Гейовете – вкъщи, а не на улицата!

Младоженци и свещеник предвождаха контра шествие на гей парада
Обновена: 30 юни 2012 13:52 | 30 юни 2012 13:24,
767

Снимка: Impact Press Group

Стотици души се събраха в контра шествие на гей парада, организирано от националистически формации.

Протестът е срещу това чужди посланици да минават по улиците на София и да налагат някакъв модел, обявиха националистите. Те са срещу еднополовите бракове и осиновяване на деца от еднополови двойки На голям плакат се виждаше надпис: „Протест на патриотите против педерастката агресия”.

Други пък носиха плакати със: „Стига чужд диктат, не желаем гей парад”, „Който иска гейове, да ги взима в държавата си”.

„Намираме, че поведението на американския посланик Уорлик е недопустимо. Не ни интересува кой какво си прави вкъщи, интересува ни – да не ни налагат политика. Ние имаме своите ценности и се опитваме да ги пазим”, заяви Ангел Джамбазки, общински съветник в Столичен общински съвет, заместник-председател на ВМРО.

„Протестираме против това някой да ни натрапва своя избор. Изборът е избор, но вкъщи, а не – на улицата. Личният избор е свобода на всеки, но дотогава, докато не пречи на другия. Искаме държавата да се грижи за всички български граждани. Тези, които ще излязат на парада в 16.00 часа, имат всички права”, отсече Джамбазки.

Три двойки младоженци пристигнаха на контра шествието преди началото му. Една от двойките се целуна пред събралите се хора, за да покажат своята хетеросексуалност. В шествието се включи и свещеникът Евгени Янакиев, който с крайните си изказвания си навлече гневът на правозащитните организации.

С патриотични песни  и с български знамена протестното шествие тръгна от пилоните на НДК и продължи до църквата "Света Неделя". То беше охранявано от полицията, но до инциденти не се стигна.

Следобед започва „София прайд”, на който се очаква да участват около 2000 души. Кметът на София Йорданка Фандъкова увери, че са взети всички мерки за сигурност.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


767
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
391
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болестта нарушава нормалното функциониране на индивида и го кара да се чувства нещастен. Докато хомосексуалните са щастливи.
390
3
 
4
 
! Отговори
:)) преди 12 години
Доктор Менгеле, трябва да получи награда за хуманност, както ги е церил тия..
389
3
 
5
 
! Отговори
До преди 12 години
ЩОМ ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА Е КОМПОНЕНТ НА ЧОВЕШКТА ПИСХИКА, КАК СЕ НАРИЧА ПАТОЛОГИЯТА / БОЛЕСТНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ / В ОБЛАСТТА НА ЧОВЕШКАТА ПИСХИКА- ПСИХИЧНА БОЛЕСТ/ ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ/ , НАЛИ? А ЗАЩО ТОГАВА ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ Е ИЗКЛЮЧЕН ОТ МКБ КАТО БОЛЕСТ? КАКЪВ ГУГЪЛ- ПИТАМ ТЕ КАТО ВЕЩ ПОЗНАВАЧ НА МЕДИЦИНАТА, АККЪВТО СЕ ПИШЕШ, А ТИ СИ СЕ ХВАНАЛ ЗА СТАТИЯ В ГУГЪЛ, ЧИЕТО СЪДЪРЖАНИЕ И АЗ МОГА ДА ПРОМЕНЯ! ДАЙ МИ МЕДИЦИНСКО НАУЧНО ОПИСАНИЕ!
388
14
 
18
 
! Отговори
Простащина преди 12 години
Добре че хората от цивилизованата част на Европа не разбират български. Ако някой от тях отвори този форум и прочете гнусните хомофобски коментари ще помисли че е попаднал в ирански или севернокорейски сайт. Колко жалко че една държава като България имаща претенции да е европейска начинът на мислене е по скоро като в африканска или азиатска страна.
387
11
 
9
 
! Отговори
ОМГ преди 12 години
Като гледам коментарите стигам до извода,че е пълно НЕ с гейове,а със скапани които търсят постоянно внимание.Един истински гей си живее живота и не му пука кой го приема и кой не,а другата част са някакви комплексирани молещи се за внимание върху сбърканата им ориентация.
386
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На парада имаше 2000 души,на нацистките сборища 300...
385
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е резултат от свободен избор. но аз ли трябва да ти го обяснявам,има гугъл.Не е и болест. Хомосексуалността е компонент от психиката и не е подвластна на личната воля.
384
12
 
16
 
! Отговори
Доказано преди 12 години
Световно известни учени са доказали че хора с нестабилна психика, самотни, мъже с малки полови органи или проблеми с ерекция, изнасилени в детските си години се превръщат в най-големите хомофоби, ксенофоби,нацисти и други. Другата част които винаги трябва задължително да вземат участие в антгей пропагандата са тези които са скрити гейове или тези които още не са определили своята сексуална ориентация.
383
8
 
