Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си

Той настоя в Украйна да се проведат избори
28 май 2024 17:58, Нели Христова
667
Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обърна внимание на европейците, говорещи за възможността за удари по територията на Руската федерация, на малките размери на техните страни и високата гъстота на населението. Руският държавен глава посъветва да се отчита този фактор, когато се правят подобни изявления.

"Представителите на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни - те по принцип трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това обикновено са държави с малки територии с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия", подчерта Путин.

Той също така настоя, че в Украйна трябва да бъдат проведени президентски избори след изтичането на петгодишния мандат на украинския президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

Зеленски не се е явявал на избори във военно време въпреки изтичането на мандата си - нещо, което той и съюзниците на Киев смятат за правилно решение, предаде БТА.

Путин заяви, че единствената легитимна власт в Украйна в този момент е парламентът и властта трябва да бъде предадена именно на неговия председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


667
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
503
12
 
22
 
! Отговори
Гаварит Масква преди 3 месеца
Размерът в случая няма значение. Една Германия за 4 месеца стигна до Москва и стоя там 7 месеца. Има значение икономиката и дали хората за съответната страна са актив или консуматив. А идва и момента, в който на консуматива му писва да е такъв и иска да стане актив.
502
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Великата Русия е в паника.
501
2
 
25
 
! Отговори
Дааа преди 3 месеца
Доста земя е заграбила Русия наистина ! То и други големи империи е имало, но де ги сега ? А разни по-малки държавици продължават да съществуват !
500
4
 
15
 
! Отговори
Селски преди 3 месеца
Бек !
499
5
 
22
 
! Отговори
Готвач преди 3 месеца
Путин си признава, че великата Русия не може да се защити с уникалните си оръжия и разрешава на на Украйна да се бие, но с ръце вързани зад гърба.
498
4
 
21
 
! Отговори
ПЪЛНА ЦЕНЗУРА преди 3 месеца
НА РУСКАТА ПРОПАГАНДА ИСКАМ
497
1
 
21
 
! Отговори
ТЪП ВЪПРОС преди 3 месеца
Само дампопитам ако Русия ни зачеше с ракети дали нато ше помогне...ЩОТО ТОЧНО РУСИЯ Е ПРИЧИНАТА ДА НИ ВЗЕМАТ ТЕРИТОРИИ; СИТНЕЖА В БУНКЕРА ИМА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : СЛЕД ПЪРВАТА РУСКА РАКЕТА, ВТОРАТА ЩЕ Е АМЕРИКАНСКА ...ЩЕ ИМА И ФРЕНСКА
496
23
 
6
 
! Отговори
Zks преди 3 месеца
Само дампопитам ако Русия ни зачеше с ракети дали нато ше помогне... защото историята все сме на губещата страна и все ни отнемат територии и нинразделят
495
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правилно ги е посъветвал човека, но явно на запад, вместо да учат география и да мислят с главите си, предпочитат да гледат бози като евровизия и да говорят празни приказки.
494
6
 
22
 
! Отговори
ИЗКАЗВАНЕ преди 3 месеца
ОТ БУНКЕРА....
493
9
 
30
 
! Отговори
Копейкин преди 3 месеца
Другар Ам Гъл, разбираема е злобата ти към цивилизовани свят. Но не сме ти виновни, че от Ленин насам не сте произвел нещо свястно като ютия или обувки /да речем /Стига си се репчил с тия бомби. Ние ще ходим на море, децата ни ще учат а се оглеждам и за нова кола. Писна на всички. Ами такава нация сте :крепостни, комунисти, алкохолици.
492
5
 
21
 
! Отговори
Към Путин преди 3 месеца
ГОВОРИ СИ НЕ МИ ПРЕЧИШ
491
21
 
14
 
! Отговори
Гого преди 3 месеца
Мек му бил, къс му бил, плашел гарите.... Тоз планктон дето пише тук наясно ли, че сме приключили за 4 часа, при ядрена война!
490
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя плаши с размерите, ти да видиш! Значи смята Русия за най- велика, щото е с голяма територия, населена с poби.
489
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мордор се навдига ...
488
16
 
28
 
! Отговори
... преди 3 месеца
значи войната в Украйна показа едно! и то е, че русия никога ама никога не е можела да се противопостави на НАТО! Нито по оръжия нито по технологий нито по производство нито по това как се справя на фронта! И сега на русия и остана само едно! да вика, че има ядрено оръжие и да разправя, че така щяла да победи! Еми и други имат ядрено оръжие! И какво русия си мисли, че няма да бъде изпепелена при един такъв конфликт ти!? Еми явно и да мислят НЕ могат!!!
487
11
 
27
 
! Отговори
Прозтаг преди 3 месеца
Голям го вaди жужи ама мeк!
486
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи какво казва бащицата- Ние сме огромна блатна територия над 20 000 000 от нашите жители живеят от дълго време при вас- можете да удряте колкото искате по блатото, но виж ние ако удариям.....- тоя е с тотално изпарен мозък! Не искам в БРИКС- не искам в Робский свят- където милиардерите се увеличават а робството на народите се задълбочава! Събирате Рашките, индийците, Китайците от ЕС и ги стоварвате у тях си да си оправят бакиите.
485
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вижте Дуджи какви топки има на скулите- напраУ СЛАДУР!
484
14
 
10
 
! Отговори
Паню Баирски преди 3 месеца
Този жалък въшкарник си позволява да дава съвети и да плаши! Абе папуняк смотан, не разбираш ли, че краят ти е предизвестен? Ще бъдеш опозорен и ще свършиш като Хитлер!