Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

По думите й държавите от ЕС вече са били подготвени
Обновена: 16 фев 2024 15:04 | 16 фев 2024 15:04, Нели Христова
272
Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова заяви, че западните лидери са подготвили изявления, осъждащи Русия за смъртта на опозиционера Алексей Навални, съобщава АПА, цитирайки Sky News.

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя, предполагайки, че лидерите са готови да осъдят руската държава.

Обърнете внимание, че задържаният руски опозиционер Алексей Навални е открит мъртъв, съобщиха от затворническата служба на Ямало-Ненецкия регион, където той е излежавал присъдата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
12
 
15
 
! Отговори
bl преди 4 месеца
Тук има толкова много правилни коментатори че сигурно са ги събирали поне 3 дни предварително. Било е нещо като "В петък Навални ще умре неочаквано. Бъдете на линия с научени реплики и готови палчета! Навални - светец, Путин - демон! Запада - добър, Русия - зла! Ако измислите и нещо свое и оригинално ще има допълнително заплащане."
81
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тука по естествени прични си отидоха Галев , Алексей , Къро , Нотариуса , и няма толкова много статий , експертизи , анализи , коментари ...............
80
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Украинската армия се изтегля от Авдеевка след масирана руска атака;
79
8
 
15
 
! Отговори
Слава Украини преди 4 месеца
Слава Навални!
78
8
 
8
 
! Отговори
Асен преди 4 месеца
Хахах то не е нужно да се прави каквато и да е експертиза, то беше ясно, че жив няма да излезе от затвора, поне му приключиха мъките, той от години е вече половин човек. Тази кокошка да се пени колкото си иска.
77
7
 
18
 
! Отговори
Georgiev преди 4 месеца
Защото целият свят ви знае колко сте долни и блатни.
76
7
 
3
 
! Отговори
БелГрод на Бело преди 4 месеца
75 Еее само 25 малко са трябваше Поте 25000 русняци да умр ът!
75
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Извън темата , минавам да попитам .Няма ли да има статия колко много са се повишили цените на имотите ? Вече няколко дни чакам !
74
6
 
12
 
! Отговори
РУСКИ ГАДОВЕ! преди 4 месеца
НО КОМЕНТ!!!!!!
73
9
 
14
 
! Отговори
Руснак националист преди 4 месеца
Навални си отива като герой за населението на руската федерация опитал се да свали червения режим и да освободи населението от терора му!
72
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На 15 февруари следобед Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) обстрелваха цивилни цели в Белгород.Руските системи за ПВО успяха да прехванат и унищожат 14 снаряда. В резултат на атаката на украинските въоръжени сили по предварителни данни са загинали шестимадуши, включително еднодете, 17 са ранени, 15 са хоспитализирани. Руското външно министерство категорично осъжда нападението на украинските въоръжени сили срещу Белгород. Извършителите на това престъпление ще понесат сурови наказания, се казва в изявление на руското дипломатическо ведомство.Поредният терористичен акт в Белгород от страна на У
71
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Путин си направи реклама за изборите. Какъв е интереса точно преди изборите за такъв ход - никакъв. Но ефекта е получен - безмозъчната паааплач се развихри. За справка коментарите по-долу. Ей, хора кога ще почнете да мислите.
70
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Новини: на 29 и 30 декември в резултат на масиран украински обстрел вБелгород загинаха 25 души и бяха ранени над 100. Над 40 сгради бяха повредени, включително административни и социални обекти, както и търговски центрове. В отговор на масирания обстрел на Белгород, руските военни атакуваха военни цели в Украйна иунищожиха онези, които са планирали и извършили атаката срещу руския град.
69
8
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 65 преди 4 месеца
В Дир.бг поне се усетиха и направиха да се коментира само с профил.. Сорсоида се беше о*акал направо, за по-малко от 1 минута си слагаше по 30 плюса...
68
9
 
14
 
! Отговори
ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО.. преди 4 месеца
....АКО ПОЗВОЛИМ НА РУСКИТЕ УБИЙЦИ ДА ШЕТАТ ИЗ ЕВРОПА И СВЕТА!!!!
67
6
 
17
 
! Отговори
Мда преди 4 месеца
Рептилчето Путин така се страхуваше от затворен човек,че го уби!
66
8
 
18
 
! Отговори
Крюела преди 4 месеца
Дръкка небивалици, отново. УБИХТЕ ГО ,това е експертизата !!! Кремльовските шебеци са жалки срахливци !!! Да почива в мир , истински човек !!!
65
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ква експертиза вемаймуно! Нали го пратохте там да умре. В затвор от най-строг режим само за серийни убийци! Кого е убил Навални че го изпратихте там?
64
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
днес е кошмарно в сайтовете като всеки празн...главите русофили пак защитават антихриста.
63
8
 
12
 
! Отговори
Ангелов преди 4 месеца
Какво да очакваш от Кгб изчадия. Тровихаго с новичок но той излезе корав изпратиха го в Сибир и там вече никой не може да му помогне кабебеиското джудже ще завърши като Чеушеско жалко че само веднъж могат да го обесят.