Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%

Според 82% той той се справя добре с работата си
28 юни 2024 10:53, Елка Василева
160
Доверието на руснаците към Путин расте, вече е 81%
Снимка: архив, БГНЕС

Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин се е увеличило с 1 процент и е 81%, като 82% от анкетираните смятат, че той работи добре, предаде ТАСС. Това показват резултатите от проучване на Фондация "Обществено мнение", проведено от 21 до 23 юни сред 1500 руснаци.

"Относно доверието във Владимир Путин се изказват 81% от руснаците (плюс 1 процент за седмицата). Също така мнозинството от населението (82% – плюс 1 процент) са уверени, че той се справя добре с работата си като държавен глава",  се отбелязва в съобщението на социалната служба.

Положителна оценка на работата на правителството дават 57% от анкетираните (без промяна). Че министър-председателят Михаил Мишустин работи добре, смятат 61% от анкетираните (плюс 3 процента).

Нивото на подкрепа за "Единна Русия" е 49 на сто (плюс 1 процент), за Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) – 8% (без промени), за Либерално-демократическата партия (ЛДПР) – 9% (плюс 1 процент), за "Справедлива Русия – за истината" - 3% (без промени), за "Нови хора" – 4% (плюс 1 процент).
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Русия
Двама души са загинали при дерайлирането на влак в Коми
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Естествено, Русия върви нагоре.
39
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Зеленски не е легитимен.
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Малко за доверието в управляващите в СССР, сега Русия. Брежнев навремето имаше подкрепа 98%, а на битово ниво само мързеливите не му се подиграваха, що вицове имаше за него. Та и с Путин ситуацията е подобна, тези 81% не означават реална подкрепа. Хората там се опасяват открито да изразят мнението си, знаейки както се случва с тези, които се осмеляват да го направят.
37
4
 
6
 
! Отговори
:) преди 6 дни
Ами това не е като в свободна, демократична България... В Русия, ако критикуваш властта, вкарват те в лагер на смъртта. Смеят ли да не подкрепят?
36
8
 
2
 
! Отговори
FMC преди 6 дни
А кой в Русия ползва евро и долари? Като навремето в България...и без корекомски яйца си живеехме.
35
5
 
11
 
! Отговори
хахаха преди 6 дни
Таварищи, под дулото на автомата ще подкрепя когото ми кажете, стига с тези фалшиви социологически проучвания.Там е диктатура и няма демокрация,всички руснаци са уплашени и обезверени. Затова и подкрепиха метежа на Пригожин.... всичко друго е лъжа.
34
5
 
8
 
! Отговори
Нормално да расте преди 6 дни
Питахме 100 човека - "Подкрепяте ли Путин" от тях 70% са в Гулаг и от останалите 30%, 80% го подкрепят. НАЛИ ДРУГАРИ?
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Така изглежда ще мине 100%
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Точно както е било на времето с фюрера
31
4
 
12
 
! Отговори
Да, да. преди 6 дни
При народния каскет изборите се печелеха с 98 процента! Но това не значи че българите му вярваха! Трябва да си с тотално измит мозък, чипиран и абсолютен наивник докато се редиш на опашка за яйца да декларираш че вярваш на вожда!
30
3
 
5
 
! Отговори
Hahah преди 6 дни
Това е малко като доверието на българите към Бойко - само расте. ХАХАХХАХААХХА как беше? Путин лидер, Путин държавник ахахахАХХАХАХАХХАахахахХАХхааххахаХАХахХАа
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Някои от великите руски интелектуалци като Достоевски, Соловьов, Булгаков и Нердяев навремето са предсказвали, че Русия ще роди антихриста. Ами ето го. Хвърля целия свят в хаос и никой не е в състояние да го спре. Сатаната в човешки образ.
28
5
 
12
 
! Отговори
Х преди 6 дни
с кое точно се справя добре? Целият свят намрази Русия и я изолира. Спасява ги, че имат природни ресурси. Нищо друго...
27
5
 
15
 
! Отговори
Капитанът преди 6 дни
Че кой го интересува това ? Ние сме в Европа и се интересуваме от Европа , а не от азиатските блата и пущинаци и съществата ,които ги населяват.
26
12
 
6
 
! Отговори
FMC преди 6 дни
81% едва ли е, по-скоро нещо от сорта на 31%. Въпросът е, че дори да е 0%, пак никой няма да го свали :) Всъщност...какво ги интересува това еврогеджжендърите, нали Путин почина октомври и е в хладилник?
25
4
 
4
 
! Отговори
От 1 преди 6 дни
Видяхте ли как се развихри платеният?? Мноого съм прав. Голяма част от българите се продават за жълти стотинки и разцепват България. Винаги ще сме отходния канал на Европа, за Златен век само ще си мечтаем.
24
3
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 дни
До До Анонимен 20 === Неграмотен си, да. След края на изречението, слагайки точката започваш новото с главна буква. "Бройлер" се пише с "й". Пред "според твоите..." трябваше да сложиш запетая. И тук можеш да си фантазираш, че си на всякаква възраст и че работиш каквато ти работа скимне :))) Според мен си пенсионер от някое село...неграмотен
23
10
 
6
 
! Отговори
Стилиян преди 6 дни
Явно политиката за изпостяване на населението работи с пълна сила. След 35 год преход вече се вижда резултата. БвП на Русия било колко на Сан Франциско нощи че сигурно не знаеш какво е БВП, и други подобни коментари на силно облъчени и умствено обременени хора тук. Стига сте гледали само телевизия вземете прочетете по една книга ей така за обща култура.
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
А на Урсула не и пука от рейтинга и доверието на европейците, там в ЕС всичко се решава със задкулистни сделки и пазарлъци.
21
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.