Любимката на Путин, защитничка на семейството, се оказа любовница на милиардер

Мария Лвова-Белова има връзка с Константин Малофеев
Обновена: 26 юли 2024 21:31 | 26 юли 2024 21:31, Нели Христова
192
Любимката на Путин, защитничка на семейството, се оказа любовница на милиардер
Снимка: БГНЕС

Твърди се, Мария Лвова-Белова, която има международна заповед за арест заедно с Владимир Путин, е имала афера с магнат милиардер само седмици след като е подчертала важността на "семейните ценности".

Лвова-Белова е издирвана от Международния наказателен съд за отвличане на украински деца. Тя е омъжена за православния свещеник Павел Когелман от 2003 г. и имат десет деца, пет от които осиновени.

39-годишната Лвова-Белова обаче има връзка с Константин Малофеев, собственик на Царград,
ултранационалистическа медия, която подкрепя войната в Украйна, според Верстка, руски опозиционен уебсайт. Не е известно тя да е подала молба за развод.

Сайтът публикува снимка на двамата, хванати за ръце на църковна служба в Екатеринбург. Медията цитира няколко източника, близки както до Лвова-Белова, така и до Малофеев, както и неназовани служители в Руската православна църква и Кремъл, които потвърдиха, че са във връзка.

Лвова-Белова, която не е коментирала доклада на Verstka, се опитва да се представи като традиционна съпруга, отдадена на семейството си. Тя се запознава със съпруга си, когато е тийнейджърка и пее в църковен хор в Пенза, град на 400 мили югоизточно от Москва. Едно от осиновените деца на двойката е тийнейджър от Мариупол, украинския пристанищен град, който беше сринат с земята от руски бомби през 2022 г.

Този месец тя каза пред държавните медии: "Сега е трудно време за страната ни и семейството е мястото, където можете да се чувствате защитени. Семейството е мястото, където можеш да се чувстваш уверен в бъдещето, защото те обичат, те те приемат. За нас основното са семейните ценности. Семейството за мен е мястото, където черпя енергията си, което ме кара да се събуждам сутрин и да разбирам, че не живея напразно.

Малофеев, който беше санкциониран на Запад заради подкрепата му за войната на Русия в Украйна, се разведе със съпругата си миналата година. Двамата се разделиха, след като той каза пред държавните медии, че ще "набие" дъщеря си, ако тя някога реши да се разведе.

Смята се, че връзката му с Лвова-Белова е допринесла за влошаването на отношенията му с патриарх Кирил, глава на Руската православна църква, мощен съюзник на Кремъл. Това ще бъде смущение и за президента Путин, който обяви 2024 г. за "Година на семейството" в Русия.

Критиците казаха, че аферата е пример за лицемерието на руските служители. "Проповядването на ценности, към които вие самите не се придържате, означава да правите хората за глупаци", пише Абас Галямов, руски политически анализатор в изгнание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абас Галямов е клюкарка, но има друга защитничка на семейството. Тя се казва Ирина Болгар, Тя има три деца от създателя на Telegram милиардерът Павел Дуров.
92
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин има много слаб тестостерон. Този човек е висок 1.60 и няма нито един косъм мъжки по тялото си. По принцип мъжете се окосмяваме по ръцете гърдите и краката аз лично си бръсна само гърдите и мишниците ме съм много космат а пък съм едва на 30 представям си като стана на 40-50 сигурно и по гърба ще имам
91
5
 
8
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
С кого ходи и с кой се такова въпросната госпожица на нас ни е през оная работа !
90
8
 
11
 
! Отговори
. преди 1 месец
Само като видях как започва "статията" с "Твърди се" и спрях да чета. Това каква медия е точно? Жълт вестник ли? Авторке (щото журналист едва ли мога да те нарека), какво точно си написала???
89
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Развеселен Ти какво ти е на главата. Раждаемос е едно а население друго. Раждаемос като се изнесе младото население няма. Отива и ражда на запад. Така се отчита на запад , но в Ист. Европа какво остава само смърт че нема и двете..
88
6
 
6
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
До Анонимен 122 Съвсем забрави за какво драскаше. Айде, оставям те, че гледам откриването на Олимпиадата :))) Тукашните руски медии нещо не й се кефят. Ще пишат за него утре вдругиден :))
87
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Развеселен Не е измислена само турци и африки са в отборите им. България или трябва да внаса или да се затрие, защото при внос ще трябва да дава по-високи заплати и да махне кирилица и приеме турски и английски език. Другия вариант е да излезе от ЕС както Русия и не губи население.
86
0
 
4
 
! Отговори
119 а в клоаката преди 1 месец
ще прокопсат...хаха!
85
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Ако остават децата при Зеления те ще умрат от мизерия.
84
5
 
7
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
До Анонимен 111 "На запада е по-ниска и внасат население от бедните държави като ги държат бедни със заеми." Не си я доизмислил опорката докрая, защото става дума за родени в тези европейски държави, а не за имигрирали :)))
83
6
 
5
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
До Анонимен 114 "Защо реши, че раждаемостта в Русия е по-ниска, отколкото на запад? Така ти казаха ли?" Това показват данните на ООН. :))) А и самия фашист Песков си го каза директно - раждаемост 1.4 Сравни с останалите европейски държави :))) Сега и на Песков ли не вярвате? :)))
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Папарашка статийка
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма част от отвлечените от Русия украински деца бяха открити в Германия. Нищо не се е чуло и за оплакване от страна на родители.
80
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Развеселен 109. Защо реши, че раждаемостта в Русия е по-ниска, отколкото на запад? Така ти казаха ли? Излъгали са те.
79
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а къде са били христо грозев и юлия навална докато ЦРУ е дърпало шалтърчето на Навални? за един приятел? а с имението на Епщайн и всичките западни политици какво стана?
78
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Развеселен Не е по-ниска в Русия. На запада е по-ниска и внасат население от бедните държави като ги държат бедни със заеми.
77
2
 
3
 
! Отговори
до Развеселен преди 1 месец
Защо то мозък Ти сигурно е малък до проумее това.
76
10
 
8
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
Така и не разбрах, защо в Разия раждаемостта е по-ниска отколкото на Запад? :))) Нали там бил рая, икономиката цъфти, управлява ги най-великото джудже в историята и имат най-Убавите "семейни ценности". Някой да ми обясни, защо ВСИЧКО ТОВА не си личи, ами личи даже точно обратното :)))
75
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къща в Москва е 10 милиона $. Ако мъжа не е милионер няма как. Провинцията умира както в бг.
74
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия е буржуазна не е КПСС така че са малко богати и много бедни както запада. Разликата е че е трън за запада, че има много нефт и гас. Така че не е голема разлика.