US дебатът: Провокативната Камала и емоционалният Тръмп

За какво бяха откровени опонентите и за какво излъгаха?
11 сеп 2024 17:07, Инна Ангелова
26

Камала Харис и Доналд Тръмп се изправиха един срещу друг в телевизионен дебат по-малко от два месеца преди изборите, които ще определят новия държавен глава на САЩ.

В предаването "България сутрин" анализаторът Огнян Дъскарев отбеляза, че Харис е била много добре подготвена за дебата. "Когато Тръмп се ядоса, той не говори много добре. Дебатът завърши наравно с лек превес на Харис. Въпреки че успя да накара Тръмп да каже някои неща, които не трябваше, тя няма постижения, върху които да се опре, та да иска да стане президент на САЩ. Байдън е най-проваленият президент в САЩ след войната, а тя му е вицепрезидент", коментира журналистът.

Харис има лек превес над Тръмп

"Тръмп каза, че инфлацията е 20% и тя изтезава Америка. Второто много важно нещо: 12,5 млн. незаконни мигранти, които благодарение на Харис и Байдън нахлуха в Америка. Нейната силна страна са абортите", посочи още той.

Според журналиста и анализатор Чавдар Стефанов, общото мнение е, че има превес на Харис и това е факт.

"Твърдото им ядро си остава, но има 14-15% колебаещи се. Харис беше много активна и провокира Тръмп да говори емоционално. Той издрънка някои неща, като глупостта за яденето от имигранти на кучета и котки в Спрингфийлд. Става борба за 7 щата, Пенсилвания е сред тях. Сред републиканските по-млади членове, до 40 години, има усещане, че Харис е станала сериозен конкурент на Тръмп", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

"Спрингфийлд e 60-хиляден град в Охайо. Там Байдън и Харис заселиха около 20 хил. хаитяни за сметка на американските данъкоплатци. Дадоха им временна защита, но те са със съвършено различна култура. Може да не са яли кучета и котки, но може и да са го правили", отбеляза по темата Дъскарев.

Харис или Тръмп - кой лъже повече и се отмята от идеите си

Дъскарев допълни, че Харис е излъгала на няколко пъти: за създадените работни места, че Тръмп е част от проект 2025 г.; за белите расисти и цветнокожите; за кървавата кампания. По думите му Тръмп е успял да подчертае нейните отмятания от собствените ѝ идеи и действия.

Според Дъскарев не е изключено Тръмп да приеме хвърлената от Харис ръкавица за втори дебат преди изборите.

Чавдар Стефанов отбеляза, че Тръмп също се е отметнал за някои неща.

"Например, за здравеопазването. И единият, и другият си правеше своите сметки. Руската ТАСС акцентира, че Тръмп иска да спре конфликта в Украйна. Цитира и какво е казала Харис: Че ако изберат Тръмп за президент, Путин ще забрави за Украйна на първия ден. В Украйна има обратната реакция: Че Харис ще продължи помощта", добави той.

Тръмп е проявил неуважение към Европа и европейците относно парите, които САЩ и Европа са дали на Украйна, смята Стефанов.
 


Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от САЩ
Тръмп отказа да отговори на въпроса иска ли Украйна да спечели войната с Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тръмп ще загуби. Атентата го уплаши и той няма да се бие с пълна сила нарочно за да загуби. Тръмп е бита карта.
19
1
 
3
 
! Отговори
.. преди 5 дни
днес.бг подкрепят хомотата и черните и не спират да ми трият коментарите как камала защитава тия и нелегалните имигранти, отворете си очите, медията е пумия
18
6
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 дни
Всички войни в Европа в последните 300 години са започнати от Просията.
17
1
 
6
 
! Отговори
Който преди 6 дни
Знае английски да слуша дебата. Който не знае да слуша квото го хранят медиите. А и избора е на гражданите на САЩ. Нас ни касае дали ще продължават военни конфликти или не. Ако е Камала, там дърпат конците дарителите от военната индустрия и приятелите им Барак и Клинтън. Джо и Камала са само маши
16
3
 
3
 
! Отговори
Цирк сащ преди 6 дни
Оказа се че уж най "големите демократи" сащ не признават съда в Хага и със закон,биха воено нападнали Нидерландия ако този съд задържи гражданин на сащ?!
15
4
 
11
 
! Отговори
лееле че лъжемедии! преди 6 дни
"Харис има лек превес над Тръмп" - кога бе? по всички изследвания хилещата се тиква е 1/3 от одобрението на Тръмп! А! или зад окена лъжата е норма! разбирам! :)
14
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Никакъв превес нема Кафевата, накрая ще се види, че губи с много...Достатъчно е Тръмп да каже, че по негово време нямаше войни по света, а под управлението на Бидоня и Кафенушка войни колкото щеш...
13
5
 
8
 
! Отговори
Я кажете за обечките преди 6 дни
казват слушалчици били! :) ЧЕ камилата и тя като самоходната мумия - няма мозък горката.
12
2
 
2
 
! Отговори
провокативна камила преди 6 дни
това тригърба ли означава? :)
11
3
 
10
 
! Отговори
Mен преди 6 дни
Както каза Тръмп.....защо всичко което Канала казва, че ще направи, не е го направила за 3,5 години! Всички обещават неща само и само да се докопат до власта, после вече няма интерес.
10
9
 
3
 
! Отговори
Факт преди 6 дни
Дончо яде шамарите!
9
2
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 6 дни
Сефарадската психарка и ашкеназкият зелен с..о..п..о..л.. в тотална интелектуална и емоционална предизборна катастрофа. Моля се на нашите бтатя и сестри келто-германо-виконги в САЩ просто да ги изхвърлят от света тия съветски ,путинистки,зеленистки,марильопенистки,меленшонски ,хитлеристки,мусолинистки,фрянкистки СИНАГОГАЛНИ ЗОМБИТА! ДА ЖИВЕЕ БЯЛАТА РАСА НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ! ДОШУ СИНАГОГАЛНИТЕ ИНДИЯНЦИ ОКУПАТОРИ !
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тръмп ме грабна със загрижеността за котета и патента в Айова!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Коварната Кампала провокира душичката Тръмп!
6
0
 
4
 
! Отговори
Х преди 6 дни
"анализаторите" са фенове на Тръмпи. :D
5
3
 
6
 
! Отговори
Ами преди 6 дни
Тя Камала ако не е много провокативна, ще е едно нищо, и явно го е разбрала !
4
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Камала го сложи в задното си джобче оранжевия орангутан, друг е въпроса, дали бялото мнозинство ще подкрепи една чернокожа, а не реднека Тръмп :)))
3
2
 
6
 
! Отговори
Анка преди 6 дни
Сей едно гледам Радиев с Циецка Цачиева анааааа
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не ми хареса Камалата и поведението и. Подкрепа за Тръмп!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 6 дни
Камалата е гаден Скорпион от сорта на глобалиста-банкстер Бил Гейтс. Глобалистите-банкстери са марксисти-троцкисти-фемино-джендъристи мангалолюбци, врагове на бялата раса,