Трифонов за заседанието на Софийския общински съвет: Група луди шимпанзета, избягали от психиатрия

Той обвинява ППДБ, че са всели хаос
11 юли 2024 21:07, Нели Христова
82
Трифонов за заседанието на Софийския общински съвет: Група луди шимпанзета, избягали от психиатрия
Снимка: БГНЕС

Сигурен съм, че загледани, в това, което се случва в Народното събрание, много от вас са пропуснали фарса, разигран в най-големия местен парламент – Столичния общински съвет. Днес там бяха сменени гербаджийските шефове на редица общински дружества като "Център за градска мобилност", "Столичен електротранспорт", "Столичен автотранспорт", "Метрополитен", "Топлофикация София" и "Софинвест". Това заседание, обаче, днес се е превърнало в нещо средно между книгите „Планетата на маймуните“ и „Полет над кукувиче гнездо“, тоест, нещо като заседание на маймуни избягали от лудницата.

Това написа в профила си във фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"За какво става дума? Месеци наред от “Спаси София” и ППДБ повтарят и говорят за корумпираните шефове на столичните дружества и невероятните схеми разигравани от тях. Месеци наред говореха как трябва веднага да се сменят тези долни корумпета. И сега, когато общинският съвет взе да ги сменя, същите тези взеха да вият срещу това. Дори обявиха един от тях - Стоян Братоев, директор на "Метрополитен" за най-важния и нужен на тях човек, забравяйки колко пъти са плюли срещу същото това дружество. А новоизлюпеният и все още кмет, Васил Терзиев, заяви че "Изхвърлянето на Стоян Братоев като директор на "Метрополитен" е атентат срещу софиянци". Брей! Откъде тази политическа шизофрения? Нали до вчера тези всичките и този същият бяха гербаджийски схемаджии. Сега ваши схемаджии ли станаха?

Но това не е било всичко на този епохален ден за СОС. По време на заседанието общинските съветници от ППДБ и СС са обиждали колегите си, проклинали са роднините им, заплашвали са ги, че когато имат нужда от помощ, те ще направят всичко да им се случват само лоши неща.

И черешката на тортата! Някакъв от тях по едно време е станал прав от мястото си и почнал да пищи като жена! Да пищи. Просто така да пищи! Днес заседанието е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия, са отишли на събрание да решават съдбата на два милиона и половина софиянци. Получих информация, че тези хора са имали нареждане от Лена Бориславова да провалят заседанието по два начина. Единият е бил да се опитат да предизвикат безредици, а вторият да се обадят, че има бомба. И мозъчетата им са стигнали само до там, че да стане някакъв и да почне да пищи. Евала! И това, защото общинският съвет маха всички онези гадни гербаджийски шефове, срещу които говориха, слага временно изпълняващи и дава старт на конкурси за нови директори. Това ако не е политическа шизофрения, не знам какво е.

Явно групичката от ППДБ и розовите небинарни еднорози от “Спаси София” не могат да преживеят, че не са мнозинство. Е, ами не сте. И Слава Богу, защото София не заслужава да я управляват такива като вас", пише още Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
15
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Значи според учиндолския оракул: гербаджийте с помощта на останалите бойци за правда свалят корумпираните гербаджийски назначения, че да има нови честни конкурси?! Струва ми се, че шизофренията е там някъде в главата му
24
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много е лошо *** чалгар да се разпорежда в София! Белото му взе акъла!
23
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой вярва на този ГЕРБ-аджия?
22
3
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 месец
Не се ли притеснявате че България се командва от хора без семейства и деца? Хора потънали в собствените си представи.
21
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шимпанзето от диванчето се обади отново :)))
20
6
 
21
 
! Отговори
Гледай си преди 1 месец
Учиндол.Не се меси в София .Аман от селяндурщина.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали за това беше песента луди луди жаби, а не тя беше за Марчето
18
7
 
17
 
! Отговори
дада преди 1 месец
чалгар *** , ти нямаш право да коментираш нищо
17
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Селският саможив клоун Славчо... ни семейство, ни деца нищо цял живот само пещерен нарцисизъм същия като Бойко
16
5
 
17
 
! Отговори
С,бе Чалгар преди 1 месец
Твоите хора нали са гласували с ГЕРБ и БСП,какво се пениш?
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЛАВИ ТРИФОНОВ ЕДНА ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА ОПРАВИ ТРЪГНАЛ ДЪРЖАВАТА ДА ОПРАВЯ.
14
20
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Много ме кефят всички, които повтарят нали спечелиха изборите и какво направиха ИТН. Ами направиха коалиция с ПП и БСП. Но като видяха за какви некомпетентни крадци става въпрос и решиха, че участието във властта не си заслужава за сметка на избирателите им. И го прекратиха. Очевидно от ПП обещанията не са им проблем и набързо се заформиха с Гроб. Те това стана.
13
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЩОМ ЕДИН УЧИНДОЛСКИ Д*ГЕНЕРАТ КАТО ТРИФОНОВ СИ НАПРАВИ ПАРТИЯ И СЕ НАБУТА В ПАРЛАМЕНТА, АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА КОМЕНТИРАМ!!! ТАКОВА ЧУДО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА, НИКЪДЕЕЕЕ!!!
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сменени гербаджийски шефове с един доклад, направен за една вечер, и с абсолютно неясни и спуснати отгоре имена, които ще направят едни дъъългосрочни договри в полза на господарите си, докато са на служба следващите няколко месеца. Славкоо. Ти хората за аптали ли го взимаш? В една кофа акате с ГЕРБ-ДПС. Защо не излезе с позиция за случващото се в ДПС?
11
4
 
20
 
! Отговори
Тиквун преди 1 месец
Всички вече разбраха Славчо - плевенската мутра как се гушка с другите две мутри Шиши и Боко. Всички разбраха КОЙ е Славчо и с неговите гласове беше избрана Райчето ... Няма такава държава с три мутри начело!
10
7
 
23
 
! Отговори
Мнозинство преди 1 месец
Малко е странно точно мумията да плещи такива думи за мнозинството...та нали ИТН два пъти победи на изборите и какво направи...Луд човек,тотално изперкал е Трифонов
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кажи нещо за ДПС
8
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този мумифицирана....твар на снимката още ли шава??
7
2
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До Анонимен 7/ ТАКА Е, ВЕЛИКОЛЕПНО ГЛУПАВА СИ И КОМЕНТАРА ТИ 3-ТИ :D
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледам коментарите и се чудя. Третият например е великолепен. Явно много интелигентен човек го е писал. А четвъртият например е изключително глyпaв. Някой много пpocт човек го е писал. Огромни разлики между хората, пък коментарите им са един до друг.