ВМРО: Забранете "София прайд"

Извращение, тази година ще има и специална детска сцена
10 юни 2022 20:34, Анисия Иванова
147
ВМРО: Забранете "София прайд"
Снимка: БГНЕС
Съветници на ВМРО в София поискаха от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да забранят провеждането на „София прайд“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Повод за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, казва Карлос Контрера. Зад документа застават и останалите съветници на ВМРО в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ, или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина", питат представителите на ВМРО.

"И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства", категорични са те.

В обръщението към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат на това, че се допускат извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите и дават за пример поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза", възмущава се Контрера. 

От ВМРО уточняват, че за да се обезпечи мероприятието, ще е необходимо командироването на десетки полицаи от цялата страна, както и че провеждането му ще струва хиляди левове на българския данъкоплатец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лично Кирчо и Кокорчо ще се хванат за палците на краката за радост на участниците в прайда, които ще им се изредят.
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "До 3" - хахаха, ама аз не съм гей - психолозите го казват това за такива, които мразят гейовете - че това е признак за латентен хомосексуализъм, който води до фрустрация, че бива потискан в психиката. Аз по прайдове не ходя, но не ми и пречат грам - безразлични са ми. Но патологията при вас го удря на злобя.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То да бяха само обратни ,ок, ама те отиват вече на свръхизвратено, психично разстроено ниво , и да се показваш, то това е за срам, ти се хвалиш , мал.оумно някак си звучи
12
9
 
10
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Забрана на гай парада и затвор за най-големия гай джамбазки и той като онзи от Унгария ще се окаже. Лгтб и послендия да затвори вратата да ги пратят на пътешествие до Дахау.
11
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обратните, кръгом към Западна Европа
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лично кокорчо ще го води....
9
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега трявестите от нпо-отата ще се активизират да плюят нормалните.
8
22
 
10
 
! Отговори
Марсел Попов преди 2 години
Не, ще забраним МВРО!
7
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забранете тези, които го спонсорират, другото ще се нареди от само себе си
6
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Одобрявам.
5
8
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Наистина сте големи комплексари.Нали сте много горди ,че сте гейове. Сега обвинявате хората от ВМРО, че били такива. Та май не сте много горди.
4
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да забранят тази специална детска сцена,за която се споменава.Това е разращаване на малолетни.
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете го, но ние трябва да си направим прайд на нормалните и да парадираме колко сме нормални.
2
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, ВМРО пак се опитват да плашат с няколко женствени мъжленца... Човек ще каже, че са имали премеждия с такива в леглото или просто ги е срам да си признаят, че изпитват някакво влечение.
1
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те че няма да го забранят, няма, но поне да не си развяват огромните гнуууусни знамена из центъра на София. Вече ми е неприятно да се заглеждам по фасадите - тук жълто-синьо, там дъга. Вече няма държава, няма и нация. Остана само гъста, задушлива тиня.