Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си

Той настоя в Украйна да се проведат избори
28 май 2024 17:58, Нели Христова
667
Путин предупреди: Държавите от ЕС, говорещи за удари по Русия, да вземат предвид размера си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обърна внимание на европейците, говорещи за възможността за удари по територията на Руската федерация, на малките размери на техните страни и високата гъстота на населението. Руският държавен глава посъветва да се отчита този фактор, когато се правят подобни изявления.

"Представителите на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни - те по принцип трябва да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че това обикновено са държави с малки територии с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия", подчерта Путин.

Той също така настоя, че в Украйна трябва да бъдат проведени президентски избори след изтичането на петгодишния мандат на украинския президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс.

Зеленски не се е явявал на избори във военно време въпреки изтичането на мандата си - нещо, което той и съюзниците на Киев смятат за правилно решение, предаде БТА.

Путин заяви, че единствената легитимна власт в Украйна в този момент е парламентът и властта трябва да бъде предадена именно на неговия председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


667
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
483
15
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Хахааа, Психото първо да си види личния размер и тогава да говори. Джуджи, Късий, Смешника с токчетата...... Ай сиктир!!!!!
482
7
 
18
 
! Отговори
Нюланд преди 3 месеца
САЩ и Британия подпалиха войната и сега наливат масло в огъня, включително чрез васалните си европейски територии и марионетни правителства. Пропитите със злоба и омраза евроатлантици, допълнително промити от гьобелсовата пеопаганда на угодничещи ***, не могат да прогледнат за очеизвадната истина. Докато не завалят ракетите, няма да се опомнят, но после вече ще е късно. От нормалните хора с достатъчна обща култура и трезво мислене зависи спасението на Европа.
481
13
 
8
 
! Отговори
offf преди 3 месеца
На такива като нашиоте русофили им казат полезни И....оти. На такива по принцип им плащат, но нашите го правят заради вродената си тъпота
480
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Крайно време е Путин да Заличи Украйна от картата и Америка да последва Украйна и всичко ще се нареди. Колко хора умряха в тази война между Русия и Нато" - Макгрегър каза, че на мястото на Украйна може да се появи друга страна с друго название.
479
2
 
6
 
! Отговори
Юлиян до 565 преди 3 месеца
А бе,не знам как и откъде са ме чули,но са разбрали.И не сбъркаха.Да умират ей тъй,за тоя що духа,не щат.За вятъра и за чичо ти Сам казвам,нямам пред вид Зеленски.А за строежи,за трактористи,шлосери,водопроводчици и т.н.дейности хора не останаха,няма мъже.А на нас руснаците ни казаха да си седим тук.Нямат нужда от нас.Сами се справят.Тия вашите евромисири да му мислят.Като свършат украинците тях ще подгонят да доказват преданността си към "единствено правилния цивилизационен избор".
478
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи наистина може да заличи Украйна, но само с ядрено оръжие. С бомбени килими както някои психопати си мечтаят тук няма да стане, на хора които не са виждали оръжие няма какво да обяснявам защо. Но по-долу ясно САЩ предупредиха на изперкалия лейтенантите му, че ако използват тактическо ЯО в Украйна, ще ги избушат тотално до последнатаОрка
477
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как точно да заличи Украйна от картата? С ядрено оръжие ли? Засега успава да заличава град след град, но само в източна Украйна, където уж ги освобождава. Как ще успее с цялата страна, която е голяма колкото Европа? Поясни ни копейко ненормална. И какво ще прави с поробеното население което не иска руския им мир? В концлагери за екстерминация или депортация на 10млн + в Сибир?
476
0
 
7
 
! Отговори
тъп пепеец/дебеец преди 3 месеца
уж не гледат и четат руски СМИ, па сичко знаят... Още не кацнал от Узбекистан и пуснахте да гледате пресконф. от летището?
475
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
571, споделям прочетеното. Не агитирам, не призовавам. Проверете преди да вярвате
474
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
-Габишев "Там всичко е подтиснато от силите на Демона, всичко!"А как решихте че той е демон?-Габишев "Това го казва Бог, природата, духовете"Със старата вяра на българите, която шамана е получил за времето си в тайгата като отшелник няма майтап. Ако идва от небето, няма земни закони да го отменят
473
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Москва също живеят много ор.к.и. И нямат лични бункери. Май на вкиснатото дж.у.дже изобщо не му пука за тях.
472
1
 
