Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни

Кандидатът за президент бе ранен по време на митинг
Обновена: 14 юли 2024 16:34 | 14 юли 2024 16:25, Александър Попов
339
Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп бе ранен след стрелба по време на предизборен митинг в Бътлър, Пенсилвания. Той е бил прострелян в ухото, като стрелецът е бил елиминиран, загинал е и присъстващ на митинга.

Други двама са ранени.

ФБР е идентифицирало стрелеца, съобщава още Ройтерс.

Според източници на телевизията става дума за 20-годишения Томас Матю Крукс от Пенсилвания, който в свои изказвания заявявал, че мрази Тръмп и републиканците.

Още по темата

Доналд Тръмп заяви, че очаква с нетърпение да говори в Уисконсин, където идната седмица ще бъде открит Националният конгрес на Републиканската партия, предаде Ройтерс.

"В този момент е по-важно от всякога да останем единни, да покажем истинската си същност като американци, да останем силни и решителни", написа Тръмп в публикация в социалната си мрежа "Трут Соушъл".

Това е втората публикация на Тръмп, който ще бъде кандидат на Републиканската партия за президентските избори през ноември, откакто бе прострелян вчера на предизборна проява в щата Пенсилвания.

"Благодаря на всички за мислите и молитвите ви вчера, тъй като само Бог предотврати немислимото. Ние няма да се страхуваме, а ще останем непоколебими във вярата си и непреклонни пред лицето на злобата", добави той. Тръмп изрази съчувствие към жертвите на стрелбата и техните семейства.

ФБР заяви, че работи по установяването на мотива за нападението, при което загина един участник в митинга, а двама зрители бяха тежко ранени. Извършителят, чиято самоличност бе установена, бе убит малко след нападението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
6
 
! Отговори
до 222 преди 1 месец
Нищо не е разМазал Тръмп. Това, което виждате е струйки кръв които са се стичали докато охраната държаха главата му наведена. Вижте отново видеото! Безплатно е.
223
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е стрелял този, друг е стрелял. Този вече е бил мъртъв
222
0
 
1
 
! Отговори
до 222 преди 1 месец
Нищо не е разказал Тръмп. Това, което виждате е струйки кръв които са се стичали докато охраната държаха главата му наведена. Вижте отново видеото! Безплатно е.
221
1
 
4
 
! Отговори
ПП на дбди преди 1 месец
Във общи линии цирк по американски, но!!Тези който планираха това са шефовете на ПП на ДБ Кирчо Асенчо и Ген Атанасов тези хора подържат идеалите на сектанти дето искат да изтребят 90 процента от населението на земята това са тези същите дето подклаждат и подържат войната във укройна деца на Луцифер Дано Тръмп победи светът ще стане по добро място за живот
220
0
 
4
 
! Отговори
БКП преди 1 месец
Демокрацията, тоест ЧИСТИЯ КАПИТАЛИЗЪМ е в опасност.
219
0
 
7
 
! Отговори
я пак преди 1 месец
до колкото съм чул при събитие с президент на открито се обезопасява доста голям периметър , включително е забранено отворени или да се отварят прозорци . а този най спокойно си легнал на сто метра и стреля по президент няколко пъти -единична стрелба не откос .
218
0
 
6
 
! Отговори
Бай Байдън преди 1 месец
Демократите вместо да го застрелят ще го направят мъченик.Грешка след грешка
217
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откъде сте сигурни, че на покрива не е имало вече убит стрелец. Враг пред портата гледали ли сте.
216
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тука не говорим за охрана на некоя барака, говорим за Сикрет сървиз :)))
215
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 219Охраната действаше професионално.Не винаги охраната може да преотврати подобни стрелби, но бързо ликвидираха стрелеца, което е важното в случая.
214
0
 
7
 
! Отговори
219 преди 1 месец
Да, и защо службите не са реагирали на сигнала от минувачи. Дори и в БГ няма да го остават неглиже
213
9
 
4
 
! Отговори
снайпер преди 1 месец
Тръмп е комарджия щом се подложи на такава постановка - всичко или нищо . клекна на третия или четвъртия изстрел , на първия почти не реагира чак на втория се пипна по ухото . видяхте ли при изправянето как си размаза кръвта ( ако е кръв ) по лицето ?
212
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Снайпериста е чакал знак да убие младежа, докато го е чакал е спал дълбок зимен сън и нищо не е видял :)))
211
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само 1 въпрос имам - снайпериста от сикрет сървис, който уби стрелеца 2 секунди след като стреля по Тръмп.....как така не го видя преди това?
210
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заговор против демокрацията от дони и масква. СС не са били в час
209
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега целият свят ще тръгне да обожествява Тръмп. Това ли беше целта на операцията?
208
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И защо е водното оръдие?! За повече психодрама ли? Срещу кого? За какво се обливат невинни хора?!
207
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само блатните и дони са способни на това
206
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еее, не!! ТОЧНО НАЙ- ПОДХОДЯЩАТА ПЛОЩАДКА ЗА СТРЕЛБА НЕ Е БИЛА ОХРАНЯВАНА. НАРОЧНО ЛИ??? Не вярвам да е съвсем случайно. После - виждат се снайперисти от охраната на съседни покриви. Явно те са били слепи за стрелеца. А случайни хора са го видели. Мнооооого е съмнително всичко това.
205
6
 
2
 
! Отговори
Този Томас МатюКрукс преди 1 месец
Наистина изглежда странно на снимка, направена отблизо - много дълги руси коси, като на самодива; солидни очила, сигурно наистина е с голям диоптър; издадена напред долна устна, дали няма обратна захапка? Бил завършил местна гимназия и в ученическите си години получил награда за участие в "Национална инициатива (олимпиада) по математика и наука". Бил правил изявление, че подкрепя кръговете от избиратели на демократите - хора с ниски доходи, малцинствени групи, младежи. Май мирише на комунист.