Русия е унищожила пет украински самолета Су-27

Те са на летището в Миргород
2 юли 2024 10:32, Инна Ангелова
119
Русия е унищожила пет украински самолета Су-27
Снимка: Pixabay

Министерството на отбраната на Русия съобщава за унищожаването на пет украински самолети Су-27. Още два самолета са повредени и са на летището в Миргород в Полтавска област. Ведомството посочи, че ударът е нанесен с ракети "Искандер-М", предаде Ройтерс.

Министерството публикува кадри от нападението, на които се виждат пушек и пламъци да се издигат на летище. "При удара бяха унищожени пет действащи многоцелеви изтребителя Су-27, а други два бяха повредени", заяви ведомството.

Русия атакува украински летища в момент, когато Киев се готви да получи първата партида американски самолети Ф-16, които Москва се зарече да унищожи, отбелязва Ройтерс.

Руското Министерство на отбраната съобщи и че противовъздушната отбрана е свалила през изминалата нощ 11 дрона, изстреляни от Украйна срещу територията на Русия и Кримския полуостров, предаде агенция РИА Новости. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от Русия
От болницата директно на фронта: Руски войници се бият с патерици
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
8
 
10
 
! Отговори
ха ха преди 4 дни
Нали бяха унищожени всички украински самолети? Тия от къде са ги намерили? :)))))
79
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ДО 70 ти *** , Твоята умна според теб кратуна дето много знае и чела дали знае колко е куха и промита .То *** човек да ама ти все едно си правен във руски *** дирник.Аи със здраве и да правиш члена на кокалче .Поздрави и бъди здрав промита кратуно
78
6
 
14
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Същото ги чака и Ф16.
77
15
 
3
 
! Отговори
Факт преди 4 дни
Ако трябва да сме точни,два унищожени и три повредени.*** не е кой знае какво.
76
26
 
10
 
! Отговори
До 72 преди 4 дни
Възможен сценарий. И следващите поколения ще разказват за един диктатор, наречен Путин, който се вманиачил да окупира чужди територии. Донесъл смърт и разруха за милиони.
75
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Русия е самоунищожила 5 руски самолета!
74
0
 
11
 
! Отговори
. преди 4 дни
До До 57Както правят американците ли? Айде моля ти се! Всеки си гледа интереса!
73
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Западните пилоти знаят ли че могат да загинат на фронта особено ако са французи пък хептен. Фронт е не е видеоигра.
72
1
 
12
 
! Отговори
Хмм преди 4 дни
До Dublin Щом пишеш тук, значи не е. Как си представяш НАТО да срине Русия със земята и да имаш ток, вода и Интернет? Най- много ще го отнесе Европа, която е с голяма гъстота на населението. Ние няма да има, къде да се заврем. В Сибир и в безинтересни щати в САЩ, като Монтана, все ще остане по някой да живурка. Но, тук ще измрем, като мухи.
71
6
 
2
 
! Отговори
До 69 преди 4 дни
Ако аз стоя срещу теб с автомат в ръка, ти колко ще се бунтуваш, а?
70
2
 
19
 
! Отговори
до Dublin преди 4 дни
Ако имаше поне две гънки в празната си кратуна нямаше да напишеш тази простотия. Вчера в The Thimes пишеше, че Англия не може да се защити при ядрен удар от Русия. Преди месец англичаните направиха опит да изстрелят ракета Трейдънт от подводница замалко не се самоунищожиха ракетата се завъртя два пъти и падна в блидост до подводницата. Клипа беше качен в Телеграм каналите. Американски военни смятат, че едва 30% от ядренния им арсенал е годен. Сега стана ли ти ясно защо НАТО си трае ?
69
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Що ли Никой Не пита живеещите в Донбас и Крим бивши украинци, дали искат обратно в Украйна? Реторичен въпрос нали? Нямаше и един разбунтувал се срещу "окупаторите" в Донбас и Крим след Буча, Бородянка, Изюм и т.н. Щото на Запад продължават да разпространяват лъжата за "Невинната" Украйна.
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До До55 Това се отнася за твоето племе знаеш кое е то. Дори не искам да го споменавам.
67
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Украинските копейки пак се размечтаха,е чакаме още да фалира Русия,ама май ще е на 30 февруари
66
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Факт Русия ще се разпадне или ще бъде заличена от лицето на земята.Копеиките да разтворят здраво бузетата че торпедото е голямо.God bless USA
65
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гледах че подготвят украински пилоти във Франция да летят на Ф16 но им криеха лицата, което навежда на мисълта че не са украинци а ще дойдат западни пилоти които вече знаят как да летят с тези самолети. Иначе не виждам защо ще крият самоличността на пилотите.
64
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Пишете, че Киев се готви да получи първата партида американски самолети Ф-16, а вчера киевсият бендеро-нацистки режим се похвали, че е получил един или няколко.
63
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 55 По скоро Руснаците са го яли от поляците , руснак е долно племе което заслужава да бъде презирано и изтребени до крак
62
18
 
4
 
! Отговори
До 57 преди 4 дни
Аз не виждам нищо очевидно. И каква беше провокацията точно? Украинците искаха да влязат в НАТО, не ги взеха. Украинците подариха ли си оръжието на Русия - да! Факт е, че Русия си измисля предлози, как рускоезичното население било дискриминирани и т.д..Точно както и Хитлер напада Полша от едната страна. От другата страна между другото советите. Кога руснаците ще започнат най-накрая да се занимават със себе си и оставят другите народи да живеят, както те си решат.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Министерството на отбраната на Русия съобщи, че ударър по ВВС-базата в Миргород, Полтавска област е нанесен с една балистична ракета "Искандер-М" с касетъчна БЧ.