Зеленски: Путин иска да провали срещата на върха за мир в Украйна

Обвини го, че се страхувал от нея
Обновена: 28 май 2024 12:51 | 28 май 2024 12:51, Стела Стоянова
170
Зеленски: Путин иска да провали срещата на върха за мир в Украйна
Снимка БГНЕС, архив

Украинският президент Володимир Зеленски обвини руския си колега Владимир Путин, че се опитва да провали срещата на върха за мир в Украйна, предаде АФП.

Срещата ще се проведе в Швейцария следващия месец.

"Путин много се страхува от мирната среща на върха", заяви Зеленски по време на посещение в Брюксел. "Той се опитваше да осуети тази среща на върха и продължава да го прави". /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Повече от 160 държави ще присъстват на форума.То цял свят,бе.
89
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Москва ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров!
88
7
 
3
 
! Отговори
Коце Копея преди 3 месеца
Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!
87
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че за какво му е на Путин да проваля срещата ви,нека цял цвят да ви види колко сте жалки и лъжливи
86
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"За 3 дни , до Киев'' ... Ама кой бърза ? САЩ също не бързат , нали ЕС им ПЛАЩА войната с/у Русия , Русия не бърза за никъде , иде и зима , токът и газа в Запада все повече и повече намалява , ЕС става все по-слаб , гигантите в бизнеса НАПУСКАТ ЕС , не за 3 дни , за 3 000 дни . Важен е РЕ-ЗУЛ-ТА-ТЪТ , Бате !"Вие от безсилие се чудите какво да измисляте ,... това е истината , цяла Европа вече е в РЕЦЕСИЯ И ЗАПАДА !
85
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нека познай - една обща декларация, осъждаща войната, призоваваща незабавно изтегляне даже и от Крим и репарации за 200 години. Вечерта хаху хиху, вино, кока ... и утре кой от къде ...без реално нищо да се случи
84
0
 
14
 
! Отговори
аха преди 3 месеца
Всички Зеляци в истерия, от Лондон до Киев. Не мой са сбра седянката!
83
0
 
23
 
! Отговори
стига бе преди 3 месеца
Зельо, че то няма нужда от тази конференция. За какво се събирате, за да похарчите едни пари и да се напиете? Какви резултати може да има тази мирна конференция без Русия? Това първо и второ, ти не си президент, ти си легитимен г-н Никой. По-добре не се събирайте и спестете някой лев.
82
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Цяла Русия знае..Е , и , защо ревеш на чужди гробища ?
81
0
 
10
 
! Отговори
До Учете история преди 3 месеца
Пак ли изпрегна бе?
80
13
 
2
 
! Отговори
Учете история преди 3 месеца
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
79
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Главният враг на ЕС се оказа ВЪТРЕШНИЯТ , това личи и по надписите на протестите в Запада : Москва не е врагът , врагът е Брюксел , Берлин и Париж ... Огледайте се , не е ли така , защо ЕС ще плаща войната на САЩ с/у Русия , и защо всички големи бизнесмени и бизнес НАПУСНА ЕС ????
78
0
 
0
 
! Отговори
До 74 преди 3 месеца
Което както дойде.
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
The New York Times: Западните оръжия провалиха украинската армия и доведоха до смъртта на войници.Оръжията, доставени от западните партньори, не оправдаха надеждите, които им възлагаха в Киев, пише The New York Times. Това, както казаха командирите на въоръжените сили на Украйна пред журналисти на изданието, е довело до смъртта на украински военнослужещ. Според украинските командири някои от доставените им западни оръжия са се повредили, което е довело до смърт.
76
20
 
2
 
! Отговори
Цяла Русия знае преди 3 месеца
Рептилът Путин не е избиран,а назначен. За пети път.
75
2
 
9
 
! Отговори
До 71 преди 3 месеца
Въшки печели България. Печелят едни други хора.
74
16
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
Всички рускофашистки тролеи в рози вестник дращят от Натовски държави
73
2
 
16
 
! Отговори
Игра на полове преди 3 месеца
Зеленски не е вече колега на Путин, защото вторият е законно избран президент, а на първият мандатът му изтече в канала, а избори йок....защото знае какъв ще е резултатът.
72
0
 
0
 
! Отговори
До 70 преди 3 месеца
Ти си единствения.
71
13
 
0
 
! Отговори
32335445 преди 3 месеца
Много ясно, че не се бърза :) Все пак двете най-големи републики на СеСеСеРе-то се избиват помежду си. А пък България печели милиарди. Иначе знам, че на вас бананите ви присядат и копнеете да идете на станция с карта като каторжници. Ние понеже сме балъци ходим по 3-4 пъти на море ляотото, поне половината от тях в чужбина. Пък си говорете за прайд и тн. на никой не му пречи, само се кефя как злобеете.