Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете

Босовете на централата взеха това решение на общо събрание
Обновена: 16 май 2012 14:45 | 16 май 2012 14:43, Георги Пешев
140
Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете
Снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния тим. Босовете на централата взеха решение да върнат и целия му щаб.

От волейфедерацията посочват, че до решението си са стигнали, приемайки съветите лично от премиера Бойко Борисов и " в името на българския волейбол" въпреки "слабото представяне на националите ни в последните две години".

Още по темата

В декларацията се казва още, че връщането на Стойчев е правилното решение предвид евентуалното отказване от националния отбор на Матей Казийски и Андрей Жеков.

"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата", обясни членът на УС на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

"Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва. Всички искаме България да отиде на Олимпийските игри в Лондон.

Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение. Темата за оставки в УС не е обсъждана месец преди Общото събрание. Със или без подкрепата на Бойко Борисов нашето решение пак щеше да е същото.

Ще бъда огорчен, както бях в събота вечерта, ако Стойчев откаже. Той сигурно също е огорчен, дано нямаме нова сбирка на УС.

Не мога да коментирам дали са подсигурени парите, с които купуваме новата квалификация. Момчетата трябва да излязат да играят, те го могат", добави Любо Ганев.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: волейболРадо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
17
 
! Отговори
rument преди 12 години
И аз се надявам Радо да се съгласи да се върне,и се надявам хора от федерацията които си нямат и хабер от тази игра,да си вземат парцалките и кой от къде е.
65
10
 
10
 
! Отговори
vanzan преди 12 години
Това е срам и унижение за всеки..Б.Б. да казва кой ,кога и как в спорта!! Пожарникар и спорт...........ужас!! Дано скоро се махне че шзе да ни писва как разбира от всичко !!
64
0
 
23
 
! Отговори
martinsski преди 12 години
Дано Радо действително се върне. Казвам го , защото при гласуването самият той не е присъствал. И съм сигурен че му е трудно отново да поеме отбора след такъв цирк. Повечето хора в неговото положение биха си събрали багажа и биха си тръгнали. Дано той обаче остане заради България и заради нас феновете , хората които не спряха да скандират НЕГОВОТО име и да покрепят отбора.
63
4
 
12
 
! Отговори
teo преди 12 години
Браво БОЙКО, ЛЮБО ГАНЕВ ДА СИ ГЛЕДА БИЗНЕСА И ГАЗОСТАНЦИИТЕ СИ И ДА НЕ СЕ МЕСИ В РАБОТАТА НА ТРЕНЬОРА РАДО СТОЙЧЕВ И АКО ИСКА ДА ИНВЕСТИРА, А НЕ ДА ПРЕЧИ НА ВОЛЕЙБОЛА В БЪЛГАРИЯ!!! А ОНЯ КОРУМПИРАН ШЕФ НА ВОЛЕЙБОЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ПОМАГА, А НЕ ДА СЛАГА ПРЪТ В КОЛЕЛАТА НА ВЪЗХОД НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ И ДА ПЛАЩА РЕДОВНО НА РЕГИОНАЛНИТЕ И ГРАДСКИ ОТГОВОРНИЦИ НА СЪДИИТЕ, КАТО КРАДЕ ТЕХНИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА СВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА!!! МАХНЕТЕ ТОЗИ МАФИОТ ОТ ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ВОЛЕЙБОЛ !!!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво!!!
61
4
 
12
 
! Отговори
Niki преди 12 години
Б.Б. не би пропуснал възможност за обществено одобрение.
60
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега и ако кихне държавата едни пари за следващата квалификация, може да ни огрее
59
1
 
28
 
! Отговори
valeri преди 12 години
Този Ганев го мислех за симпатичен простоват човек, а той се оказа страшен ***. Ще бойкотирам всяка телевизия, която се осмели да покаже тази дебела мутра. На публиката в залата препоръчвам да си носят яйца и домати и ако си покаже тъпата муцуна да го поздравят по подходящият начин.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми честито, смеят ли да откажат на "молбата" премиераче федерацията бърка каши, то ясно, ама друго си е да си имаме цар-слънчице, който да "помолва" разни неща
57
0
 
9
 
! Отговори
rument преди 12 години
Edin - За мен също беше безмислено уволнението му,бих казал малаумно,просто трябва да се сменят някои хора във федерацията.
56
2
 
21
 
! Отговори
Nina преди 12 години
Радо Стойчев ще се върне, защото според мен е човек, за който егото му е на заден план. Има пълното право да откаже при всичкия тоя цирк и простотия, но според мен ще се опита да оправдае очакванията на българите за класиране за олимпиадата. Дано!!!
55
0
 
2
 
! Отговори
rument преди 12 години
ДО 57 - За кое е продажна душица бе пич,що говориш като не разбираш.
54
0
 
5
 
! Отговори
Edin преди 12 години
до 54. Това може и да е най-добрия вариант. Просто това решение с неговото отстраняване беше малоумно!!!! Аз все още имам надежда, че типично по български ще се скараме едно хубаво като децата на площадната, за да може утре същите деца да извоюват сплотено нови български победи!
53
13
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Няма по важни неща от Мъжкото достойнство,ако твоя къде му ближеш т***** Стойчев твърдеше и разгласяваше наляво и надясно,че той бил принципен и имал ДОСТОЙНСТВО и никой не може да се подиграва с него,разбрали сега че твоя стойчев е поредната продажна душица със здраве да си го води тоя отбор....
52
1
 
14
 
! Отговори
утре пак преди 12 години
Вчера изхвърлиа Радо Стойчев, днес върнаха Радо Стойчев, утре пак ще го изхвърлят и така нататък. Това е ***!
51
1
 
7
 
! Отговори
rument преди 12 години
Edin - Радо днес в едно интервю каза че не иска да поставя условия,и наистина е безмислено,той каза че иска да го оставят да тренира отбора без условия и подобни такива.
50
0
 
16
 
! Отговори
Edin преди 12 години
Радо трябва да постави условие за връщането му - оставка на шефа на федерацията!
49
0
 
24
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
Слушахте ли коментара на Любо ГанЬОв след заповедта на Б.Б.? Веднага смени тона и застана в поза "партер". 210см висок, но всъщност доста "нисък", без морал, без достойнство...
48
0
 
13
 
! Отговори
rument преди 12 години
49 - Федерацията беше сигурна че Пранди ще приеме,само че той ги резна много здраво,както направиха и те преди 2год. май беше.Няма класен треньор в момента който може да поеме отбора освен Стойчев.
47
1
 
9
 
! Отговори
magiv1 преди 12 години
Любо Ганев да ходи да сси гледа газстанциите