Путин падна до фашизъм, към Русия ще тръгнат ковчезите

Може да прогнозираме края на Владимир Путин, смята Чавдар Стефанов
Обновена: 24 фев 2022 14:50 | 24 фев 2022 11:37, Ния Христова
141
 
Русия започна военно настъпление в Украйна. Как се стигна до конфликта?
 
"Конфликтът започна с разпадането на Съветския съюз. Той не се разпадна заради външни действия, а заради вътрешни причини. Президентът Владимир Путин така и не успя да го разбере. И днес започна война, както обикновено за агресивните държави. В Украйна отекват взривове, а към Русия ще тръгнат и ковчезите", каза журналистът Чавдар Стефанов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той припомни, че всичко това се случи, след като двете сепаратистки републики в Донбас обявиха своята независимост.
 
"Той я призна по циркаджийски начин, за първи път в пряк ефир, когато всички ставаха и говореха откровено как искат да нападнат Украйна, и колко са виновни САЩ, както и другите страни от НАТО. За сегашната операция предупредиха отдавна. Тя се случи малко след празника на Русия, но Отечеството е в опасност", допълни Стефанов.
 
"Много цинично беше руското министерство, което успокои украинците: "Нашите удари са много точни. Ние работим с много точни оръжия, които поразяват само военна инфраструктура, гражданите да не се плашат". Вижте какъв цинизъм за машината на Адолф Хитлер. Руският президент се свлече до фашизъм, който отдавна назряваше, а сега настъпва неговият връх. И може да прогнозираме край на Владимир Путин", категоричен е Чавдар Стефанов.
 
"По неофициална информация 3/4 от руснаците подкрепят евентуален удар навлизане в Украйна. Това не е малко. А преди няколко седмици имаше данни, че само 15% от руснаците са твърди милитаристи. "Специалната операция" на Путин цели откъсване на Източна Украйна, за да съедини по суша Крим с Русия", подчерта журналистът.
 
Целия разговор гледайте във видеото.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
8
 
11
 
! Отговори
Реалност преди 2 години
Интересно как не забелязвате фашизма в Канада,Австралия,и цяла Европа,но в Русия го забелязвате.Да имате определен брой електорат който е заблуден, и ви се кефи,но болшинството хора живеят в реалноста.
94
5
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Много ми е интересно , вие на къде ще тръгнете ако се окаже че по нашите земи има турско говорещи?!
93
8
 
9
 
! Отговори
Поредният василев .. преди 2 години
на козяшка хранилка! ФАЩистите викат дръжте фашиста! Смех...смех!
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно ми е накъде ще тръгне Чавдар Василев, ако нещо се окажат грешни прогнозите му?
91
16
 
22
 
! Отговори
14-ти януари преди 2 години
Много неук бил този Чавдар Стефанов. Специалната операция на Путин целяла откъсване на Източна Украйна. Глупотевини. Специалната операция предприета от Русия цели демилитаризация и денацификация на абсолютно цяла Украйна. Тези две понятия означават унищожаване на цялата военна инфраструктура на украинска територия и зачистване на нацистите и бандеровците. До 2-ри март руските въоръжени сили ще приключат с бандеровската превратаджийска хунта в Киев.
90
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А значи Американските ви Господари като го правят в Авганистан, Ирак, Виетнам, Корея са освободители и носят демокрация. Путин право същото , със същите лъжи-Фашист. Пффф и тоя журналист , щели да тръгнат ковчезите. Той да не се ядоса , да го пише валат и да ги изтреля тея ракети , да ти тръгне на тебе каруцата. Пишман гений . Чети си в гугъл и не се обаждай , журналисте
89
16
 
10
 
! Отговори
ХАХА преди 2 години
Края на една предисвестена смърт.Украйна никога повече мяна да има решаваща дума за своята съдба.Не е виновна само тя.Могъщ съсет,могъщ "съюзник"-САЩ"продажна Европа,навела се пред милиардите на Сорос и други рептили от сорта.Дано Путин е разумен и пресмятаточно плановете си .
88
4
 
10
 
! Отговори
До Гочо преди 2 години
Чавдарчето е от партизанско коляно, цял живот с.привилегии и прослава на СССР. И типично за тази каста се обръщат според накъдето вятърът клати клоните на дърветата. По-голям е от мен, но го познавам откакто бяхме деца.Нищо изненадващо.
87
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните хора искат мир, а не агресори с танкове и ракети, да налагат волята си. Проблема е путин и неговите приближени, а не целия руски народ.
86
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краят на всички диктатори е печален- куршум в слепоочието, обесен, застрелян като куче или агонизирайки в собствената си урина. И този няма да има по-щастлив край от предшествениците си. Но ще мине време и ще загинат невинни.
85
22
 
19
 
! Отговори
Мхм.... преди 2 години
Както САЩ смачкаха Ирак за два дена , така и Путин ще смачка опонентите си !!! Не знам на кого не е ясно .... единственото ясно е че Байдън и САЩ подклаждаха този конфликт години наред , сега се дърпат настрани да гледат само !!!! Евроатлантическата гейтащина е просто пародия , защо не се хвърлят в боя , защо не нападат ?!?!?
84
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
путин е убиец
83
24
 
16
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
Нацистчета простии, Путин ви дава урок! Аман от русофобия!
82
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие сте фашисти, Путин е гениален!
81
10
 
12
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Ей аман от 1псевдоанализатори1 на заплатка! 1Нискоинтелигентен1 платен 1олигофрен1 който си въобразява че знае всичко и ръси 1мозък1 в ефира, без да разбира това което са му написали! И кой точно ще осъди Путин, бе 1тъпак!? Байдън ли Шолц ли и ли наш Кирчо! Цялата тая западна демокрация е една лъжа, която такива като теб ни я пробутват като едва ли не раят! Крайният резултат от западната демокрация е беднист, хаос, война, разрушения! Чавдарчо,ти да не живееш на лунатя!??
80
10
 
4
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Коцето и Джамбазки дето направи жеста какви са?
79
3
 
10
 
! Отговори
GGGGG преди 2 години
А не ефашизъм уитите 20 000 жени и деца в Донбас?
78
4
 
5
 
! Отговори
www преди 2 години
Защо му е на Путин да воюва? Можеше да наложи санкции на Украйна...
77
17
 
29
 
! Отговори
ъхъъ преди 2 години
Е сега ако Путин реши да защити Руските граждани на Българска територия и газопровода към Сърбия ще ви питам русофилчета долни какви ще ги говорите ....Това което се извършва е престъпление, има доста други варианти за да се гарантира мир, но не Путин реши че трябва да покаже кой е по по най. Сметката накрая ще я платят руснаците с икономически разпад в Русия
76
12
 
22
 
! Отговори
ПОЗОР ПОЗОР преди 2 години
КАК РУСКИЯТ НАРОД ВЪЗПРИЕМА ВОЙНАТА КОЯТО ДЖУДЖЕТО ЗАПОЧНА С БРАТСКИЯТ УКРАИНСКИ НАРОД- ТОВА Е ПОЗОР, ОГРОМЕН ПОЗОР И ГРОЗНО ПЕТНО НА НАРОДА, КОЙТО УБИВА МИРНИ ЖЕНИ И ДЕЦА