Зеленски: Путин иска да провали срещата на върха за мир в Украйна

Обвини го, че се страхувал от нея
Обновена: 28 май 2024 12:51 | 28 май 2024 12:51, Стела Стоянова
170
Зеленски: Путин иска да провали срещата на върха за мир в Украйна
Снимка БГНЕС, архив

Украинският президент Володимир Зеленски обвини руския си колега Владимир Путин, че се опитва да провали срещата на върха за мир в Украйна, предаде АФП.

Срещата ще се проведе в Швейцария следващия месец.

"Путин много се страхува от мирната среща на върха", заяви Зеленски по време на посещение в Брюксел. "Той се опитваше да осуети тази среща на върха и продължава да го прави". /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
20
 
! Отговори
баба Пена преди 3 месеца
Вече не гледам новини, то новините у бг са станали черна хроника - 100тина убити в украйна, 50тина у ивицата газа, 4-5 сгазени у нас, трима пияни се сбили, един сгазен от валяк и т.н. За какво му е на човек да гледа новини по тв-то, да получи инфарт по бърже ли?
109
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Командири на украински артилерийски части потвърдиха, че снарядите Excalibur са се оказали много точни при поразяване на цели, когато са въведени за първи път през 2022 г., но по-късно са били ефективно неутрализирани от руски заглушители, пише още изданието.
108
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И САЩ признаха , че оръжията които пРОДАДОХА на Украйна , с парите на ЕС , не са ефективни !
107
2
 
11
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 3 месеца
да де, ама тва на снимката, дето му е незнаен статутът в момента, не се ли сеща, че докато се случи "срещата на върха в Швейцария" нациститската му армия ще бъде допълнително редуцирана с едно има-няма 20-30 хилки. По всичко личи, че бойците на РФ ще се постараят специално по въпроса. Особено биха се изявили докато трае "срещата на върха в Швейцария"
106
12
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 3 месеца
Вова закопа половин милион азиатски *** в Украйна!
105
2
 
12
 
! Отговори
Шефрет преди 3 месеца
Ам да се оплаче в милицията Наркото)денят на голямото дупеене за него наближава- Голяма Дупница)
104
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докладът показа, че делът на потвърдените успешни удари е спаднал в периода от януари до август 2023 г. от високите 55 процента до най-ниските 7 процента през юли и 6 процента през август, когато лятната контраофанзива на Украйна беше в разгара си. В един момент само един от 19 снаряда Excalibur е улучвал целта си, според един от източниците, запознати с доклада. При този темп, изчислява докладът, цената се е увеличила до 1,9 милиона долара през август 2023 г. от 300 000 през януари.
103
3
 
15
 
! Отговори
До кога преди 3 месеца
Чудовищни клипове снимани от украйнски войници в ютуб,показват лудоста и жестокоста на хунтата в Киев.Млади не обучени момчета пратени на фронта дори и без оръжие лежат убити в окопите в който се пристигнали скоро.
102
12
 
2
 
! Отговори
Да си припомним преди 3 месеца
Когато Расиа нападна Украйна на 23 февруари 2014,президент беше Янукович.
101
17
 
4
 
! Отговори
32335445 преди 3 месеца
Копейките са откачили от злоба. Трябва да пишат тройна норма постове, че да избият сриването на рублата.
100
3
 
13
 
! Отговори
Бако преди 3 месеца
Украйна не заслужава мир.Вова дай им газ
99
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те хора са си го казали много точно - сметка без кръчмар!!!
98
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Свидетели сме че : Русия бие по кибер -САЩ , а Китай бие САЩ , по икономика !Въпреки че всички пари от ЕС отиват в САЩ , И там са го ЗАКЪСАКИС !РЕЗУЛТАТ: ЕС запада , а Англия , Русия и САЩ са на печалба от войните !
97
2
 
12
 
! Отговори
Бако преди 3 месеца
Среща на за мира без Русия не е никаква среща за мира.Нещата са ясни ,Украйна ще загуби между 1/2 и 1/3 от територията си.Въпросът е кога ще се официализира проманята на границите на Украйна.
96
5
 
4
 
! Отговори
Коце Копея преди 3 месеца
Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!
95
2
 
14
 
! Отговори
О, боже! преди 3 месеца
Човека, който отказва да признае, че можеше да предотврати началото на войната, говори за мир... Всички, което го подкрепят тоя страдат от същата болест - мир, чрез война!
94
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Без-родните копейки, Зеленски много е трогнат от вашите писаници.
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Учете история..Алоо , а стига САМО с Раковски . Кажи на хората , след като си И-Зторик за Ботев и Левски , защо са били СОЦИАЛИСТИ !?
92
1
 
8
 
! Отговори
NYT преди 3 месеца
Изданието посочва, че значителна част от високоточните оръжия са се оказали неефективни поради работата на руските системи за радиоелектронна борба. Снарядите се представиха добре, когато бяха въведени за първи път на бойното поле, но загубиха ефективност, когато руските сили адаптираха защитата си,разкриват два поверителни украински доклада. Проблемът е накарал украинските военни да спрат да използват оръжията, казаха двама артилерийски командири.
91
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еййй тоя зеления продаде хиляди животи за долари...и продължава