Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете

Босовете на централата взеха това решение на общо събрание
Обновена: 16 май 2012 14:45 | 16 май 2012 14:43, Георги Пешев
140
Върнаха Радо Стойчев начело на волейлъвовете
Снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол върна Радостин Стойчев за селекционер на националния тим. Босовете на централата взеха решение да върнат и целия му щаб.

От волейфедерацията посочват, че до решението си са стигнали, приемайки съветите лично от премиера Бойко Борисов и " в името на българския волейбол" въпреки "слабото представяне на националите ни в последните две години".

Още по темата

В декларацията се казва още, че връщането на Стойчев е правилното решение предвид евентуалното отказване от националния отбор на Матей Казийски и Андрей Жеков.

"Не сме говорили с Радо Стойчев, дано не каже "Не". Това наше решение е повече от извинение към Радо, в името на България и Олимпиадата", обясни членът на УС на Българската федерация по волейбол Любо Ганев.

"Конфликт между треньора и федерацията не е имало никога, начинът на комуникация не бе какъвто трябва. Всички искаме България да отиде на Олимпийските игри в Лондон.

Ние мислим за волейбола, затова взехме това наше решение. Темата за оставки в УС не е обсъждана месец преди Общото събрание. Със или без подкрепата на Бойко Борисов нашето решение пак щеше да е същото.

Ще бъда огорчен, както бях в събота вечерта, ако Стойчев откаже. Той сигурно също е огорчен, дано нямаме нова сбирка на УС.

Не мога да коментирам дали са подсигурени парите, с които купуваме новата квалификация. Момчетата трябва да излязат да играят, те го могат", добави Любо Ганев.

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: волейболРадо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
19
 
! Отговори
някой преди 12 години
Любо Любо и ти заприлича на бат Ицо!
25
0
 
27
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
Оня ден слушам по Дарик радио, плюва някой по Радо Стойчев, че бил работохолик...... Ми къф да е бе? Дебел мехур кат Любо Ганев ли?Ай сиктир и разбирачи
24
3
 
4
 
! Отговори
стоян преди 12 години
анонимника с номер 8,защо пишеш руския клуб с главна буква,а разбрах те, ти си червена *** с наклонности леви,ама много леви,като Серж и Вигенин.
23
4
 
8
 
! Отговори
Антибоко преди 12 години
Бойко нареди с молба : Стойчев остава треньор до Олимпиадата. Ха-хаххаха.Наредил, ама с молба. Мани мани...
22
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лай.нарите от федерацията - ВЪН! Начело с Любо Ганев и онзи инженер. Всички помним как инженерчето смаза отбора в Пекин и разиграваше Пламен Константинов по целия свят за допинг проба. Как изгониха преди време Мартин Стоев, ами Пранди, ама Нешич, ами онзи сърбина детого изкараха сексманиак. Бил писал сексуални СМС-и на състезателките. Да не е луд бе, ако решил да го прави - баш СМС ще пише, та да има доказателства. Скрояват постановки на всеки и на всичко. ДА СЕ МАХАТ!!!!!
21
0
 
17
 
! Отговори
никола преди 12 години
до 8,абе *** най добре говорят резултатите на Стойчев и Казийски, сигурно си някой неудачник вечно завиждаш на всички за всичко,винаги в нашия свят парите са играли водеща роля,защо да играят без пари, такива бяха нашите дядовци и бащи дето строиха Хаинбоаз и куп други обекти за две паници боб, като се пенсионираха не можеха да си платят сметките за ток и лекарства,така че вместо хулиш тези спортисти по добре да им благодариш за успехите.
20
0
 
6
 
! Отговори
Edin преди 12 години
Сигурно са го взели единодушно!
19
1
 
14
 
! Отговори
Стоичков преди 12 години
Толкова простотия няма даже и в БФС.
18
1
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
18 - ти ти точно ще клекнеш, ама никой не ти обръща внимание, щото си НИКОЙ!!!
17
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Стойчев ти си един истински женски полов орган,а как се ерчеше на журналистите и кв ги плещише,а се оказа че пред бойко всички клякате,като примадони а сега си го води отбора със здраве...
16
1
 
3
 
! Отговори
Ха преди 12 години
Да се радвам ли? Да плача ли?
15
6
 
20
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
*** и от волейбол разбирали...:D :D :DЕ кой е по-добър тренер от Радо Стойчев бе?Станишев? Първанов?Или *** Нинова сигурно?!?Прости сте като налъми
14
10
 
6
 
! Отговори
к.пръмова преди 12 години
за бирата ,за кюлев, за варна питайте бсп.................които спре да брои си заминава...........а сега добре че е герб и хората виждат ,че се върши нещо........това не ви е р.овч.,р.п.,мургина,масларова,серГЕЙЧО,*** с дебелия ***, мйчето с прашките в леглото на семейните мъже.....голям цирк са това бсп...ха...ха...ха
13
0
 
20
 
! Отговори
... преди 12 години
Затрепераха им дупетата на Лазараов и оня смотльо Ганев. Връщаме, гоним , връщаме......И никакви последствия. Пълна диктатура! Какво става?
12
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Франция - България 3:1
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e tuk boiko nadmina sebesi,damahat barozu i boiko da slagat i vednaga da opravja evro sujuza
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Матей? Стойчев хубаво го връщат, но Казийски бие ли си шута връщането на Радо Стойчев е безпредметно.
9
3
 
2
 
! Отговори
иво преди 12 години
Да няма някаква грешка,а?За Мария Грозева ли става дума или за Р.Стойчев???
8
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това стана най платеният спорт с нулеви резултати .В договорите им трябва да има клаузи да им се плаща само при постигнати резултати ,но в този случай Стойчев и Казийски ще са първите избягали както го направиха от Руският клуб преди години .Каквото и да се говори всичко е до пари .Ако бяха хора тези двамата щяха да се покрият от срам и да поискат извинение от феновете на волейбола но не нали сме БЪЛГАРИ гоним кокала с всички средства
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко утре ще върне Трайчо Трайков и оная крадла - шефката на НЗОК!и други и други........................