Б.Б. разкарва вонята и Вълка. Титан и Чистота ще вдигат кофите

Ако трябва, ще впрегна цялата общинска администрация да изнася чували, но трябва да изпъдим Вълка, рече кметът
19 фев 2009 20:15,
75
Б.Б. разкарва вонята и Вълка. Титан и Чистота ще вдигат кофите
Снимка: БГНЕС

„Вече има яснота кой ще чисти петте столични района. Ще ми бъде много трудно, но аз съм поел ангажимент Вълка (прякорът на собственика на фирма „Волф“ Румен Гайтански – бел.ред.) да го изгоня“, обяви кметът на София.

Бойко Борисов заяви, че въпреки огромния риск, който поема, ще върви докрай и ще създаде общинското предприятие „Чистота”, което да чисти цяла София.

От март месец консорциум „Титан Чистота” ще поеме чистенето на два района.

Другите райони ще бъдат поети от „Чистота-Искър”.

„Заради този капан, който преди 10 години е заложен, кофите да са на концесионерите и вместо да си ги купи общината, коценсионерът заплаши, че ще си прибере 15 000 кофи.

Няма да спра да обяснявам на софиянци, че е по-добре няколко дни да се заринем с боклук, в чували да го извозваме, ако трябва, ще впрегна цялата администрация на общината да ги изнася с чували начело с мен, но трябва да вървим докрай и да изпъдим Вълка.

Иначе всички вопли на БСП и на останалите са в посока на мандатоносителя. Само преди няколко дни, когато беше официалната вечеря с г-н Мартенс, Вълка и депутат от мандатоносителя си вечеряха на съседната маса”, каза Борисов.

Той изрази надежда за разбиране от обществото при евентуални проблеми с боклука.

Фирмите концесионери поемат ангажимент за почистването на петте столични района (Младост, Люлин, Витоша, Триадица, Овча купел – бел. ред.) до провеждането на нов конкурс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Еми вълкът като не му дава дебела комисионна ще го изгони. Та сега сметнах колко е комисионната на вашия безпогрешен гуру. 30% колкото е разликата в цената с толкова офертата на въкъ е по ниска ама нали ние Софиянци сме много богати та трябва да финансираме предизборната кампания на нашия нов ВОЖД И УЧИТЕЛ бате бойко
53
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Аз съм актьор, футболистче и съм фешън по начин на обличане. Също съм и студент в престижен колеж. Като завърша ще се занимавам с рекламния бизнес.
52
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Червената шапчица с багера и да изрине кмета и ГЕРБ от общината най добре!
51
1
 
3
 
! Отговори
леля Ема преди 15 години
Естествено, че Пат Пойко вони по-силно и от вълка. Сигурно Мартенс си е запушил носа за да го понася.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Какво ми се прави на герой този б.б..Изгонил бил Вълка дрън ,дрън.Просто за 4 години не го изгони ,а сега просто свършва договора.Аман от геройствата на този оценител на българският материал.
49
1
 
3
 
! Отговори
питам аз преди 15 години
Абе този сайт да не го е купил Б.Б.
48
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
BB totalno e izperkal! Ama ako stane PM - nas ste izperka!
47
1
 
3
 
! Отговори
G. преди 15 години
защо трябва да има кофи?Тук в Утрехт на 90% от улиците кофи за *** НЯМА!Има си график за всеки квартал в кой ден от 8 сутринта тръгва боклукчийка и събира ***. Хората си трупат цяла седмица в торби и от някъде 9 вечера на предишния ден до към 8 сутринта си изхвърлят торбите на тротоара. Нито мирише, нито нищо.
46
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Ето това е човека, няма никои като него , всички останали п..тки министри и депутати се говорят и говорят и накря нищо не казват,смеят се като че ли в държавата ни всичко е супер,САМО БОЙКО излиза и си казва кое как е и работи по решаването на конкретния проблем!!!!!!!Дано спечели избори те иначе тежко ни на нас Българите!!!!!!!!!!!!
45
1
 
3
 
! Отговори
negramotnik.blog.bg преди 15 години
Освещаването на църквите не е работа на кмета, виж осветлението - да. Предполагам, че това си имал предвид!?Градинката на Заимов е нещо много малко и достойно за населено място с население под 1000 души, а не за двумилионен град. Предишните кметове построиха квартали, топлофицираха ги, построиха пътни възли около идеален център. Май и с метрото се справиха по-добре.Подгони корумпирани личности и не можа да осъди нито една от тях както трябва. Т.е. той не е кадърен дори като полицай, независимо от това, че е бивш главен секретар на МВР. Изгони някой - поне това е добре. На свобода са , но не и на работа. Но назначи други, доста по-лоши от тях. Да ти напомням ли за един Велизар Стоилов например?В резултат на това градът ни е задръстен от *** и трафик. И това ни струва все повече и повече не само като нерви, но и като пари. Билетче - левче, такса смет скача и т.н.
44
1
 
3
 
! Отговори
meduzata.blog.bg преди 15 години
Евала бобиии, ти си машшина!Ч
43
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ti kvo drusash be ?
42
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
40-ти, така работи човека, че от Младост до Орлов мост за час и половина стигнах днес! Къде са митичните многогодишни планове за инфраструктурата? Има дългогодишни планове за развитието на тъпата ни столица но те нарочно са наблъскквани в най-долните чекмеджета от всяка поредна власт и един немалък брой служители-връзкари ежедневно *** върху тях, в прекия смисъл на думата. А това където Бойко го прави и обира овации и гласове, то е за простолюдието на което зрелища му дай и хляб, ако може и с малко кашкавал, че да кажат бре бре бре кашкавалка!
41
1
 
3
 
! Отговори
bace az sum преди 15 години
Boiko, napravi pove4e za SF otkolkoto vseki predi nego, bez da izvurti nito edna ***; Boiko go e grija za kvartalite izvun centura, podobri putnata infra struktura i porazkara gadnite 4ervenushi ot upravlenieto;PS - maika vi deba na vsi4ki, koito ste protiv nego, vie ste tupi
40
1
 
3
 
! Отговори
ludiq преди 15 години
освети църквите.градинката на заимов в софия е както в моето детство( това згря душата ми) подгони доста корупирани личности които мислеха само за себеси в разни общински фирми, ако направи това и в държавата трябва да му издигнат паметник. работи човека.
39
1
 
3
 
! Отговори
.. преди 15 години
negramotnik.blog.bg Само ще ти кажа че дпс и бсп ,толкова много са се наяли , и толкова много силни са в момента,че олигарсията вече существува у нас,които и да додие на влат повярваи ми АЛТЕРНАТИВА е мога да звуча краен....
38
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Това заглавие звучи като партизанските клетви на Олумпи Кътников, когато щеше да ходи с *** да бърше митниците за да може Цар Монки Отмъститилни да ги ареша и артиша за Даржаванката
37
1
 
3
 
! Отговори
natalij преди 15 години
ПУсни реисове на *** сутрин че ми касаха дрехите с метлите се търкат сганта гадна .Това в 102 е гадориа бе !
36
1
 
3
 
! Отговори
negramotnik.blog.bg преди 15 години
Хайде да се разберем, че новината е в публицистичния жанр, а не в художествения. Така че дай ми, моля те, списък на това, което Той е направил за града ни конкретно, без внушенията "много", "наистина много", "хубави неща", "ще оправи нещата", "само Той е алтернативата", "Той е на ниво", "Той е единственият", "Той е първият"...
35
1
 
3
 
! Отговори
.. преди 15 години
Тоя под моя коментар ми е много любопитно за кои ще гласува?За умните комунисти ,коалирани с долните турци ли?