Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"

Грета Ведлер изчезна преди година, убил я е нейният приятел
16 мар 2022 13:28, Нели Христова
195
Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"
Снимка: Instagram

Тялото на 23-годишна руска манекенка, която нарече Владимир Путин "психопат", беше намерено в куфар повече от година след нейното изчезване.

Грета Ведлер беше убита месец, след като разкритикува руския президент в социалните медии заради стремежа му да "подобри цялостта на Русия", според The Mirror.

Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер - Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн приятел Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал подозрителен и е помолил приятел в Москва да подаде сигнал за изчезнал човек.

Коровин признал на властите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в току-що закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата.

Руските медии съобщиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин продължил да публикува снимки и съобщения в социалните медии на модела, за да създаде фалшиво впечатление, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил накаран да демонстрира как е убил модела и да признае престъплението, според видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е свързано с нейната критика към руския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 г. Ведлер изрази загриженост относно потискането на протестите от страна на президента и желанието му да засили целостта на Русия.

"Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност - интензивен и динамичен живот", пише тя в своя пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 94 "на плочка, но хората отиват да пийнат по коктейл" Русофилите нямате кинти за коктейли. Вие нямате пари и за олио. Сами си го казвате.
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Путин "Заради мен България 30 години затъва все повече и повече." Виж как позна. Поне позна, че я разяждаш. Напук тя вървеше нагоре, затова ти се наложи да правиш преврат с Фигуранта.
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 32 Сладур, с нетърпение чакам да ми се изрепчи някой от неканените гости. Вчера за малко се размина - застанали някакви хохлящи kифли на Витошка и крякат истерично. Идвестно е, че това им е обичайната работна среда на украинките - на плочка, но хората отиват да пийнат по коктейл, а не да слушат войнствените скандирания на някакви натрапници. Домъкнали се тук, трябва да са по-тихи от водата. Още малко ще потраем, пък после ще има екшънчета.
73
6
 
10
 
! Отговори
убийруснакспасидете преди 2 години
Руснаците не са хора, по-зле от животни са
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У русия деградацията е в огромни размери,там такива случай са ежедневие!
71
3
 
6
 
! Отговори
Путин преди 2 години
Аз съм виновен за всичко лошо на света.Заради мен в Америка са толкова дебели и неграмотни и има не знам колко си пола. Заради мен в ЕС стават все по -глупави и неадекватни. Заради мен България 30 години затъва все повече и повече.Всичко лошо което можете да си представите е заради мен.
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Умряла *** "В гората манерих труп на *** - Путин я е премръзнал! Спраял и доставката на газ!" Чеченския башибозук вярно, че е страхлив, но чак да го наричаш "***"?
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заглавието: Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат". . . . . Втори абзац: Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер - Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия. . . . . . . . . . Към кой момент убитата с намереното в багажника на кола тяло е била на 23години след като е престояла мъртва три дни в хотел до спящия убиец или преди това
68
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Куче на кайма "По магистралата са открити тленните останки на дворно куче! По непотвърдени данни е лаело вестник със снимка на Путин! Путин е виновен за смъртта му!" Защо наричаш убитите по пътищата на Украйна руски войничета така? Иначе, кой е виновен за смъртта им ще оставим всеки сам да реши!
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 56-тото Хм "Овчице правоъгълна," Колкото овчиците са правоъгълни, толкова и "битовия инцидент" няма общо с Путин.
66
1
 
12
 
! Отговори
Teo преди 2 години
Психопати има навсякъде. Жалко за хубавото момиче! Знам, че въпреки облъчването, което струи от мейнстрийма е трудно, но, момичета - ако мечтата ви е да създадете уютен дом, да имате дечица и хубав живот, човек до себе си, който да ви подкрепя - лошите квартални батки не са правилния избор!
65
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ся вече няма много да лала. Всеки взе много да разбира всичко в тоя свят и да си дава непотърсеното мнение. Повече чемоданчета и ще се оправи всичко.
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И я намериха точно сега, даже свидетели са видели как лично Путин я напъхва в куфара.
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те така се унищожават нацисти!
62
2
 
3
 
! Отговори
ИстинскатаЛъжа преди 2 години
когато няма какво повече да измислят почват да лъжат. Щом лъжат-значи крадът. Щом крадът-значи убиват. Щом убиват-значи казват истината!!! Щом казват истината-значи никога не са лъгали. Щом никога не са лъгали-значи никога не са си измисляли. Да! Истината иска жертви. Някои от жертвите умират само и само да докажат разликата м/у измисленото и лъжата. Истинската лъжа е по-опасна отот измислената истина.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
надали причината е Путин. По скоро е предприела проникване на чужда територия.
60
3
 
15
 
! Отговори
Няма преди 2 години
Има ли нещо, за което да не е виновен Путин?
59
2
 
12
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Значи ако не беше Путин да яде деца и да души моделки, днес.бг досега да са фалирали.
58
1
 
7
 
! Отговори
До 56-тото Хм преди 2 години
Овчице правоъгълна, в материалът, който явно не си го чела, а сричала и много трудно усвоявала, ясно е обяснено причината поради, която е убита въпросната кокошшка.Не редно слабо образованата ти натура да си прави свободни съчинения и да ни ги излага тук, защото предизвикват само присмех...Завърши поне 3-то отделение и тогава излагай мнение!
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 70 "Кой ще ви повярва,ей, психопатенца" Осъзнаваш ли какво защитаваш? Съдейки по речника ти - напълно.