4
 
! Отговори
До 604 преди 12 години
АКО ПЪК Е РЕЗУЛТАТ ОТ СВОБОДНИЯТ ИЗБОР НА ЧОВЕШКИЯТ ИНДИВИД- ТОГАВА ЧОВЕШКИЯТ ИНДИВИД ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ПОВЕДЕНИЕТО СИ И ДА НЕ ТВЪРДИ, ЧЕ НЕПРИЕМАЩИТЕ ГО ЕДВА ЛИ НЕ ТРАВМИРАТ ПСИХИКАТА МУ! ЗНАЧИ- НАПРАВИЛА СМ СВОЯТ ИЗБОР И ПОСЛЕ ПИЩЯ- ААА, ИМА ХОРА, КОИТО НЕ МЕ ПРИЕМАТ, НЕ МЕ ДОПУСКАТ ДО СЕБЕ СИ - ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ГИ ПРИНУДЯ ДА МЕ ХАРЕСВАТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН! ТОВА Е ГЛУПОСТ И БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ!
382
9
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ ДО 600 преди 12 години
Абе то е ясно ,че обратни и нормални ще има ,но ти да си видял някога нормални /хетеро/ да парадират и демонстрират сексуалността си ?! Е в това ви е грешката ,бъдете си каквито искате ,но не го демонстрирайте пред обществото с масови прояви ! Ами нека и суингърите да излязат ,що не излизат ,обществото не приема за нещо нормално и техният секс с др. семейства?! Ама суингърите имат акъл ,правят каквото си искат без да се натрапват ! А вие оревахте орталъка с вашите паради !Ади да не псувам,че ще
381
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- това звучи гордо!
380
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АБЕ ТОМАС, СКРИЙ СЕ БЕ, ***.... ДА ПУКНЕШ БЕ ПРАСЕ!!!
379
3
 
10
 
! Отговори
George преди 12 години
Слаби са държави, където манталитет като българския съществува. Пък и в Кралството гейовете печелят 10,000 над средната работна заплата на година, отколкото ние, хетеросексуалните! guardian.co.uk/uk/2006/jan/23/money.gayrights Едва ли са толкова зле тогава, че да са причина за слаба държава - точно обратното!
378
8
 
6
 
! Отговори
Ангел до 600 преди 12 години
Точно така психично болни хора защото си показват сексуалност.Ако си седят мирни никои няма да ги закача и ще за по уважавани.Те сами си търсят боя.Тая вечер тук в Сънито ще се прави хипи парад на душевно болните с мазните коси на фитили наркомани дето ще посрещат джулая.НИКОИ НЕ Е ДЛЪВЖЕН ДА ИМ ГЛЕДА МРЪСНИТЕ ГРОЗНИ БРАДЯСАЛИ МУТРИ И НАРКОМАНСКИЯ ПОГЛЕД.
377
4
 
7
 
! Отговори
Дo 604 преди 12 години
"...Няма да ви казвам,че не е мода и избор ,защото на няма да обяснявам по сто пъти..." ЗАЩО НЕ МИ ОТГОВОРИХТЕ НА ВЪПРОСА- СЛЕД КАТО ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА НЕ Е БОЛЕСТ ПО МКБ - 10 ТАТА ПОПРАВКА, А ВИЕ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ НЕ Е И СВОБОДЕН ИЗБОР НА ЛИЧНОСТТА, КАКВО Е ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА ПРИ ХОРАТА ТОГАВА? НАСЛЕДСТВЕНА БОЛЕСТ ЛИ Е , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ОТПАДНА ОТ МКБ, ИЛИ Е ИЗБОР НА ДАДЕН ИНДИВИД? АКО Е НАСЛЕДСТВЕНА БОЛЕСТ, ОТКЛЮЧЕНА СЛЕД ТРАВМА - ДА СЕ ЛЕКУВА!
376
3
 
9
 
! Отговори
До загрижените преди 12 години
Как може да сме загрижени за децата си че ще разбират един закон в природата- човечеството е създадено от хетеросексуални,хомосексуални и бисексуални индивиди.Не трябва ли да сме по загрижени за нашите 12-13 годишни дъщери които са се разголили и носят грим подръжаващи долните чалгарски к*рви. Пошлоста на чалгарската вълна която убива всяка българска традиция с ориенталските си помии.
375
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тИ ЛИ ЩЕ КАЗВАШ КОЙ КЪДЕ ДА СТОИ БРЕ...БЪЛГАРЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА СЪС СВОБОДА НА СЪБИРАНИЯТА,ТОВА Е ПРОТЕСТ КАТО ВСЕКИ ДРУГ...С ТАЗИ РАЗЛИКА,ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ РАЗВЯВАТ ЗНАМЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ИЛИ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ,АМИ ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА. КАКТО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИЧНИ ПАРАДИ И ДЕМОНСТРАЦИИ НА ВСЯКАКВА ТЕМА,ТАКА И НИЕ ЩЕ ГО ПРАВИМ. АКО ИСКАТЕ ХЕТЕРО ПАРАД - ПРАВЕТЕ...
374
8
 
7
 
! Отговори
ГЕЙОВЕТЕ ВКЪЩИ преди 12 години
А НЕ НА УЛИЦАТА !!!! Е ХУБАВО , АМА ГЕЙ ОТ ДУМА РАЗБИРА ЛИ ???!!!
373
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е и аз не видях нещо по-ненормално от обикновения българин на парада.Нито разврат,нито кой знае колко трасеттити,нито розова перушина. Просто модерни американски поп-парчета от класацията билборд...
372
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето, приключи парада. И какъв беше толкова проблема?!?!? Някой случайно да стана гей... Децата ви щяли да гледат и да прихванели модата на хомосексуализма. Няма да ви казвам,че не е мода и избор ,защото на *** няма да обяснявам по сто пъти. Но ще ви кажа нещо:Абе ,балами, днес има интернет - дори да изолирате децата си от парада,не могат ли да прочетат за него в интернет?!?!