НАП пусна на търг голям апартамент в центъра на София

380 000 лв. е първоначалната цена, от която стартира продажбата
1 дек 2023 13:22, Анисия Иванова
39
НАП пусна на търг голям апартамент в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Националната агенция за приходите обяви на търг просторно жилище в централната част на София. Апартаментът се намира в район „Възраждане“, на улица „Овче поле“, в близост до важни пътни артерии като бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул. „Христо Ботев“ и Лъвов мост. В непосредствена близост е и метростанция „Опълченска“, което прави локацията още по-удобна.

Почти 125 квадрата е жилището, като към него има и мазе. Намира се на трети етаж в жилищна сграда, която разполага с паркоместа. Районът е с асфалтирани междублокови пространства, зелени площи и детски площадки, рекламират жилището от НАП. За удобство на живеещите там има и много търговски обекти.

Първоначалната цена, от която стартира продажбата, е 380 000 лв., а от 30 ноември до 6 декември включително мястото може да бъде видяно от кандидат–купувачите, след уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбата.

Ценови предложения за закупуването му се приемат до 7 декември при публичните изпълнители от НАП Хасково, на адрес: Хасково, бул. „България“ 152.

Също до 7 декември следва да бъде внесен и депозит в размер на 20% от стартовата цена.
 
Подробна информация за тази и други продажби, организирани от приходната агенция, може да бъде разгледана в Портала за продажби на НАП, където се публикуват: местоположение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за огледи, срокове за подаване на ценови предложения и срокове за внасяне на депозит.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: жилищеНАПтъргсофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Във Капитал има статия със заглавие ''Кълве ли на зелено " , след като дори Капитал говори за колосален спад на цените ......
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къщата на Милко Калайджиев и тя беша уж за 600 000 лева , ама ч продадоха за 300 000 лева със много зор .
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В другия сайт има статия за поне 47 % спад на цените в София ! Като стане тръжната цена 20 000 евро може и да се замисля !
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ха ха , може и да го купи някой , но все едно си купува фабрика на 9 ти Септември ! Луда работа , пък е от НАП , демек всички такси са за купувача ! Който има 380 000 чисти и доказани пари , отдавна си има жилище ! За спекула е вече много късно .
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Улица Овче поле свързва Стамболийски и Сливница, и е между Одрин и Опълченска. Останалите места посочени в новината не са толкова близо. Добра локация има, много добра.
12
0
 
6
 
! Отговори
АЙДЕЕЕ преди 9 месеца
ПОЧНА СЕ....
11
2
 
8
 
! Отговори
Мин.год.-Продължение преди 9 месеца
Съседската баба получи съобщение за "Контролно производство", което НАП започва по отношение на нея. Тази баба дава една стая под наем, а освен това по-миналата година беше продала малко магазинче. В крайна сметка, след като попълва документи и тя, и наемателката й, от НАП получи известие, че вследствие проверката нарушения не са открити, бабата си е плащала данък върху наема, който е получавала от счетоводството на фирмата, в която работи наемателката й. Изобщо, важни проверки прави НАП !
10
1
 
6
 
! Отговори
Миналата година преди 9 месеца
НАП обеща да направи голяма проверка на строителните предприемачи заради това, че криели доходи. Дори посочиха солидна сума в милиони левове, считало се, че приблизително с толкова пари ощетяват държавата като не си плащат данъците коректно. Но не видях никъде в медиите съобщение за резултата от тази проверка, ако изобщо са я осъществили. В замяна на това обаче пак миналата година съседска баба беше изненадана от съобщение за "Контролно производство", което НАП започва по отношение на .........
9
3
 
7
 
! Отговори
Ул. Овче поле преди 9 месеца
Кой го купи е овца
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Я ЦЕЦО апратамента само му взели един от апртаментите!
7
3
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 9 месеца
До Анонимен 3 Цената ще падне , но ще можеш ли да го купиш ? Стига си живял под наем. Напъни се малко.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Започват се с ЧСИ-тата а даже не са тръгнали лихвите нагоре :)
5
6
 
10
 
! Отговори
Така е .. преди 9 месеца
Триста и осемдесет хиляди лева или евро ?Цената ще стигне 1 000 000 милион лева.Помнете ми думата.Едно време само Кеворк имаше такива пари 600 000 лева , а ние цял живот не можехме да спестим 20 000 лв.Съдба.
4
0
 
33
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 9 месеца
Ето една прекрасна възможност за Юксел Кадриев да си купи жилище.Стига се е мъчил в общинско , за 80 лева.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
на следващият търг цената пада
2
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Старата част/стария център на София само един поглед човек да му хвърли е достатъчен да разбере каква дупка е този град, както и самата държава!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
документите поНелиту ли да ги пратя :)))