ДСБ постави билборди с Навални пред Руското посолство

Ние няма да сме мълчащи, казват от партията
20 фев 2024 17:15, Нели Христова
385
ДСБ постави билборди с Навални пред Руското посолство
Снимка: Facebook

Два билборда на починалия руски опозиционер Алексей Навални се появиха до сградата на Руското посолство в София днес. Те са поставени от партията "Демократи за силна България", част от ПП-ДБ, и са с цитати на Навални.

"Има личности, извисяващи се над ежедневието, над сивотата на дребнотемието, над времето. Те имат каузи, те са кауза. Не винаги ги разбираме, не винаги ги оценяваме, когато са между нас. Посланията им са тук, каузите им са тук. Принципите им, силата им са тук. Полета им към свободата е тук. Трябва да показваме това. Навални! Малък жест на преклонение и почит от Демократи за Силна България, по пътя на безсмъртието му. Ние няма да сме мълчащи!", написаха от партията в съобщение до медиите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези демократи кога ще сложат портрети на Джулиан Асанж, Дария Дугина, Едуард Сноуден, Челси Манинг и хилядите други жертви на фалшивата демокрацията и свобода на словото?
267
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 267...Е стига с клишета де, и болшевишки недомислици....Всички украинци и всички грузинци ли да ,,агенти на САЩ???..Русия уби в Грузия 200 хиляди украинци.Всички те ,,агенти "ли бяха...А да си срещал извънземни на скоро?..Лекувай се на време.Комунистическатв шизофрения се лекува ,стига да се подхване на време .
266
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 267....Изпусна войната в Грузия 2008.Само че пропусна , че там влязоха не американски войски на САЩ , а азиатските орди на Путин.Унищожила и убила 200 хиляди грузинци.Вие русофилите обичате да пропущате дати и събития.Такс пишете във вашата преса ,че да ви заобичаме повече.Е, не ви се получава. .Тъй като за истината няма преграда за времето и пространството.
265
3
 
13
 
! Отговори
Един преди 6 месеца
Тези от ДСБ са малко умни( четете последните две две думи като една).
264
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Навални как ли би възприел нашите корумпирани димократи!
263
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сложете на тези плакати един надпис "ВАКСИНИРАН".В последните 2-3 години доста по-млади си заминаха със същата диагноза тромбоза.Почти при всички уврежда сърцето,защото съсирва кръвта и се получават тромби.Някой път тромбите удрят мозъка и предизвикват мозъчна мъгла.Други си развиват рак като Лой Остин и принц Чарз.Неслучайно един от производителите на ваксините Бил Гей е направил център за намаляване на населението.Намалява корумпираните,защото като чуят безплатна ваксина търчат.
262
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Трябва ли да говорим за плагиатите на Българската империия - всички онези на изток от нас? И руснаци и украинци...
261
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пред Американското трябва да е,не пред Руското Американски Клакьори!!!-:(
260
5
 
15
 
! Отговори
Ние помним преди 6 месеца
По време на война така се случва с вражеските агенти. Войната я започна САЩ през 2013 г. по две направления - Сирия и Украйна. Разговорът между Виктория Нюланд и Джефри Пят е истински. По указание на ЦРУ фашисткият киевски режим се оттегли от Куликово поле в Одеса, за да бъде извършено клането - има го в докладите на ООН, ама те вече не са политкоректни и е забранено да се споменават
259
5
 
14
 
! Отговори
Цв. преди 6 месеца
Наведени до земята, носовете им в калта, дискова херния от прекомерно натоварване в кръста-чупки от сутрин до вечер и съмнения за фелацио на украинските им братя! Това е новата власт уж на България!!!
258
4
 
20
 
! Отговори
емо преди 6 месеца
дсб - клиничен случай на патологична русофобия, нуждаещ се от лечение.
257
4
 
17
 
! Отговори
КуКлус преди 6 месеца
Както бях казал преди дни ....в България вече нашите "светила" и господари говорят само за ВЛАСТ , Украйна и Зеленски и нищо друго ...все едно няма български народ ...българска армия , икономика и т.н. Тези работи за тях не същевствуват вече .....Украйна е по важна от България .....Тато бил крив ...ама само той плесна шамар на турския министър и то в Истанбул когато споменал че Турция можела да мобилизира милиони запасняци за 3 дни !
256
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Украинци и евреи са военно престъпници
255
3
 
9
 
! Отговори
Евро-Атлантик преди 6 месеца
Това е безобразие ! Навални го няма ! Сега вече цяла България трябва да гледа към Зеленски и Украйна ! Както се казва в едно стихотворение на писателя Зеленски "България цяла сега нази гледа !" Длъжни сме да умрем за майка Украйна !
254
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стои добре на маика ти жълтата звезда в Дахау ,днес гледаи видео как израелски воиници убиват за развлечение цивилен мъж ,пуснаха го да се отдалечи 20 метра ,след което му казаха да се обърне и го застреляха като куче .Това се крие от нашите *** ,но някакъв предател умрял в затвора вече е новина номер 1
253
5
 
3
 
! Отговори
Чавдар войвода!!! преди 6 месеца
Да!
252
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това е нещо като лодката пред сараите ли
251
17
 
5
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 6 месеца
Тука имало балъци, които постват русофашистки коментари без да им плащат. Ако това си ти - тури си червеното носле като седнеш пак да пишеш!
250
6
 
18
 
! Отговори
DRAGO преди 6 месеца
Значи да сложим по един с Джулиан Асандж и Сноудън пред американското?
249
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А един билборд с Дария Дугина пред украинското защо не извадят.