8 до 10 юни в зала "Арена Армеец" в София.

България ще получи домакинството на турнира, който бе предвиден да се проведе в Италия, след като италианците вече си осигуриха място на Олимпиадата и домакинството на турнира остана вакантно.

Така в последния шанс за класиране на Олимпиадата съперници на българските национали ще са отборите на Франция , Египет и Пакистан.

Късно в неделя волейболистите на Италия спечелиха квалификацията в София, след като във финала победиха Германия с 3:2 гейма и по този начин си осигуриха участие на игрите в Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе ако с нашата подкрепа ще им помогнем, ще им я дадем, въпроса е тея рокади, дето ги измисля федерацията, доколко ще ги мотивират...
34
2
 
6
 
! Отговори
За Парите преди 12 години
Да ама сега се дават 500 000 и те потъват. А после приходите (да речем че ще са 520 000) ще отидат за премии, заплати за охрана и чистачки, няма да се върнат в бюджета. Да не би другите народи да са ***, че да не са се сетили да искат домакинство при ТЕЗИ условия. Ще спечелят бакшишите от летището, ама то разстоянието е малко (3 лева/км. * 2 км = 6 лева).
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя път ша се класираме за Лондон лично кралица Виктория го каза по айбиси...
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Късно в неделя волейболистите на Италия спечелиха квалификацията в София, след като във финала победиха Германия с 3:2 гейма "Италиаците ГОУЕМИ!!!БРАВО!
31
3
 
6
 
! Отговори
Сметките преди 12 години
Квалификацията ще струва 500,000 $.Приходи от билети - 10,000 билета по 18 лв. средно - 180,000 лв. х 3 дни - 540,000 лв. + Телевизионни права + Приходи от реклама + 300% надценка на щандовете в сградата.Определено парите ще се избият, ако не стане някоя издънка с посещаемостта както стана при първия мач на сегашните квалификации. Друг е въпросът, че и аз смятам че след последните събития атмосферата в отбора е отровена за доста време напред и нямаме шансове.
30
7
 
9
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Тежка група.Единственния противник който ще победим без да се"олабим"психически е Пакистан.Мачовете с другите два отбора ще протекат под мотото:Напрежението си оказа своето въздеиствие ,нямаме шанс и прослувутото -"момчетата плакаха в съблекалнята".Тези същи момчета от 2 години имат най добрите треньори в света,финансово обезпечени са и пезграничната любов на феновете.Само че,толкова си могат.Няма нищо лошо да се признае това,не може само да искаш победи.Вмомента ние не сме волейболна сила.
29
6
 
20
 
! Отговори
martinsski преди 12 години
Дано Матей остане в отбора.Но дори и да реши да напусне , аз пак ще отида в залата и ще подкрепям отбора.Мисля , че махането на Радо Стойчев беше грешка , но въпреки това пак ще отида в залата и ще подкрепям отбора.Считам , че преди 6-7 години имахме по-силен състав и наистина бяхме сред топ 6 в света , но въпреки това пак ще отида в залата и ще подкрепям отбора.Обзалагам се , че срещу французите мача ще е труден. Не е изключено и да ни победят (особено без Казийски). Но пак ще съм в залата.
28
10
 
