Песков: Кремъл ще следи какво ще се случи в САЩ

Настоящият президент Джо Байдън обяви, че няма да се кандидатира отново
21 юли 2024 23:00, Нели Христова
43
Песков: Кремъл ще следи какво ще се случи в САЩ
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков коментира решението на американския президент Джо Байдън да се оттегли от надпреварата за Белия дом, предаде РИА Новости, цитирана от БНТ. Песков посъветва да се види какво ще последва в предизборната кампания в САЩ, защото може да настъпят още промени.

"До изборите има още 4 месеца и това е дълъг срок, в който много може да се промени. Нужно е да се обърне внимание и да се следи какво ще последва", посочва Песков.

Настоящият президент на САЩ Джо Байдън обяви, че няма да се кандидатира отново за държавен глава чрез официално писмо в профила си в социалната мрежа "Екс", а подробности щял да даде в изявление през следващата седмица. Байдън обяви, че предлага като кандидат на Демократическата партия за президент вицето си Камала Харис. Ако тя спечели надпреварата, ще бъде първата чернокожа жена президент в историята на Съединените щати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
явно това е казал преди да изтрезнее
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Песа се е объркал нещо. Щял да следи той, та той е никой
29
2
 
7
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Аве ПЕСков остави щатите Ами кажи колко села и махали превзехте,колко дрона свалихте.
28
8
 
2
 
! Отговори
САЩ преди 1 месец
са фалирала държава, с 27 трилиона долара дълг, и Господ да слезне от небето и да стане президент...........не може да спаси САЩ от фалит, единственото, което спасява САЩ е печатницата на долари-Федералния Резерв, но той не е собственост на обикновените американци, а на ционистите-банкери.......тези, които правят Майданите и войните по света!!!
27
11
 
4
 
! Отговори
абе преди 1 месец
никакви помощи, никакви оръжия не могат да спрат сибирската мечка! тя ще си върна украйната област, и извънземни да дойдат! така, че хич не го е еня путин кой ще е президент!
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На песков и господарят му хайл питлера мечтата им Тръмп да дойде и да спечели войната е на път да се разбие завинаги..
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно такова тежко, страшно, заплашително... Руское оружие. Самъе страшное! Совершено секретно! Не имеет аналог във весь мир...
24
6
 
2
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Значи...САЩ ще има за последен президент-чернокожа жена(? дано не бъркам пола). След това следва заличаване от географската карта на САЩ такъв, какъвто е в момента. А дано спечели.
23
6
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Следете, няма лошо :))) Аз също следя с интерес :)))
22
0
 
17
 
! Отговори
Брех преди 1 месец
Досега не следяха, ама отсега вече почват !!
21
6
 
20
 
! Отговори
абе пес преди 1 месец
а съветската кока кола и съветския Макдоналдс вкусни ли са , има ли яйца вече в магазините :)
20
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия е страничен наблюдател, нищо не зависи от нея
19
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киев няма да го превземат. Русия няма нужда от западна Украйна. След края на Специалната военна операция извънблоковият статут и мирът в западна Украйна може да се гарантира, като се установят миротворчески военни контингенти от Северна Корея, като в замяна за опазване на мира Северна Корея ще получи достъп до качествена украинска пшеница.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 18 - я светни тука, върнаха ли териториите от 1991г?
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Кремъл преяждат с пуканки.
16
5
 
23
 
! Отговори
До 18 преди 1 месец
Я вземи но светни, кога ЩЕ превземате Одеса и Киев, е кой век?
15
6
 
19
 
! Отговори
Войн преди 1 месец
Тези русожопи, възхваляващи Матушката им, да не се срамуват да кажат какво се вижда през джамлъците на влака препускащ от Мацква до Свети Ленинград - разкошна мизерия и пияни блядoлuku. Да, Св. Петербург е готин град, защото е проектиран от западно-европейски архитекти, където русожопите са били шерповия матрял.
14
18
 
7
 
! Отговори
До 7ия боклук преди 1 месец
Какво става със Големият Контра Наступ на нацистите ? Стигнахте ли до Москва ? Миналата година Зеленски обеща че това лято (2023г) щял да се къпе на плажа в Крим...Чакаме снимки.
13
11
 
26
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.
12
8
 
18
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
Ми заминавай, ко чакаш? Вземай "танкиста" от 3 и там, чемадан,вокзал и там, барабар с Мунтафонова. Да не забрайш и рубли да си земеш, те поне евтини кат вас