Приемаме още една олимпийска квалификация по волейбол

Спорим с Франция, Египет и Пакистан за място на Олимпиадата
Обновена: 14 май 2012 14:57 | 14 май 2012 09:35, Красимир Ангелов
65
Приемаме още една олимпийска квалификация по волейбол
Националите ще имат още един шанс за класиране на Олимпиадата. Снимка: БТА

Столичната зала "Арена Армеец" ще приеме един от трите оставащи световни квалификационни турнира за Олимпиадата в Лондон по волейбол.

По този начин нашите момчета ще имат втори шанс за спечелване на олимпийска квота за игрите на родна земя. Квалификационният турнир ще се проведе от 8 до 10 юни в зала "Арена Армеец" в София.

България ще получи домакинството на турнира, който бе предвиден да се проведе в Италия, след като италианците вече си осигуриха място на Олимпиадата и домакинството на турнира остана вакантно.

Така в последния шанс за класиране на Олимпиадата съперници на българските национали ще са отборите на Франция , Египет и Пакистан.

Късно в неделя волейболистите на Италия спечелиха квалификацията в София, след като във финала победиха Германия с 3:2 гейма и по този начин си осигуриха участие на игрите в Лондон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
19
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Винаги и до последно (а срещу Германия и след последно) викам колкото мога за БЪЛГАРИЯ. Аз съм БЪЛГАРИН и това е първа радост за мен! И за Радо е така, човекът се опита да направи нещо за България, но НЕ СЛУШАШЕ, а това у нас е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!БФВ са пълни *** да махнат най-добрия треньор в света и то БЪЛГАРИН!!! Надявам се Матей да не се откаже и да играе за БЪЛГАРИЯ въпреки БФВ! Защото не играчите и Радо, а БФВ играе срещу БЪЛГАРИЯ!!!Ганев срам и позор толкова ти се възхищавах като играч
14
4
 
16
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
Абе човек, какви са тези коментари и как е възможно да имаш дори един + за тях?Сметни си просто колко пари идват от тези мачове тук ... 500000 лева струва правото на клалификация и сега:1) пари от билети - на мач около 200 000 хева2) права за излъчване от БНТ3) Спонсорство от 101 маркиА сега ми кажи как да не намериш пари за нещо което ще донесе много повече!!!Аман от плямпащи хейтъри
13
2
 
19
 
! Отговори
от 12 преди 12 години
И какво? Падаме веднъж и вече не сме публика ... стига с това пошло мислене.Заслужават да бъдат подкрепени момчетата и трябва да го направим, точно в момента едва ли имат нужда от хора да ги хейтват!
12
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз лично дори няма да гледам Волейбола камо ли да стъпя в залата. Пълен бойкот от моя страна
11
7
 
18
 
! Отговори
ЩЕ преди 12 години
Ще викаме за момчетата и ще ги подкрепим в залата!Волейболната ни федерация има нужда от почистване, не може от една загуба да гонят най-добрия треньор.Дано Матей остане в отбора, защото ни чака много сиво бъдеще и тия мутри ще разсипят и тоя хубав спорт.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина ще е срамно, ако не успеем да победим и в тази квалификация. Все пак никоя друга държава няма подобен шанс - 2 квалификации на собствена територия.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КуесчънСметни си го. Не е трудно да вземеш един калкулатор и да сметнеш средно по 10-11 000 души с цена на билет средно около 20лв и това мероприятие продължава около 3-4-5 дни не знам точно колко.
8
3
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 12 години
Как да се гордея че съм "балгарин" като не съм такъв!? Аз съм българин!
7
4
 
7
 
! Отговори
ДО КОМЕНТАР 3 преди 12 години
Пич едва ли някой който гледа волейбол и разбира от тази игра се залъгва че турнира ще е лесен! Франция... особено пък за нас.... ще си е доста коварен и кофти съперник... и поне за мен ако бяха оставили Стойчев щяхме да паднем със 2:3 и после да слушаме как отбора не е бил в кондиция... не му стигали тренировките... имало 2-3 контузени...! Сега поне със Професор Пранди смятам че ще ги нареди правилно... ще са малко по добре кондиционно... и пред тази публика можем да ги излъжем!!!!!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли някъде където направо да си платим за олимпийска квота!?
5
4
 
16
 
! Отговори
Куесчън преди 12 години
А колко плащаме за това домакинство? Какъв е бизнес-плана? Ще се избие ли инвестицията от билети? Аз чух че България плаща 500 000 (лева или евро) за това домакинство.
4
15
 
7
 
! Отговори
patriot преди 12 години
Нека да подкрепим нашите триконтролори, нашите звезди, да сме патриоти и да сме горди че сме балгари.Да зилезем по улиците и да подкрепаме: Балгари - юнаци ... Че като се приберем вкъщи глад и мизерия.Аман от заблудени овце.
3
4
 
18
 
! Отговори
Реалистът преди 12 години
Дайте му акъл на Матей да НЕ прави глупостите на Бербатов и то заради Стойчев...! Все пак НЕ СТАВА дума за клубния му отбор а за БЪЛГАРИЯ! Мултимилионерите от НБА когато ги повикат за национала на САЩ начело със Леброн и Брайънт се отзовават и играят! Дори на предните Олимпйски игри ако не се лъжа САЩ играха квалификация в Лас Вегас и без всякаква лиготия и високомерие всички повикани мултимилионни звезди от НБА се явиха и играха! Повече какво да говорим?!? Все при нас сръдни и то в националния!
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега очакваме да се настърват,като лъвове и да излязат за победа с хъс и непримирим дух за победа за 1-во място,ако излезнат пак със свалени *** то да закриват цялата Волейболна федерация...
1
6
 
27
 
! Отговори
Реалистът преди 12 години
Е сега вече и на този турнир ако не спечелим квотата за Лондон наистина ще е срамно.... и жалко!!! Някак си просто не мога да си представя че дори и БЕЗ КАЗИЙСКИ може да имаме някакви затруднения със Пакистан?!? ( Тези имат волейбол?!?) и Египет... Явно битката ще е със Франция... Но смятам че Професор Пранди ще нареди добре отбора и няма да прави "безумните" смени на Стойчев и имаме идеални шансове! Особен пред тази наистина фантастична публика! Оня ден бях бесен но тази новина ми дойде добре!