4
 
! Отговори
Един преди 12 години
Ако ни опукат франсетата и/или фараоните, предлагам да вземем олимпийската квота на домакините на олимпиадата - англичаните. Можем да им предложим за нея и някой лев /евро/. Ако еврото още съществува до лятото де. Който е луд да ходи да пълни залата-красавица и да си дава парите за намусени недъгавци и техните ръководители-толупи.
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Матей не се върне ще гледаме едни шансове за Олимпиада, ама през крив макарон. Аз също бях изумена когато Стойчев изкара Казийски за толкова дълго време от игра. Бил се уморил? Млад, здрав мъж? Какви са тия лиготии, какви са тия *** претенции? Ако бяхме взели играч от някоя убита африканска страна нямаше да спре да тича по игрището и да играе от благодарност, че сме го изкарали от мизерията там. Само нашите играчи са голяма работа - дано Пранди ги оправи, ама съмнително такива женчовци...
26
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 13 Ами парите за билитети идват от нашият джоб пак бре. Ние плащаме от данъците си и на БНТ.Така че тази квалификация ще я платим основно ние .Борисов понеже ги раздава ей така да си ги даде от неговият джоб.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Язък за хубавата зала...
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм на мнение че трябва да се откупуват пари за още една квалификация. Не си мислете че че с само тези 500 000$. има още хиляди разходи, а и какво посление пращаме на играчи и федерация. Можете да се дънете ни ще даваме още пари. извинявайте по време на кризата това е безумие Не искам да намесвам политиката но тов се прави само и единствено за ПР нищо друго. подкрепял съм Волейболните ни нацинали лично съм тренирал волейбол ,но
23
11
 
10
 
! Отговори
овца-патриот преди 12 години
Българи-Юнаци!!! Българи-Юнаци!!! Българи-Юнаци!!!Да викаме за българите, защото са българи и така да не мислим за мизерията у нас. Да сме патртиоти и да сме горди, като едно единно овче стадо.Бееее....
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе ако ще и да няма никаква публика,която да ги подкрепя,те ако са надъхани и са готови на всичко за победа мисля,че няма кой да ги спре да станат първи и това е 85%работа на треньора останалите 15%е от решимостта на играча да изпълни на ентта предел поставените му задачи,а публиката е допълнителен стимул като екстази.Ама нашите все мрънкат като женчовци и все са с големи претенции оттам и загубите....
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
patriot преди 32 минутиНека да подкрепим нашите триконтролори, нашите звезди, да сме патриоти и да сме горди че сме балгари.Да зилезем по улиците и да подкрепаме: Балгари - юнаци ... Че като се приберем вкъщи глад и мизерия.Аман от заблудени овце. Наистина е ужас.:) Тоя "patriot" в две изречения има пет правописни грешки.Но все пак е хубаво че е патриот.Ха-ха
20
3
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
13 не си прав! Спомни си думите на кан Кубрат , спомни си какво пише на входа на народното събрание - силни сме заедно. БЪЛГАРИЯ не сме аз, ти и Данчо Лазаров. Това е нашата родина, земен рай, най-святото място на света!Гордея се че съм Българин и винаги безрезервно ще подкрепям БЪЛГАРИЯ. Както каза Кубрат Пулев при получаването на наградата си от МО - "Ако трябва ще отида на мисия като военнослужещ за да защитавам България".
19
3
 
11
 
! Отговори
Коментаторът преди 12 години
Какъв треньор?!?! Каква федерация?!?! Каква публика бре хора?!?! Какви пет лева.... На тези момчета трябва да им назначат НЕЗАБАВНО психолозите на немския национален отбор или Пранди да им докара със самолета от Италия една група водещи италиански психолози!!!!! Ако същият този турнир,който свърши снощи беше в "ХАЛА ПИОНИР" в Белград..повярвайте..колкото и слаби да ви изглеждаха сърбите.. щяха да изядат паркета но да го спечелят! Убеден съм! КАКВА Е ТАЗИ ЛАБИЛНА ПСИХИКА ОТ ГОЛЕМИ ИГРАЧИ ПИТАМ?!?
18
2
 
12
 
! Отговори
селски бек преди 12 години
Money for nothingИ тук ли трябва да пишете за Бойко.Аман от ***!!!
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЯМАМ ДУМИ ЗА ПРАВОПИСА!УЖАС!!!!
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Money for nothingТъпак, помисли преди да пишеш - как и от къде са парите. Аман от *** комплексирани лай*а, които се чудят само как да политизират поредната новина, която няма нищо общо с политиката.