Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс

20-годишният нападател е стрелял от покрив
14 юли 2024 08:57, Красимир Ангелов
151
Стрелецът срещу Тръмп е идентифициран като Томас Матю Крукс
Снимка: БГНЕС

20-годишен въоръжен мъж е стрелецът, ранил Доналд Тръмп при опит за убийство на митинг в Пенсилвания в събота в един от най-ужасяващите актове на насилие в политическата история, пише "Дейли мейл".

Бившият президент говореше на хиляди фенове, когато се хвана за ухото, а кръв покри лицето му, след като заподозреният откри огън с полуавтоматична пушка от покрив на 130 ярда разстояние от сцената, съобщава БГНЕС.

Бяха произведени най-малко осем изстрела и тълпата започна да крещи, докато Тръмп бе евакуиран от неговите агенти от тайните служби.

Нападателят уби един от присъстващите на митинга и рани други двама критично, преди да бъде прострелян и убит в ужасяващия инцидент, който предизвика въпроси как органите на реда са му позволили да открие огън срещу бивш президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от САЩ
Световните лидери за стрелбата срещу Тръмп: Насилието няма място в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
1
 
! Отговори
Само да вметна преди 4 седмици
След този атентат срещу Тръмп,Тръмп Печели Изборите в Америка! Гаранция!-:) То той при всички случаи печелеше и без атентата срещу Байдън!!!-:)
129
0
 
2
 
! Отговори
га4е преди 4 седмици
Джоан Кенеди го гръмнаха ПОКАЗНО в Далас защото искаше дай има добри отношения с Русия.Русия е и ще бъде винаги НАЙ-СИЛНАТА СТРАНА в света.ТЯ ПОБЕДИ ХИТЛЕР във ВСВ без НИЧИЯ ПОМОЩ.Даде 27 МИЛИОНА жертви РУСНАЦИ.Тъпите-страхливци от сащ се включиха във ВСВ на 06.12.1943 г.,когато изхода от ВСВ беше решен с победа на Червената Армия и с участието на Първа Българска Армия.Русия победи .Сталин победи и даде в жертва собствения си син.Яков Джугашвили Сталин,разстрелян от фашистите.
128
0
 
1
 
! Отговори
Кисел преди 4 седмици
Джон Кенеди го гръмнаха ПОКАЗНО в Далас,защото фамилията са католици, а Кенеди искаше да бъ дзе в добри отношения с Русия-най-силната във всяка отношение странай.Русия ,Червената Армия победи Хитлер във ВСВ без ничия помощ,с цената на 27 МИЛИОНА убити РУСНАЦИ.Бандерите ,фашисти бяха в гестаповски униформи и служиха при Хитлер и убиваха евреи, българи и руснаци.Вторият фронт страхливите сащ отвориха на 06.12.1943/44 г.когато Червената Армия и Първа Българска Армия бяха пред портитге на Берлин.
127
0
 
1
 
! Отговори
Кисел преди 4 седмици
***, Джон Кенеди го гръмнаха ПОКАЗНО в Далас- фалмилията са католици/в наркоманските щати има секти-80 и повече/,защото беше умен и искаше да бъде в добри отношения с Русия ,най-силната /във всяко отношение/страна ,победила Хитлер във ВСВ ,без помощ с 27 МИЛИОНА убити РУСНАЦИ/БАНДЕРИТЕ ,фашисти служиха тогава при Хитлер в гестаповски униформи/.Вторият Фронт страхливите сащ ,отвориха на 06.12.1943/44 г. когато изхода от ВСВ беше решен и Червената Армия беше пред Берлин и Първа Бълг.Армия.
126
3
 
1
 
! Отговори
га4е преди 4 седмици
Ха,ха,ха, двамата престъпници Зеленски и Алцхаймера- от фашистка ,Бандеровска Окраина и от съединените наркомански щати,ги чака смърт,разстрел, обесване.Ще им дадем снайперистите ,които пазят нашия страхливец-комунист Б. М. Борисов.Ха,ха,ха,.
125
2
 
