Зеленски: 31 000 са загиналите украински войници в тази война

От нашите партньори зависи дали Украйна ще загуби, каза той
25 фев 2024 18:46, Анисия Иванова
448
Зеленски: 31 000 са загиналите украински войници в тази война
Снимка: БГНЕС

Президентът Володимир Зеленски каза, че 31 000 украински войници са загинали във войната с Русия, което е рядко официално изявление за военните загуби от украинската страна.

На пресконференция в Киев Зеленски каза: „31 000 украински войници са загинали в тази война. Не 300 000 или 150 000 или каквото и да говорят Путин и лъжливото му обкръжение. Но всяка от тези загуби е голяма загуба за нас“.

Зеленски заяви още, че победата на страната му "зависи" от подкрепата на западния свят и изрази "увереност", че САЩ ще одобрят важния пакет от военна помощ.

"Дали Украйна ще загуби, дали ще ни бъде много трудно, и дали ще има голям брой жертви, зависи от вас, от нашите партньори, от западния свят“, каза Зеленски на пресконференцията.

Той добави, че има надежда в Конгреса и бил сигурен в положителната развръзка. /БГНЕС, АФП


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е поне няма да ги мислим българите в Украйна. Ще ги пратят на фронта за претопяване.
293
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зеленски наруши всички закони, юридически и морални. Харта на човешките права: Дял III: равенство(равенство пред закона,недискриминация, културно, религиозно и езиково многообразие,равенство между жените и мъжете,правата на детето, правата на възрастните хора,интеграция на хората с увреждания).
292
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Украинците втори път мобилизират по 500 000 човека. Защо ли при тези минимални загуби? Някой вярва ли му на това човече?
291
2
 
20
 
! Отговори
Първото, което преди 6 месеца
изчезва при война, това е истината (Чърчил)! Та как да вярвам на който и да е? За нашите въобще не поставям въпроса!
290
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Я па ти, Израел изтрепа повече народ за по-малко време.
289
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи според това на снимката само при Авдеевка руснаците изгубили 50 000 а наркосите за 2 години 31 000,обаче избягаха от Авдеевка като попарени. Сигурно не са искали да убиват повече руснаци,дожаляло им на хората. Муахахахахаааааа. Смятайте колко са ттъъпи тия които му вярват на тоя.
288
19
 
1
 
! Отговори
!! преди 6 месеца
Като гледам какви са кръвожадни руските агенти тук - направо ми настръхва косата. Хора, осъзнайте се - всеки загинал и от едната и от другата страна е единствено заради жаждата за слава на вашия любимец ***! Русия има огромна територия, не и трябват новозавзети територии, единствената причина за войната е жаждата на *** да избива хора, които не го харесват.
287
1
 
21
 
! Отговори
Леле! преди 6 месеца
Да не е изтървал още една нула? Че и 310 000 ми се виждат нещо маловатичко! Абе на нашмърканото еврейче вяра не може да имаш!!!
286
1
 
15
 
! Отговори
Пълен текст преди 6 месеца
Зеленски: 31 000 са загиналите украински войници в автомобилни катастрофи. Но мобилизираме 500 000, които да ги заменят.
285
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На тези думи се надсмиват крайни украински националисти, смятайте.
284
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зеленски, КАПИТУЛИРАЙ! И Зеленски няма право да мобилизира украинци, особено тези, избягали от режима на Зеленски зад граница! Украинци, театрото свърши, не му цепете басма на този клоун и не се страхувайте повече от него и Киевската хунта!
283
2
 
17
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 6 месеца
Зеленски, а "Призрака на Киев" влиза ли в тази сметка?
282
2
 
10
 
! Отговори
аха преди 6 месеца
Браво! Лидерите на Свободния свят и Свободните медии ръкопляскаха ли възторжено? Още по-голямо браво!
281
2
 
5
 
! Отговори
цититати от Хартата преди 6 месеца
"Харта на основните права на Европейския съюз": Дял II:(правото за свобода и сигурност, уважението към личния и семейния живот,защита на личните данни, правото за встъпване в брак и право на създаване на семейство, свобода на мисълта, съвестта и религията, свобода на изразяване на мнение и свобода на информация, свобода на събранията и сдруженията, свобода на изкуствата и науките, правото на образование, свобода за избор на професия и право на труд, свобода на стопанската инициатива, правото на собственост, правото на убежище, защита в случай на принудително отвеждане, експулсиране или екстрад
280
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 81 Гледаме как настъпва,на Запад.
279
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колкото и да се опитват някои да симпатизират на украинците, такива изцепки застрелват всекиго в движение. Аз смятах твърденията, че дребният човечец от снимката се друса за руска пропаганда, но сега ми се чини, че е смесил екстази, кокаин, хероин, амфетамини и фентанил. 30 хиляди? За 2 години? А руснаците само за седмица в Авдеевка изгубили 50 хиляди? Макар че имали пълно човешко и военно превъзходство? Ето поради такава бездънна връзка с реалността се губят войни и всъщност така се започват.
278
3
 
18
 
! Отговори
С тол тенберг преди 6 месеца
Баааси,даже аз не мога да фантазирам толкова.
277
2
 
9
 
! Отговори
цититати от Хартата преди 6 месеца
До АнонименЗеленски, НЯМА ПРАВО да мобилизира хора, против волята им и напуснали Украйна, "Харта на основните права на Европейския съюз": Дял I:(човешко достойнство, правото на живот, правото на ненакърнимост на личността, забрана на насилието и нечовешкото или уронващо престижа третиране или наказание, забрана на робството и принудителния труд); Дял II:свободи(правото за свобода и сигурност, уважението към личния и семейния живот,защита на личните данни, правото за встъпване в брак и право на създаване на семейство, свобода на мисълта, съвестта и религията, свобода на изразяване на мнени
276
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само толкова са умрели от страх бе зелка,стегни се малко съвсем за балъци ни взе.
275
3
 
20
 
! Отговори
Ехаа преди 6 месеца
Руснаците са влезли в Работино и напредват.