Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете

Босовете на централата взеха това решение на общо събрание
Обновена: 16 май 2012 14:45 | 16 май 2012 14:43, Георги Пешев
140
Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете
Снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния тим. Босовете на централата взеха решение да върнат и целия му щаб.

От волейфедерацията посочват, че до решението си са стигнали, приемайки съветите лично от премиера Бойко Борисов и " в името на българския волейбол" въпреки "слабото представяне на националите ни в последните две години".

Още по темата

В декларацията се казва още, че връщането на Стойчев е правилното решение предвид евентуалното отказване от националния отбор на Матей Казийски и Андрей Жеков.

"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата", обясни членът на УС на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

"Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва. Всички искаме България да отиде на Олимпийските игри в Лондон.

Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение. Темата за оставки в УС не е обсъждана месец преди Общото събрание. Със или без подкрепата на Бойко Борисов нашето решение пак щеше да е същото.

Ще бъда огорчен, както бях в събота вечерта, ако Стойчев откаже. Той сигурно също е огорчен, дано нямаме нова сбирка на УС.

Не мога да коментирам дали са подсигурени парите, с които купуваме новата квалификация. Момчетата трябва да излязат да играят, те го могат", добави Любо Ганев.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: волейболРадо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
10
 
! Отговори
rument преди 12 години
***,никой не се е отказал да се бори за олимпиадата,момчетата го правят в защита на Радо,и постигнаха успех казвайки че ще се махнат,защото е недопустимо точно в този момент да се сменя тренера,и другото което не знаеш май,че Радо в момента е един от най-добрите треньори в Европа и в света.
85
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не приемай Радо, гледай им сеира. Айде сега дебелия да излезе и да каже от кой има нужда и от кой няма. Срам майка, сраммммм
84
1
 
1
 
! Отговори
До 87 от Алов преди 12 години
Като ти гледам ника май по скоро ти харесваш "чужденците" и в частност германците а?!? Разплака ли се от радост като ни биха на полуфинала и направи ли характерния жест за подържниците на един доста известен немец от близкото минало ?!?!....
83
0
 
0
 
! Отговори
rument преди 12 години
Каквото и да си говорим,отбора ще става все по-добър,и ще продължаваме да бием,няма отбор в света който да не сме били,и това е факт,казвам го за "разбирачите" които пишат глупости тук.
82
1
 
1
 
! Отговори
До 86 от Алов преди 12 години
Клайд Клайд....:) Като не ти разбира тиквата къде се вреш да пишеш коменти под тема от рубриката "спорт" :) :) :) Поразрови се из историята на НБА и ще го намериш въпросния играч пък и ако искаш в ютубето.... там си има цял клип за награждаването на "Дрийм Тийма 1" от Барселона 1992... Който иска да види как реагират на златните медали имена като Джонсън,Дрекслер,Баркли и разбира се Майкъл Джордън ;) И да ги "сравни" със "звездните сърдитковци" от сега който ОТКАЗВАТ да се борят за Олимпиадата!
81
0
 
0
 
! Отговори
rument преди 12 години
85 - Това съм го пропуснал бе,кога са му предлагали?Аз поне не съм чул.
80
1
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
до ***- писна ми от такива като теб , все трябва да копираме другите , всякаш нямаме собствена мисъл и възможности - като толкова харесваш "чужденците " бягай при тях и не се връщай в БЪЛГАРИЯ !
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Клайд или Хайке, г-н ***?
78
0
 
2
 
! Отговори
до rument преди 12 години
На Мартин Стоев му предложиха,но той категорично отказа,за това бяха принудени да се обърнат към италианеца,нещо като спасителен пояс,защото много се разсмърдя,но и той отказа....изобщо-във всички федерации в нашия спорт е пълно с далавераджии,на които не им пука за спорта.Имам наблюдения във федерацията по бокс-и там е така,по лека атлетика,гребане,стралба...за фудбола -да не говорим...
77
2
 
0
 
! Отговори
До 81 от Алов преди 12 години
Не позна :) Дай пак :)
76
1
 
5
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Трябваше да сложат Марто Стоев или Пламен Константинов! Това е истината! Нито Пранди... Нито Стойчев,който колко време "виси" като национален тренер и НЕ Е ПОСТИГНАЛ АБСОЛЮТНО НИЩО от това което прави в Тренто! А типично по нашенски Матейчо,Андрейчо и Теди се разсърдиха като ученички и решиха да напускат! Искам някой да ми каже КЪДЕ ГО Е ВИДЯЛ ТОВА ВЪВ ДРУГА СТРАНА?! На Олимпиадата в Барселона през 1992 не кой да е а имена като Меджик Джонсън и Клайд Дрекслер ПЛАКАХА ЧЕ ИМАТ ЗЛАТО! А тия ***?
75
2
 
4
 
! Отговори
до Алов преди 12 години
Пич, ти си проклет - сигурно си 150 килограмов недъгав *** който никога не е виждал жена и топките са ти станали на стафидки и си много тъжен от тоя факт.Спокойно реда на хора като тебе идва :)
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко да поеме националния по волейбол и по футбол също.
73
0
 
3
 
! Отговори
rument преди 12 години
Иво,както казах в предишен коментар,в момента няма класен треньор освен Радо,който може да поеме отбора,другия добър тренер е Мартин Стоев,но той сам реши да се махне,и едва ли ако му предложат ще се съгласи.
72
3
 
3
 
! Отговори
Джиба преди 12 години
Ами ако пак се орезилят ! Баста ! Много внимание им отделихме.
71
8
 
7
 
! Отговори
Алов преди 12 години
ха ха ха.... Върнали Радо Стойчев! И ко?!? Ще биеме Пакистан със 3:0,Египет със 3:1 и накрая както се "*** на метеното" срещу Германия насред София ще се *** по същия начин и срещу франсетата...! Искам да ви видя тогава всички дето ревете по тук за Стойчев как ще се скриете в миша дупка! Като падне и от Франция със 1:3 искам да ви видя как му скандирате името в "Арена Армеец"! Толкова ли сте зле за да НЕ видите че за България изобщо не си дава зор и експериментира за разлика от Тренто!
70
1
 
8
 
! Отговори
иво преди 12 години
Зная , че повето от вас ще бъдат доволни ако г-н Р.Стойчев се върне.Но това не трябва да стане на всяка цена.Така , както изгониха г-н Пранди , дори без да го уведомят , при първият неуспех , ще постъпят по същият начин и с г-н Стойчев.Писна ми от подобни гадни номера.Или той или те!
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе,хора,като коментирате,поне попрочетете тук-там,и не се изказвайте неподготвени.Изгониха Радо,за да ,,уредят'' италианеца,който бяха изгонили по същия начин-без предупреждение,без дори и по телефона да го информитрат.Но италианеца и показа среден и те бяха в ситуация на шах и мат,защото губеха и отбора.Ако някой открие някаква логика в тази гимнастика,да се обади.Иначе остава версията за далавери във федерацията.Изобщо-българските спортни федерации са се напълнили с мошеници и крадци-в всички
68
0
 
21
 
! Отговори
MG преди 12 години
Любо,Любо,фурнаджийска лопато...Какви ги говореше онзи ден,как се обърна сега...
67
4
 
9
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
РАДВАМ СЕ ОТ СЪРЦЕ , ЧЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ ВЗЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!