Йотова: Много европейски гласове са на мнението на Радев

Българските политици само политиканстват
29 май 2024 13:51, Инна Ангелова
90
Йотова: Много европейски гласове са на мнението на Радев
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът Илияна Йотова изрази притеснението си относно приетата декларация за подкрепа на Украйна до победа. На 27 май в София се проведе Парламентарната асамблея на НАТО.
 
Йотова коментира темата пред журналисти в отговор на въпрос за реакциите на българските политици относно позицията на държавния глава, предаде БТА. Вицепрезидентът сподели, че не е чула нищо ново, а упрекицте към президента са вече от няколко години.

„Има вече много европейски гласове, които не са съгласни с това, което беше прието в София. В края на юни месец се очаква ново заседание на Съвета на ЕС, в което отново ще се обсъжда тази тема, включително и финансовото обезпечение“, каза още Йотова.

Попитана дали очаква да се повтори миналогодишният сценарий за срещата на върха на НАТО, когато правителството реши да отиде премиерът, Йотова заяви, че не очаква такова нещо, защото президентът има лична покана за тази срща.

С позицията, която той взе през тези дни, мисля че такива гласове трябва да се чуват, защото чрез неговата позиция не говори само държавният глава, който има отговорност към гражданите, говори гласът на разума. Говори и един генерал, който е и професионално повече подготвен от тези, които политиканстват, коментира още Илияна Йотова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
10
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Първо, асамблеята на НАТО си е нещо като гей парти с участието на разни пади-та и Поптодорова и второ, Радев се издъни лошо, като пусна гвардията да отдава по-често на кобургготския гей. Факти.
32
12
 
11
 
! Отговори
?!? преди 3 месеца
Многото европейски гласове са Орбан и всички други негови производни на пряко Путинско управление да сеят разделение и пропаганда. Впрочем като теб и Радев. Вие не защитавате позицията на разума. Руската позиция не е на разума. Да нахлуеш в съседа си православна като нас с Чеченски и Авгански войски да крадеш земя и мародерстваш не е позиция н разума.
31
11
 
10
 
! Отговори
Европеец преди 3 месеца
НЕ СА МНОГО европейските гласове, които са на мнението на руснака радеф.
30
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази я помня единствено с плонжа пред агент Гундяев и как му лижжеше ръчицата. А на честването тогава, ако не се лъжа за 3-ти март беше, на площада на нашия Патриарх не благоволи ръка да поцелуе. Петоколонници ниедни.
29
8
 
13
 
! Отговори
Тая преди 3 месеца
която лазеше под поп Киро иска да лази и под кремълския Жужак. Но ако Жужакът дойде , нейният началник Радев трябва да го арестува - по препоръка на Международния криминален съд .
28
12
 
11
 
! Отговори
цоцка преди 3 месеца
ами да влече я и нея към колхозните времена и когато беше говорителка по канал 1 , другарите я пощипваха и канеха на държавна сметка по вили и курорти а сега какво нищо , Пеги е сама с пилота на путин не е съшото одва края на мандата и после няма да има как да си продухва перуката на държ смвтка . Много са тъжни и двамата и най тъмната част от нашата история избрани от *** както и псоледнитв 10 години парламента . държавата загина погълната от агенти на ссср .
27
5
 
7
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
Законът на капиталистическия морал, без маски! Значи, когато ти е изгодно или неизгодно, ти отразяваш мира в кривото си огледало в трансформацията, от която имаш нужда, либерално-демократичен ***?
26
2
 
3
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ БОРИМ ЗА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО, което може би вече не съществува. Преди ние, родените в СССР, в Украйна, имахме голямо семейство и малко семейство. Първо ни взеха големия, а сега пазят и малкия. Ясно разбирам какви сили правят това и кой стои зад тях. И решаването на проблема с вътрешни сили няма да стане. Но все още никой не ни е отнел правото на нашата гледна точка. И ако утре започнат да ни хвърлят в затвора и да ни убиват за това, тогава това вече няма да изглежда варварство. Въпреки това, дори и с такова варварство, не е толкова лесно да пречупиш народа на колене, историята
25
1
 