3
 
! Отговори
Кисел преди 4 седмици
Уйде коня в ряката-Алцхаймера се затри сам-да поръчаш убийство на Тръмп си беше катострофална грешка.Преди два дни пък Будаков от фашисткага окраинско разузнаване е поръчал убийството на Вл. Вл. Путин-опитът е неуспешен.Ето това са престъпниците в сащ и Русия-Байдън и Зеленски-на,-. р-.,ко-,***,-. на.
124
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До марчела Освен с фелацио на кремълските престъпници с друго занимаш ли се?
123
2
 
2
 
! Отговори
га4е преди 4 седмици
Сега Вл. Вл. Путин и Тръмп ще останат като Президенти на Русия и съединените наркомански щати завинаги.
122
2
 
2
 
! Отговори
марчела преди 4 седмици
Поръчителитеса едни и дъ щи -от фашистка Бандеровскай , ОКРАИНА.Преди два дни се опитаха да убият Вл. Вл. Путин под диктовката на нелегитимния престъпник, наркоман Бандеровски *** Зеленски.За опита да бъде убит Путин,призна пред нюйз бг, самия Будианов-от окраинско разузнаване.Защо обаче нашите канадски ***-Магарев,, Пуевски, Доган,ГАРГАмел, ,плъхоДенков, про100Киро и кокорчо,Данчо ментата, гнома ,предателя комунист Борисов мълчат,като бИти ***.Предатели са ГЕРБ,СДС, ДъПъСъ,ППДБ.
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тъкър Карлсън преди десет месеца за предстоящия опит за убийство на Тръмп: Два пъти го импийчмънтваха под нелепи предлози.Не проработи. Той се върна.Повдигнаха му обвинение. Не помогна.Той стана още по-популярен.След това той бе обвинен още три пъти.И всеки път популярността му растеше. Какво следва?Явно вървим към опит за убийство.Никой не говори за това, но как да не стигнеш до това заключение?!
120
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Щом откриха и ликвидираха убиеца, вече знаят и поръчителите
119
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сега в щатите тече Валкирия
118
3
 
2
 
! Отговори
не може да бъде! преди 4 седмици
До Анонимен122-Струва ми се че много бързо можем да обрисуваме психологическия портрет на атентатора- републиканец,свързан с екстремисти,симпотизиращи на Путин,психически неуравновесен,самотен убиец,никой не му е помогал да заеме позиция на покрива ,откъдето да стреля,/вероятно/ посещавал Русия,патриот като Джек Руби/убил Ли Осуалд/,имал контакти със съмнителни лица ,ВЕРОЯТНО представители на руските специални служби...Но е убит и не може да аде показания...!???
117
3
 
5
 
! Отговори
Мда преди 4 седмици
Дедо Сорос вече съвсем го прекали-стреля по всеки,който е против него!Фицо,Тръмп,сигурно ще прати убиец и на Орбан....
116
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ТОМАС МАТЮ КРУКС Е ДАЛЕЧЕН БРАТОВЧЕД НА НАШЕНСКИЯ ТОМСЪН КАЛАШНИКА. САМО ТОВА ОБЯСНЯВА ЗАСЕЧКАТА ПРИ СТРЕЛБАТА, ТА НЕ Е ПОСТИГНАЛ ЦЕЛТА СИ!!!...
115
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Стрелецът е 20 годишен, регистриран републиканец! Мисля, че това казва почти всичко!
114
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
При Гешев беше малко по-автентично, ще знаете!
113
6
 
6
 
! Отговори
Любопитен преди 4 седмици
Изстрелял всичките си патрони, сам, на покрива на една сграда...каква ли опасност е представлявал този убиец, та да се е наложило скорострелното му отстрелване?? И най-важното - погледнете раната в кайчеца на ухото на Тръмп...дали не прилича на травматично увреждане от миниексплозив, с големина на лещено зърно, имплантиран там?
112
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен0011 преди 4 седмици
Да не се окаже накрая че Тръмп е преписал от доктор Доган и опитът за покушение е инсценировка за да качи рейтинга. Да не можеш да уцелиш с пушка дебелата тиква на Тръмп си е унижение за всеки уважаващ себе си американец!
111
3
 
16
 
! Отговори
Бебо преди 4 седмици
Тия за половин минута откриха стрелеца и го свитнаха, а нашите от 35 години неса хванали нито един убиец на поппулярни политици и популярни мутри....