Пулев има повече от шанс срещу Кличко, сигурен е руснак

Българинът има стил и хитрости, смята Евгени Орлов
Обновена: 10 ное 2014 17:17 | 10 ное 2014 16:07, Красимир Ангелов
40
Пулев има повече от шанс срещу Кличко, сигурен е руснак
Снимка: Булфото

Руският боксьор Евгени Орлов, който е бивш спаринг-партньор на Владимир Кличко, коментира шансовете на Кубрат Пулев за предстоящия мач за световната титла в тежка категория на 15 ноември в Хамбург. Орлов в момента помага в подготовката на българина за двубоя.

"Пулев има шанс, даже повече от шанс. Той е много добре подготвен и продължава да се подготвя в момента", заяви Орлов във видеоинтервю, което бе публикувано на профила на Пулев във "Фейсбук".

Руснакът и Пулев са се срещали на ринга в миналото като аматьори, но в момента Пулев е много по-титулуван.

"Вече съм се боксирал с Пулев и имам с какво да сравнявам: тогава и сега. Сега съм в по-добра форма, той също. Стилът на Пулев вече е изцяло професионален. Той добре "изригва", има силен удар, добре държи дистанция. Тогава беше много добър, но сега е още по-добър", коментира Орлов.

Руснакът твърди, че Пулев е подготвил изненади за украинския си съперник.

"Той има стил, хитрости, които разработва с мен. Има подготвени изненади за Владимир. Аз не мога да говоря за тях, но мисля, че на Владимир няма да му е никак лесно и ми се струва, че Кубрат ще победи", заявява Орлов, цитиран от БТА.

"Кличко добре държи дистанция, силен е при бокса от разстояние. Пулев работи по-добре в близкия бой. Той има предимство и в скоростта, и в издръжливостта, и в силата", завърши руснакът. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Ludogoretc преди 9 години
До АнонименA pak az tvoqta da ne ti kajq s kakvo!
30
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
klicko shte zapushi goliamata usta na kolbata.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че Владимир е най-добрия боксьор в последните 10 години в тежката. Само абсолютен злобар може да тръгне да оспорва това. Абсолютен хегемон, размазал абсолютно всеки, застанал на пътя му (може бе единствено Хей се отърва с малко бой, но той не излезе да се бие, а само да обикаля около Влад 12 рунда). Ще го видим Кобрата какво ще покаже, дано след маче не се помни само с голямата си уста...
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 33 Бъркаш братята. Виталий Кличко се славаше с изключителна здрава челюст и глава. А тоя Владимир напротив- е известен с хилавата си брадичка още когато събра единствените си 3 загуби в кариерата.
27
2
 
3
 
! Отговори
mauhaha преди 9 години
Повечето от вас сигурно и правилата на бокса не знаят, но изведнъж станахте големи спецове....Да видим какви мнение ще четем в неделя.
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквато и подкрепа да има Владимир Кличко, която и федерация да стои зад него, и дори рефера да му помага... няма да може да го обявят като победител ако падне в нокаут!Кличко е добър в боя от от дистанция, и перфектно се пази, Кобрата трябва само да пласира 2 3 комбинации и да му пробва челюстта дали е толкова здрава" колкото се говори за нея!
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сритай тази католическа фашистка *** мутра кобра
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
23:00 Nova tv, studio - NOVA sport ! - 21:00?
23
0
 
15
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
КОБРА: БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ТЕБЕ ГЛЕДА, БИЙ СЕ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ПОБЕДИ! А на омазния хохловец, сметкаджия, тактик и стратег ще припомня думите на един мъдрец: Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му че си имаш планове!. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мача ще го дават по нова телевизия
21
11
 
6
 
! Отговори
Анабола прави вола! преди 9 години
Кличко ще бие. Защото американците ще го назобят до козирката, а нашият разчита само на тренировките и опита си. Янките са изобретили анаболите! Не забравяйте това! А украинците сега са техни най-близки съюзници, нещо като дупе и ***. Те няма да оставят украинец да загуби. Ще му пратят специалист по зоба и победата на Кличко ще бъде американския подарък за Украйна и украинското послушно правителство.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бтв екшън-предполагам,а може и бнт.
19
0
 
18
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Този мач крие много неизвестности... - дори аз не мога да предвидя, дали Пулев ще победи с голяма разлика или ще нокаутира Кличко...
18
0
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
По коя телевизия ще излъчват мача???
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Samo zmiyata
16
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като истински българи ще заложим и ще викаме за Владимир Кличко ,, Ние мразим всичко българско и родно....От АМЕРИКА казваме нека победи по добрият......
15
0
 
21
 
! Отговори
букмейкър преди 9 години
Всъщност аз приемам 3:1, но залозите на големите къщи са далеч по-неблагосклонни към нашето момче. Проверете и сравнете сами на oddchecker. Убийствено високи в полза на Кличко. Да стискаме палци на Кобрата, дори самият факт че е претендент е супер високо постижение.
14
2
 
0
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До букмейкър А да, тук си прав. Както е известно залаганията не са спорт, а хазарт и това не ме интересува.
13
1
 
3
 
! Отговори
букмейкър до Райна преди 9 години
Не знам как си с бойните изкуства, но със залаганията очевидно си на "вие" . 3:1 не означава броя на рундовете.
12
0
 
36
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Мачът на титаните ще бъде спечелен от нашето момче,убеден съм в това!На 15-ти вечерта България ликува както през лятото на 94-та.