3
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
Търсенето поражда предлагане, казано на езика на пазара. Ето защо Тягнибок, Ярош и двамата лидери на Стоп на цензурата смятат за своя спешна задача да ни разделят, да ни наложат ограничения, да ни затворят устите, да ни попречат да се консолидираме, за да се съберем в Терминатор от различни частици живак. , като във филма! Враговете ни знаят, че нашият ДУХ е силен и се страхуват от това повече от всичко на света!
24
6
 
5
 
! Отговори
йотов преди 3 месеца
много гласове му шепнат в ушето на крадлю крадлев от ложата на брат златев, вервайте ми избератели. даже на сън му говорят. то са посланници, то са гали, то са триморци лидери. обаче целият свободен свят са с крадев и неговите син и дъщеря - курю про100то и ася аналнната фея фасиле.
23
1
 
2
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
Честност е, когато преди всичко не ти се налага фалшива история. Останалото следва естествено от тук. Всичко започна с това - със смяната на концепциите и пренасянето на нашето общество в света на Огледалото. Ако ни делят по този признак, значи има борба между традиционните устои и натрапеното ни криво отражение в огледалата...Сега е моментът да обобщим. Когато за първи път влязох в редиците на информационната война и след това винаги имаше много малко "наши", но имаше много обучени ***! И броят ни така и не се увеличи забележимо, но имаше огромна обществена пасивност на хората, които се
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не унищожат именията на Коломойски и Порошенко? Защо? Който плаща, той поръчва и музика!След клетвата на Автомайдан да бъде кристално честен и да "защитава НАЦИОНАЛНИТЕ интереси", активистите на Автомайдан вече се возят из града с крадените коли на Янукович-младши. видео: "AvtoMaidan е опозицията."
21
2
 
4
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
Поддържането на хаоса е необходимо условие за реализирането на сценария за развръзка на войната с Русия, според плановете на световните финансови елити, от ръцете на бойци-наемници. в началния етап от плацдарма "Украйна". Следователно за революционерите най-вероятно президентът Олег Голтвянски, известен още като Кесар Люботински (фюрер на асоциацията Патриот на Украйна и Сокол (нео-Сокол)) би изглеждал по-органично като Хитлер, отколкото някой от сегашната либерална прослойка, пропагандирана от олигарха!
20
2
 
3
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
Той говори за това пред своите войски - милицията, създадена за сметка на Вашингтон. Това, което следва от тази теза, е съвсем очевидно. Всички рускоговорящи жители, 80% от тях, ще бъдат обявени извън закона. Тоест езикът е забранен, проруски организации, граници с Русия и т.н. В същото време НАТО, ООН и други "радости" са от другата страна. Тук става дума за вътрешните процеси на предаване на страната. Но крайната цел на нашественика не е Украйна. Следователно сценарият ще се развива според по-нататъшния вектор на Ротшилд и илюминатите. Руският език, а след това физическото отстраняване на ру
19
3
 
3
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
В случая няма как. Не виждам възможност за компромис с бандитите. Основната теза на Ярош ("Тризъбец") е обявяването на Русия за основен враг на Украйна.Дмитрий Ярош планира да изтегли от Руската федерация Воронежска, Курска и Белгородска областиЕдин от лидерите на "Десен сектор" Дмитрий Ярош (в средата) по време на митинг на Площада на независимостта в Киев
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
за диктатурата пишат самите украинци. Нашественика е от запад, далеч преди войната.
17
2
 
5
 
! Отговори
2014 украински сайт преди 3 месеца
Всъщност пострада украинският народ, казано на затворнически жаргон, и това е единият край на веригата, а англосаксонската експанзия на изток е другият й край. Всички сили, участващи в Украйна, на страната на външния агресор, са събрани днес на Майдана и в парламента. Следователно, това са антинародни сили, предателски сили, които подготвят предаването на самата Украйна, заедно с нейния народ, за капитулация пред нашественика и окупатора.
16
4
 
11
 
! Отговори
До 8 преди 3 месеца
Брей, брей, брей! Това за диктатурата в Украйна сигурно руските канали го вещаят. Ако в Украйна е диктатура, то Русия е най-голямата демокрация. Да, ама не!
15
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На мнението на Радев са унгарския пес на Путин,Орбан и полумъртвия Фицо Туй го...
14
0
 
0
 
! Отговори
бега бе преди 3 месеца
До Анонимен смешка