4
 
! Отговори
Юлиян до 562 преди 3 месеца
Офф,явно и ти не си чул,пардон чел.А шнорхела си го носи.Ще ти трябва като драснеш да бягаш от руснаците и ти като украинците по вода.Те през Тиса,ти през Дунав,ще ти потрябва.Пък може и да останеш.Пробвай да се маскираш-я на кютуче,я на борче,пробвай и на салкъмче,ама нема да ти повярват.Кютуче!Кютуче или тикве,за повече няма да стигне"интелекта,не потянеш.
471
6
 
6
 
! Отговори
Към копейките преди 3 месеца
Още веднъж ви призовавам, не ви трябват тези копейки, които ви плаща Копейкин. Няма да може да ги изхарчите. Ако пък някой русофил го прави, щото от малък са го облъчвали за великая рассия, Путин НЕ е Русия. Въобще истинската Русия е Киевска Рус. Не ми пука, приемете написаното от някакъв кравар, нацист там както опорките ви учат. Но изгледайте интервюто на Беата Башкирова с шамана Габишев, особено след 24-та минута
470
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крайно време е на Украйна да и се даде ядрено оръжие с право да го използват върху кремъл фсб бурсука за 1 ден се изниже от Крим и репараций ще плати та и хоро ще играе
469
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Юлиян до 545, тази нощ турски медии съобщават, че руски хиперзвуков "Кинжал" е занулил към 300 офицери и отан-инструктори на Яворовския полигон край Львов.
468
3
 
4
 
! Отговори
До 563 преди 3 месеца
Споко бе руски, тебе нали няма да те мобилизират , ти си дезертьор от сега... Били го чули украинците, откъде те чуха, от строежа ли ?
467
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тук в контролираните от руската мафия медии ви се спестява пълната информация, но изявлението на полския външен министър за предупреждението на САЩ не е за подценяване. По важни са гащичките на Деми Мур и какъв е минижуп модата за това лято. ЦРУ е наясно, че света има работа с луд , който седи на гигатони ядрено оръжие и явно има намерение да го използва. Предупреждението не е за него, а за генералите му, да са наясно с последствията и да не изпълняват заповедта, която може и вече да е подадена.
466
5
 
5
 
! Отговори
Юлиян до 545 преди 3 месеца
Казах го на командния център с натовски генерали и специалисти край Лвов,ама и те като вас-анонимниците и пияни мистици не повярваха и масово,под строй паднаха от крушата по време на излет в гората или се спънаха по високия баир.Ей така по няколко наведнъж като се спънаха,та се не видяха.Добре,че поне доста обикновени украинци ме чуха,та улиците опустяха и под дърво и камък търсят мъже,ама йок.Ще почнат да мобилизират и кокошките,че то вече останаха само дефектни като вас.
465
4
 
12
 
! Отговори
Offf преди 3 месеца
Чета коментарите и стигам да заключение, че руските шнорхели са най-страхливите същества.... Не закачайте Путин, вярвайте му, Путин е велик... Те завалийките са се провалили в живота , ние ще очакваме от тях някакво друго мнение... Палете към Русия , тук ви дебнат Сорос, Байдън и Урсула . Маняци, параноци
464
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Искам да обърна внимание и на нашите копейки, които ясно си заработват бакшиша от строгата Госпожа Мутрофанова и нейния пъпет Копейкин. Подкрепяте един опасно луд и обзет от демони НЕчовек! Ся, за карма няма нужда да ви говоря, че сте малко тъпИчки, но ако този успее да натисне червеното копче заедно с Герасимов и министъра на отбраната, заработените копейки няма къде да ги харчите. Ще ви трябва йод и консеври.