ЦСКА "номер 1" се роди, ще играе във "В" група

Отборът при аматьорите ще има и немалък бюджет
Обновена: 18 юни 2015 14:05 | 18 юни 2015 12:52,
57
ЦСКА "номер 1" се роди, ще играе във "В" група
Снимка: архив Булфото

Новото дружество ФК ЦСКА, което е собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, вече предлага договори, пише "Меридиан мач".

Служители от настоящата администрация и треньорите в школата са предложени споразумения. Всички, които са се съгласили да ги подпишат, ще бъдат част от проекта на Манджуков и Инджов при аматьорите.

ФК ЦСКА започва на чисто без никакви задължения и ще мери сили с отборите от "В" група. Съществува минимален шанс някои от футболистите на сегашното дружество да бъдат част от новия клуб, но това със сигурност няма да са чужденците, които вече се надпреварват да напускат.

Старото дружество пък ще бъде обявено в несъстоятелност и синдик ще се разпорежда на "Българска армия".

Бизнесмените Петър Манджуков и Юлиан Инджов за пореден път публично заявиха, че ще подсигурят издръжката на новия клуб. Все пак те дадоха ясно да се разбере, че това е план "Б". Желанието на сегашните собственици да намерят нов благодетел, който да поеме цялата отговорност на плещите си.

Дори това да не стане, немалък бюджет за стандартите на "В" група ще бъде подсигурен. Петър Манджуков и Юлиан Инджов от първия ден, в които станаха главни акционери, си поставиха за цел рестарт. Започването на чисто значи, че възможностите пред ЦСКА стават големи. В крайна сметка основната притегателна сила – базите остава реална.

Още по сагата с ЦСКА четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: МанджуковЦСКАВ група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
2
 
! Отговори
тцтцтцтцтцтцт преди 9 години
Е нали Литекс трябваше днес да сменя седалището на отбора и да се мести в София , що се закучи работата ???Кой си е мислил това , ще дойде време , когато цесекарите ще започнат да викат за отбор от ............... Ловеч , вместо да си подкрепят своя
43
0
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
е те такова посирене не съм си представял ... във В група .. цъ цъ цъ ... па кво, са съм ЦСКАр !!!!
42
1
 
5
 
! Отговори
дд преди 9 години
Някои цесекари много са надъхани : Е, то и Ювентус беше изгонен при аматьорите, ама тази година стегна до финал в Шампионската лига... Дано и тук да се полечи..Но ми напомня за онзи анекдот : Баща се кара на сина си за двойката по физик, а сина отговаря: Ама, тате, не се ядосвай! И Айнщайн е имал двойка по физика...
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА е абревиатура на централен спортен клуб на армията. Къде е армията, че да има и спортен клуб. Същото е и с Левски, който беше на издръжка на МВР. Нема пари - нема отбори. С изключение на Лудогорец всички клубове у нас само цицат без възвръщаемост.
40
7
 
22
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
Дотук беше с Левски и ЦСКА - където минат бай *** и вълкът Лупи трева не никне. Същото се отнася и за България, ръководена от народните изедници от ГРОБ!
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 42Tova, koeto shte se zavurne ot V grupa na MAndjukov NE E CSKA, razberete go!!!Ako im pozvolite da vi falirat i da si registrirat novi klubove vie umirate ;) Puk vie si pripoznaite i BArcelona ako iskate....
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
47 По -силни ли ще се завърнете? Как бе, като ви напускат сега всички чужденци и ще играете срещу аматьори....Муааххах по-силни щели да се завърнат....
37
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво като започнем от В група а ? След две години ще се завърнем на чисто и още по силни,тогава победите ни над ФК Подуене ще са още по сладки макар ,че взехме да свикваме и приемаме победите над ФК ДПС като даденост
36
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
К'во стана, бе *** чорбари? Много се надявахте Гришата да ви спасява свинския ***. Да не е луд човека да си претопи отбора във вашата ***, ве! Муахахахаа....приятно прекарване в Б група, смешни ***. Отварям си сега една студена биричка по случая. Наздраве, червени ***.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Старото дружество пък ще бъде обявено в несъстоятелност и синдик ще се разпорежда на "Българска армия".Което значи запор на дружествени дяло, спиране на наема на стадиона и бай бай ЦСКА от Българска Армия и Панчварево.
34
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слаба държава, слаба армия, слаб ЦСКА.
33
1
 
4
 
! Отговори
aaa преди 9 години
До ЦСКА-арI tozi i falshiv ;) nqma nikakva razlika s tozi na Bojkov i Ganchev, i dvete sa aboslutni menteta nqmashti obshto s faliraliq i zakrit Cska ;) Cska prikluchi, edinstveniq nachin da ostanete i da podkrepqte Cska e vashite "spasiteli" da ozdravqt segashniq CSKA.Vsichko ostanalo e edna luja i jestoka izmama, ako podkrepite Bojkov ste ot Litex, ako e MAndjukov ste ot nqkakuv nov klub, koito nqma nishto obshto s Cska.....za jalost tova e gorchivata istina, veche nqma CSKA ;)
32
1
 
8
 
! Отговори
?! преди 9 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОИ КОИ ЩЕ КУПИ НА 4КИОМЕТЪР БАЗАТА А ДТУГИТЕ ИМОТИ ѝАЛИ СТАДИОНИ КОИ КОИ
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
уморих се вече да ви слушам простотиите. Дайте да мине в понеделник изпълкома и ще видим какво цска ще има.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До азАз, ти, той, тя, т.е. всички ние, които чинно си плащаме данъците.
28
3
 
9
 
! Отговори
аз преди 9 години
Кой ще върне 11-те милиона на държавата?
27
0
 
14
 
! Отговори
л преди 9 години
на А окръжна вече В група ли й викат
26
1
 
15
 
! Отговори
... преди 9 години
Хахахахахахха До десет години всеки отбор ще се казва ЦСКА нещо си....
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато ликвидираха армията и Кремиковци, седесарите и гербавите ликвидираха и ЦСКА.