"Спаси София" и ПП искат да знаят кой е отговорен да няма лифтове в София

Те викат Фандъкова и Борисов в СОС
20 май 2024 13:22, Нели Христова
239
"Спаси София" и ПП искат да знаят кой е отговорен да няма лифтове в София
Снимка: БГНЕС

"Свикваме два извънредни заседания на СОС-на 23 май от 10:00 ч. във връзка с обстоятелствата София да остане без лифтове, а следващото ще бъде в същия ден от 12:00 ч. за реорганизацията по бул. Патриарх Евтимий".

Още по темата

Това заяви председателят на СОС Цветомир Петров и общински съветник от ПП-ДБ-СС.

"За нас е изключително важно да стане ясно кой е отговорен за ситуацията да няма лифтове в София. Искаме да присъстват бившите кметове Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов, при които се е подписал приватизационният договор за Симеоновския лифт в столицата", изиска Борис Бонев от "Спаси София".

Относно реорганизацията на бул. Патриарх Евтимий и съседните такива Столична община днес ще обжалва решението на административния съд по преустановяване на реорганизацията на движението.

"Наблюдаваме една притеснителна интерпретация на съда кое е законно и не. В рамките на правомощията на кмета на Столична община са се извършили промените по булеварда", смята Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
10
 
! Отговори
В зората на преди 3 месеца
Демокрацията,бившият мъж на Надежда Нейнски беше осъден да заплати един милион за неизпълнение на приватизационния договор за гаража на УБО.Не го плати.Преди.години Домусчиев беше осъден да заплати 56 млн.за нарушение на приватизационния договор с Български морски флот.Горанив и Борисов му ги опростиха.Тук отиваме още по-далеч:не се знае какъв е приватизационния договор и защо никой не е следял за неговото изпълнение.Всипки позитиви за частника,а негативите за държавата .Е,толкова ли сме богати?
41
1
 
18
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 3 месеца
Гледам снимката и си мисля: Не е ли малко раничко за селфи на Гей парада????
40
0
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 3 месеца
До Анонименда ама слабоумни много у БГ !
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
МИС БОНИ САМО ПИТА/ЗА СПРАВКА ВИЖТЕ МУ ИЗЯВИТЕ НА ТОА ПЛАЧЕЩ ГЕНИЙ/- НЕЩО ДА ВЗЕМЕ ДА СВЪРШИ,- КОГА БОНИ- ДАВАЙ СТИГА ПИТА- ТИ СИ В УПРАВЛЕНИЕТО!
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И какво? Mантрата "Държавата е лош стопанин, а частника добър." се оказа примамка за слaбоумни.
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Парад на скръстените китки. Дали са меки?
36
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко взел парите и златните кюлчета, а сега други да му оправят свинщинитe.
35
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А нещо да свършат малко работа, та да пуснат лифтовете? Или ги бива само в изяви като пpайдовете? Ето и сега са се наредили все eдно ca на пpайд и отбелязват присъствие. Толкова са безпомощни и жaлки...
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 14,Фандъкова по дре с справяше от тия мишки и крадци ,не разбирам софиянци как така си избраха кмет загадка ))
33
3
 
26
 
! Отговори
Анализатор преди 3 месеца
Бонев, както и повечето нео-либерали в днешно време са много добри да намират кусури и да сочат с пръст, но хич ги няма да свършат нещо. В момента са управляващи, а продължават да се държат като опозиция
32
9
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 3 месеца
Виновен за разпада на държавата е само банският крадец и никой друг .И вместо да е осъден на сто год. затвор той пак иска да краде и убива !!
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нещастници, а защо парите ни свършват след 1 седмица след заплата, като си платим сметките, не питат!Те са виновни, всичко додадоха на тая Украйна да победи Русия. Е няма да стане, Украйна е като черна дупка, квази материя, всичко поглъща, но и нас унищожиха. Хората са болни, пари няма, психически болести връхлитат. Този ужас трябва да го СПРЕМ!
30
2
 
3
 
! Отговори
аааа преди 3 месеца
проблемите в СФ не са от сега а от много години но никой не ги решава ! нито ГЕРБ правеха нещо нито този Бонев ...
29
2
 
24
 
! Отговори
пак ли са опозиция? преди 3 месеца
Тези са слабоумни. Половин година са на власт и още не знаят кой за какво отговаря. Нищо чудно, че сега разбират някои неща. Само с холивудски усмивки не се управлявал град.
28
3
 
18
 
! Отговори
Тия преди 3 месеца
...пак лъжат! Договорът за лифта е подписан през 2007 година , със решение на Общинският съвет на София! Тогава ГЕРБ не са имали нито един Общински съветник! И за каква Фандъкова става въпрос? Точно обратното, тия вместо да тръгнат за разтрогване на договора и да го върнат на Общината, поради неизпълнението му, те тръгнали да търсят сметка на когото не трябва! Те играят за приватизатора!
27
2
 
11
 
! Отговори
Lina преди 3 месеца
Логичният въпрос е : ако това Васи е бил такъв успешен бизнесмен, с розови мечти и липен ро млянин " инструктор" за какво му е да се захваша със Сф? За едното добро име? Същото касае и тези веселушки на снимката.
26
0
 
22
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 месеца
Тези НЕЖНИ образи не могат да разберат, че който и да е виновен (много им се иска да ГЕРБ!), трябва ТЕ, А НЕ ДРУГ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА! ТЕ, ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАТ И НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ!!! Другото какво е? Да викнат Бойко да стане кмет на София ли, та да оправи проблема? Ми той ще го оправи, ама те това ли искат? Ооох, дечица третополови...
25
6
 
3
 
! Отговори
Колкото видяхме преди 3 месеца
Пътната карта на Теменужка за Турски поток,толкова ще видим и договора за продажба на лифта от Борисов.
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На снимката само неудачници...
23
10
 
4
 
! Отговори
до АЛЕКС преди 3 месеца
До Алекслифта рАбатеше ама приватазцията му беше при БОЙКО БОРИСОВ И ФАНДЪКОВА ...от тогава досега нищо не се прави там така че вината е на ГЕРБ не на Бонев които наследи това от тях ....а и не знам дали спирането му не е нарочно с няква *** цел защото ЦЕКО МИНЕВ е приятел с БОЙКО БОРИСОВ .....у БГ няма нищо случайно !