Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%

Според 82% той той се справя добре с работата си
28 юни 2024 10:53, Елка Василева
160
Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%
Снимка: архив, БГНЕС

Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин се е увеличило с 1 процент и е 81%, като 82% от анкетираните смятат, че той работи добре, предаде ТАСС. Това показват резултатите от проучване на Фондация "Обществено мнение", проведено от 21 до 23 юни сред 1500 руснаци.

"Относно доверието във Владимир Путин се изказват 81% от руснаците (плюс 1 процент за седмицата). Също така мнозинството от населението (82% – плюс 1 процент) са уверени, че той се справя добре с работата си като държавен глава",  се отбелязва в съобщението на социалната служба.

Положителна оценка на работата на правителството дават 57% от анкетираните (без промяна). Че министър-председателят Михаил Мишустин работи добре, смятат 61% от анкетираните (плюс 3 процента).

Нивото на подкрепа за "Единна Русия" е 49 на сто (плюс 1 процент), за Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) – 8% (без промени), за Либерално-демократическата партия (ЛДПР) – 9% (плюс 1 процент), за "Справедлива Русия – за истината" - 3% (без промени), за "Нови хора" – 4% (плюс 1 процент).
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Русия
Двама души са загинали при дерайлирането на влак в Коми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
19
 
6
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 дни
аз съм 40 годишен системен *** с 20 години трудов стаж като такъв. мразя империалистката политика на американския кърлеж и виждам залеза на последната римска империя (то вече всички го виждат де). може ли да ме анализираш дали съм неграмотен бедняк или съм полезен индивид според тоите броилерски американофилски критерии? :)
19
8
 
23
 
! Отговори
не 81 а 1000 преди 4 дни
Хората в Русия деббилно вярват на руските медии и социологически агенции собственост на олигарсите на Путинопитека, а ако случайно си позволят да се усъмнят затвора е от 3 до 15 години, зависи колко голямо е съмнението, а ако въобще не вярват може и да ги поизлекуват с Новичок... Други алтернативи там просто отдавна няма !
18
7
 
20
 
! Отговори
Доверието расте.. преди 4 дни
...ама и руснаците намаляват...
17
7
 
7
 
! Отговори
Име преди 4 дни
Ако всичко това не е договорка между САЩ и Русия, то тогава Путин е най-доброто за Русия! Иначе ако беше в ръцете на някой като Горбачов или пияницата след него, то от Русия нищо нямаше да остане.
16
8
 
26
 
! Отговори
До 1 преди 4 дни
Голташка Русия и силна държава?! Ако РФ беше силна, щеше да е икономика 1 в света, а не с БВП колкото на Сан Франциско, ама само южните квартали...
15
4
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 дни
В България доверието към бакшиша Джyджанка Пyтapaнка също е 80%. То идва от 80 процентовите на професор Иво Христов :))) Това е така, защото пенсиите и заплатите им ги плаща не държавата България, член на ЕС и НАТО, а бакшиша лично им превежда рубли всеки месец и така взимат повече пари, отколкото им дава България. Затова толкова го обичат. Няма иначе друго обяснение
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Поне не като дъртия бидон.. как може да го избират тия хамериканският народ просто нямам думи..
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Аааа малко му е още на жужето бе,120% трябва да е.
12
3
 
17
 
! Отговори
Мисля че преди 4 дни
Скоро ще мине 100-те !
11
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не е удобен, щото не е избран от урлула, както зеления наркоман например. И не могат да му налагат американски решения. Хахаха, трън в очите на краварите.
10
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
81% е малко. Доверието към Чаушеско няколко месеца преди да го разстрелят беше цели 99.7%
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами така си е. Там само сибирските мечки останаха опозиция на Путин :)))
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Доверието на интелигентния заможен руснак към Путин е почти нула. Отделен въпрос, че в Русия руснаците са 40% и сред тях няма много голям процент интелигенция. Нещо като българите, но доста по-бедни и ***. Като човек с кадърни, заможни и образовани роднини там казвам кой тип руснаци какво мислят. Мисленето е като тук- кажи ми какво мислиш, аз моментално разбирам дали си неграмотен бедняк или полезен индивид.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 2 За Фюрера не знам дали има надежда но за теб...всяка надежда е умряла...
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Иначе казано - цели 19% руснаци събират смелост да говорят против Вожда, въпреки опасността да бъдат убити, подложени на репресии, или пратени в ГУЛЛаг!
5
4
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 4 дни
Хахахаааа, а доверието в Бай Тошо и БКП беше 101% едно време, ама официално.
4
6
 
18
 
! Отговори
оффчи народ преди 4 дни
Руснаците сами и си го избират и напълно си заслужават това бункерното чекименто. Навремето Сталин ги избиваше с милиони и сега историята се повтаря.
3
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ама разбира се че се справя добре...повече от добре вече половин милион руски войници оставиха живота си в чужда страна а на НАРОДА не му пука...промита нация..
2
5
 
17
 
! Отговори
Петко преди 4 дни
Дори повече. Някъде към 181% е доверието.
1
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
100% e, a не 81%. Всички си го обичат. Затова са силна държава, а не като в България да плащат на пропагандатори като нашия тррол русофоб.