Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете

Босовете на централата взеха това решение на общо събрание
Обновена: 16 май 2012 14:45 | 16 май 2012 14:43, Георги Пешев
140
Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете
Снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния тим. Босовете на централата взеха решение да върнат и целия му щаб.

От волейфедерацията посочват, че до решението си са стигнали, приемайки съветите лично от премиера Бойко Борисов и " в името на българския волейбол" въпреки "слабото представяне на националите ни в последните две години".

Още по темата

В декларацията се казва още, че връщането на Стойчев е правилното решение предвид евентуалното отказване от националния отбор на Матей Казийски и Андрей Жеков.

"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата", обясни членът на УС на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

"Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва. Всички искаме България да отиде на Олимпийските игри в Лондон.

Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение. Темата за оставки в УС не е обсъждана месец преди Общото събрание. Със или без подкрепата на Бойко Борисов нашето решение пак щеше да е същото.

Ще бъда огорчен, както бях в събота вечерта, ако Стойчев откаже. Той сигурно също е огорчен, дано нямаме нова сбирка на УС.

Не мога да коментирам дали са подсигурени парите, с които купуваме новата квалификация. Момчетата трябва да излязат да играят, те го могат", добави Любо Ганев.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: волейболРадо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това само у нас може да стане - да направиш някого на трътка, и после да го реабилитираш. неам думи. стига бе. това не е нормално поведение. федерации, чудесии, стига се до премиера, неговата дума да натежи. за мен това са пълни глупости да се махат така треньори.
45
3
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
19, 34 ти да не си "инженера", а? ***, разкарай се. Има и по-важни неща от мъжкото дойстойнство (както в случая), но ти прекалено плиткоумен за да го осъзнаеш!!! Скрий се и повече не се показвай пред хора за да не се излагаш!!!Ако Радо приеме, шапка му свалям, защото ще е за България и всички нас, но не и за теб разбира се. Ти ще чакаш *** да му спретнат някой номер та да се отхрачваш пак, ***!
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шокар бути романи(Хубава работа ама *** пардон българска),а Стойчев е мека мара,кой го хване все го такова...
43
0
 
1
 
! Отговори
rument преди 12 години
41 - Припомням ти веднага - бронзов медал на световното през 2006 в Япония.
42
0
 
6
 
! Отговори
topor преди 12 години
Добре де. Федерацията решила. А Р. Стойчев съгласил ли се е? Има ли достоверна информация за конкетен отговор или все още се умува?Аз мисля, че не трябва да им се вързва в схемите.Явно е вече, че некои са вкарали некакви пари и сега чакат бърза и висока възвращаемост.Но нещо се разсмърде и взеха да си плюят във физиономиите сами.
41
0
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
Нашенските "The Avengers"(Борисов и Нейков) се намесиха и спасиха волейбола от Апокалипсис! :):):):)
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубава работа ама ***/българска/ . Изкуствено създаваш проблем и после упорито се мъчиш да го решиш.
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
би ли припомнил поне един успех ,че аз нямам спомен ?
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ги!!!
37
0
 
8
 
! Отговори
rument преди 12 години
Освен Мартин Стоев и Радо Стойчев,не виждам кой може да поеме отбора за момента.
36
0
 
18
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
Ама *** ли ги Казийски а?Накара ги да се фанат за палците сички у федерацията... :D :D :DНай-ми е интересен Любо Ганев с тоя тУмбак, как се е сгънал?!?:D :D :D
35
0
 
2
 
! Отговори
rument преди 12 години
до 34 - абе ***,що не отидеш да се гръмнеш някъде аааа,аман от ***!!
34
0
 
1
 
! Отговори
до 18-ти преди 12 години
18-ти скрий се.Тук не е за мишоци с комплекси.
33
1
 
7
 
! Отговори
реалист преди 12 години
Щом бавноразвиващия се Лупо /завършил т.н. "климатично училище" в с.Две могили , Русенско/ , и също толкова умният Боко са се захванали с волейбола , скоро ще го затрият!
32
9
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
НИКОЙ е на *** отрочето дето го е пръкнала от оргиите с ***,а Стойчев е женски полов орган,мъж с достойнство и чест не би приел да води отбор от примадони....
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените *** ПАК БОБОТЯТ. НЕСТИГА ЧЕ ТЕЗИ БФВ СА ВСЕ ТЕХНИ ХОРА. ЧЕРВЕНИ ПОЛУ-ХУМАНОИДИ, КОМУНИСТИ. СМЪРТ ВАМ !!! БЪЛГАРИЯ МРАЗИ БСП и цялата червена продажна пасмина. МАРШ В ТУРЦИЯ, ИРАК и КОСОВО. ДОЛНИ ***.
30
2
 
22
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
Много ми е симпатичен Радо!И ако съм на негово място,сега вече ще ги НАСЕРА и ще откажа!!!Защото ,после пак ще го махнат като не спечелим нищо.И тогава плюнките ще са мнооого по-гадни!НЕ ПРИЕМАЙ,РАДО!!ГЛЕДАЙ ИМ СЕИРА!
29
0
 
10
 
! Отговори
Valter преди 12 години
Съсипахме и волейбола!!!!!!!!!!!!!!!!
28
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Повърна го...бате Боко Тиквуня!
27
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
АЛОООООООО... другарите от гроб..кой ви кара да си пъхате носовете на всякъде? всичката я оправихте та волейбола ли е на ред? я си гледайте политиката (никаква) там и толкова..то и служба вече не ви остана ама ще ви изчакаме още малко