Тръмп обеща войната в Украйна да приключи, ако стане президент

Допълни, че се разбира еднакво добре и с Путин, и със Зеленски
14 юни 2024 16:50, Инна Ангелова
61
Тръмп обеща войната в Украйна да приключи, ако стане президент
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп, който се бори за втори път да стане президент на САЩ, каза, че ако това се случи, ще сложи край на войната в Украйна още преди да е встъпил в длъжност. Тази своя позиция той сподели по време на разговор в канала IMPAULSIVE, съобщава “Фокус”.

Тръмп отново подчерта, че ако той все още беше президент и имаше власт, такава пълномащабна война нямаше да има. В същото време американецът смята, че Путин е взел решението да извърши голямо нападение, когато Съединените щати изтеглиха войските си от Афганистан.

"Просто е жалко. Толкова много мъртви хора", заяви той.

Доналд Тръмп сподели, че докато е бил президент се е разбирал еднакво добре както с президента на Русия Владимир Путин, така и с украинския му колега Володимир Зеленски, но е бил "твърд“ в отношенията си с последния. Политикът разказа и за скорошния си разговор с бившия шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов.

"Хабиб дойде при мен след двубоя и каза, че трябва да спрем войните. Той е толкова умен, разбира всичко. Мисля, че е приятел с Путин. И мисля, че ще спра тази война веднага след изборите. И ако спечеля, ще спра това много бързо, преди да пристигна в президентството, ако това не приключи по-рано“, добави Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Успех на Тръмп на изборите!
33
5
 
3
 
! Отговори
Руси преди 3 месеца
Съдят го Тръмп,но защо някой не съди тази за изнудване понеже е взела пари един път. Истински умните хора не ги интересува кой кого такова. Тая е професионална порно актриса и се такова с Тръмп ,който беше в този бизнес. Значи тя един път взима пари и го изнудва. Сега втори път. Само да кажа в Америка може президента да е осъден ,не е проблем особено за нещо такова. Там корупцията не се толерира единствено ,а знам че там големите иконо са демократите !
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Moже ли света да оцелее още 4 години бай_Дъно е въпроса...??!
31
11
 
9
 
! Отговори
НАНЕБАНко преди 3 месеца
по закон може да спечели изборите САМО 1 КАНДИДАТ ТЪЙ, ЧЕ ИЛИ ЩЕ Е ТРЪМП ПОБЕДА ЗА ТЪПУТИНИТЕ ИЛИ ЩЕ Е БАЙДЪН ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА И ТО БЕЗУСЛОВНА ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА!
30
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Безсмислено е изобщо да се говори от сега какво ще стане при Тръмп, тъй като Тръмп може и изобщо да не дойде на власт! Американските избори, за разлика от руските, са непредвидими
29
10
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Хвало пръцко. Дрън дрън.
28
6
 
9
 
! Отговори
Ф преди 3 месеца
Тръмпитко : давам 10 атомни бомби на UA и войната приключва.
27
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп да мисли за собствената си кариера,а не за Украйна! Байдън няма да мръдне пръст по делото срещу сина си, което значи че Тръмп също не може да разчита на компромис от съдебната система на САЩ.А това ще е решаващо за изборите.
26
13
 
10
 
! Отговори
1. Путин умря в 2022 преди 3 месеца
2. Комедиантите, които се представят за Путин са нелегитимни. Това веднага може да се докаже като се сравнят генетични проби от тях и дъщерите на покойния Путин. 3. Условията на Кремъл са неизпълними с оглед интересите на Украйна. 4.Войната продължава до омитането на всички руски мародери от Украйна.
25
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами нали затова ще те разнасят разни прокурори и всячески ще пречат на твоето избиране за президент,защото за разлика от дементиралата кукла на конци,теб едва ли ще те водят за носа кукловодите-режисьори!
24
7
 
7
 
! Отговори
citoyen преди 3 месеца
До Анонимен"Рейгън трябва, не изнасилвачи и дементи."Тръмп кого е изнасилил, освен нежните чувства на либерастите, които още ги боли д-пето от 2016
23
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да идват американските избори.Целия свят иска Тръмп отново да е президент понеже само той може да спаси света от 3-та световна.
22
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Копейките много се лъжат че Тръмп обича Русия (по-безсмислено нещо не бях чувал)! Всъщност Тръмп просто ще изиска от Путин да спре войната, а на алфа-мъжкар като Тръмп, с ядрен бутон в ръцете, много трудно се отказва каквото и да било
21
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Превод: Разбирам се добре с Путин, а Зельо ще прави каквото му заповядам.
20
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този е за лудницата. Рейгън трябва, не изнасилвачи и дементи.
19
7
 
11
 
! Отговори
ГАВРИЛОВ преди 3 месеца
Стара поговорка: Това, което популиста може да ти обещае, никой не е в състояние да ти го даде.
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И как точно ще я спре? Ще звънне един телефон на Вовата и ще каже - Виж, Володенка, каквото си завладял, твое си е. Сключваме мир! И този мир ще е нещо като зелена светлина онзи да пробва същото с останалите бивши републики. А инкокко пък да е дълъг един мир с Украйна, сключен при тези условия. С години ще се колят там.
17
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп е велик. Но всъщност западът иска ли войната да приключи?
16
5
 
1
 
! Отговори
до Пфф преди 3 месеца
И кой плаща на тези корпорации, а? Американските банки, със заеми, които американското правителство и Европа отпускат. Нали някога тези заеми трябва да се връщат, как ще стане ако не спре войната и Украйна не започне да се възстановява?
15
6
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 3 месеца
Преди избори, по време на брак и след риболов, се изговарят най-големите лъжи.