Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"

Винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си оставал климатът
22 фев 2024 06:01, Елка Василева
313
Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" (в оригинал crazy SOB, абревиатурата, използвана от Байдън - бел. ред.) по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Още по темата
Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

"Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът", е заявил американският президент в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого "кучи син". През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер за Белия дом на телевизия "Фокс нюз".

В началото на тази информация Ройтерс прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
9
 
5
 
! Отговори
Gripen преди 6 месеца
и си е точно така.
113
2
 
24
 
! Отговори
Ами, ето преди 6 месеца
Още един щрих, че този човек си е куку. А, как се наричат тези, които го търпят? Риторика!
112
18
 
8
 
! Отговори
Байдън ли! преди 6 месеца
ПРАВ Е.
111
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Както винаги американския президент счита, че е удостоен свише с правото да се мести във вътрешните работи на независими държави. Разбира се без значение, че в Устава на ООН е залегнал основополагащ принцип в обратната посока. Но ние е всички знаем, че международното право не се отнася за САЩ, тъй като САЩ е призван да управлява този свят чрез т.нар. "правила", които САЩ измисля за всяка една ситуация.
110
8
 
31
 
! Отговори
Сармат преди 6 месеца
Деменцията се е развихрила, раздава го гангстер 😂. Не помня Путин да се е изказвал просташки. Въпрос на възпитание, морал, ценности...
109
8
 
30
 
! Отговори
Тотален крах преди 6 месеца
Тотален крах за най-слабият президент в историята на САЩ. Вътрешните проблеми, които не знае как да разреши - нелегална емиграция, инфлация, безработица, липса на мнозинство в долната камара, набиращият популярност Тръмп, който го води във всички екзит полове. От друга страна геополитически САЩ стоят доста зле. Изпуснаха войната в Украйна, не е тайна, че Путин контролира събитията вече и напедва и за Украйна е въпрос на време да развее белия флаг. С Израел и Газа - тотален провал на Байдън. Иоще
108
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да де оплаче от Путин в ООН :D или на другаря Си))
107
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
161 а ти кой си да казваш? Ти нямаш право да казваш, защото нямаш право да гласуваш в Русия или където и да е другаде когато нямате гражданство, кога на соростаците ще ви стане ясно че не можете да се месите ? Намерил та премерил.. не му харесвал Путин, на никой не му дреме, соростак, ходи се оплаквай че си счупил лакираният си нокът.
106
5
 
28
 
! Отговори
Какво преди 6 месеца
безсилие лъха от такова изпускане на нервите! Не подобава на държавник от такъв ранг подобно изказване!
105
5
 
23
 
! Отговори
Дрт Пъън преди 6 месеца
Стария памперс е изнервен. Рижия клоунн Тръмп го води почти във всички щати, въпреки множеството изфабрикувани дела и измислените забрани, дето му скроиха.Байдънчо вече отива в историята. Постоянно му го казват... и той все го забравя. Страх го е стария, че той може и да има имунитет като президент.. ама синковеца Хънтър - няма и ако тати не поднови престоя си в Белия Старчески Дом, Хънтърчо отива в затвора... по доказателствата описани в собствената му книга която издаде за живота си в Украйна.
104
4
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 6 месеца
Най-доброто последно изявление на Байдън беше оня ден, когато разхождайки се по алеята приклекна леко с усмивка на облекчение.
103
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Както обикновено ругатните на американския елит издават селския произход. Грубият, краварски манталитет както и базовата неспособност на контрол на емоциите е характерен белег на тази нация от преселници.
102
3
 
3
 
! Отговори
Да питам преди 6 месеца
До Анонимен 156 Кого подкрепят Русия, или Путин и кликата му? Той може да е руснак, но не е Русия!
101
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
157 ти не можеш да казваш кое какво е, когато дори не знаеш формите на управление. САЩ са изцяло президентска и президента има пълна власт, назначава дори съдии , на всичко отгоре всички американски президенти излъгаха, дори и под клетва, отделно съхраняват класифицирани документи в къщата си. Русия е полупрезидентска и руската дума обсъжда и решава заедно с президента. А такива като теб са никои, грантови наемници на фондациите, ще крещим по медиите за смяна на управлението в други държави $$$
100
6
 
28
 
! Отговори
Деменция преди 6 месеца
Има протокол за спазване при срещи ,начин на изразяване и поведение,който е задължителен за официални лица,още повече за президент.Недопустимо е, изказването е признак на слабост и махленски разговор ,а не на президент.Това ли е цвета на нацията ви? И отново е кандидат за президент?Заслужавате си го
99
12
 
7
 
! Отговори
МИ ПРАВИЛНО преди 6 месеца
Джуджака е смахнат на тема власт. С Доналд Дъмб са една стока
98
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
150 по всички социологически проучвания, не само България, но и целите балкани подкрепят Русия. И за твое сведение нормалните хора са на работа и не се занимават да пишат коментари в блъсканата с пропаганда медия на Блумбърг или пък другите на Пройопиев. Ако им остане време влизат да прочетат поредният абсурд на дементният колонизатор и да те пратят в задните части на Сорос, откъдето си изпълзял.
97
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 150:Кви русофили бре?!Виж главнокомандващия на укрите,че е чист руснак и даже Подоляк има роднини в Москва.Аман вече!Лекувай се!Егати шизофpeничната пропаганда къде я пишел тука от 2 г. да разделяш хората!
96
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
хаха,путин поне не се ръкостиска с призраци
95
7
 
18
 
! Отговори
Аз казах преди 6 месеца
Той първо да изкара едно интервю като хората, че има да го гони Путин. Срещу него да върви, пак не може го стигне...