ЦСКА "номер 1" се роди, ще играе във "В" група

Отборът при аматьорите ще има и немалък бюджет
Обновена: 18 юни 2015 14:05 | 18 юни 2015 12:52,
57
ЦСКА "номер 1" се роди, ще играе във "В" група
Снимка: архив Булфото

Новото дружество ФК ЦСКА, което е собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, вече предлага договори, пише "Меридиан мач".

Служители от настоящата администрация и треньорите в школата са предложени споразумения. Всички, които са се съгласили да ги подпишат, ще бъдат част от проекта на Манджуков и Инджов при аматьорите.

ФК ЦСКА започва на чисто без никакви задължения и ще мери сили с отборите от "В" група. Съществува минимален шанс някои от футболистите на сегашното дружество да бъдат част от новия клуб, но това със сигурност няма да са чужденците, които вече се надпреварват да напускат.

Старото дружество пък ще бъде обявено в несъстоятелност и синдик ще се разпорежда на "Българска армия".

Бизнесмените Петър Манджуков и Юлиан Инджов за пореден път публично заявиха, че ще подсигурят издръжката на новия клуб. Все пак те дадоха ясно да се разбере, че това е план "Б". Желанието на сегашните собственици да намерят нов благодетел, който да поеме цялата отговорност на плещите си.

Дори това да не стане, немалък бюджет за стандартите на "В" група ще бъде подсигурен. Петър Манджуков и Юлиан Инджов от първия ден, в които станаха главни акционери, си поставиха за цел рестарт. Започването на чисто значи, че възможностите пред ЦСКА стават големи. В крайна сметка основната притегателна сила – базите остава реална.

Още по сагата с ЦСКА четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: МанджуковЦСКАВ група
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ЦСКА 2 КАМ ГО , КУКУВИЧКАТА ОП .......В ЧУЖДО ГНЕЗДЕНЦЕЕЕЕЕ......ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СИ ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА И В ДАБРО И В ЗЛО
23
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като сегашният ЦСКА е фалирал, какъв е новият ЦСКА и как така влиза в В група. И той ли ще е наследник на историята или този на Божков и Ганчев. Какво става с дълговете и тези нали са собственици на фалиралото ЦСКА. Ако така става и ние да правим футболен клуб, трупаме дългове и го фалираме - готово всичко е чисто и пак наново. И това ако е държава. Значи новото ЦСКА няма нищо общо със старото, защото е нов отбор и този с историята е фалирал
22
4
 
6
 
! Отговори
От запознат преди 9 години
БКП, БСП, АСО, ГОР, ДАР, Евролевица и други, които дори вече не ги помня. Последва ново голямо крадене, което доведе до ликвидирането на Кремиковци и т. н. Той ликвидира един колос като металургичния комбинат с хиляди работници, та какво остава за един футболен клуб.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БФС можеше да закрият ЦСКА и през 2010 г. когато закриха Кремиковци и Лупи беше уволнен. Перуката и Тиквата са ликвидаторите на ЦСКА, но през 2010 г. имаше натиск от феновете и потрошиха БФС.
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ...Левскарите Иван Костов и Георги Марков приватизираха ЦСКА на мутри през 1993 г.
19
2
 
26
 
! Отговори
Запознат преди 9 години
Краят на ЦСКА и новото му начало във "В" група е напълно логично и го усещах още в мига, в който в клуба се намърда Лупи. С този нагъл *** съм служил войник през 1972 г. в с. Труд Пловдивско. По-голям крадец, лъжец, нагаждач, манипулатор, ***, доносник и т. н. от тогава до днес не съм срещал. По онова време той беше единствения член на БКП /още като войник/ и разнасяше пощата от поделението до селото и обратно. През останалото време се скътаваше и ни действаше. Сред това смени партии
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уефски влизат служебно в Лига УЕФА, ако БФС закрият ЦСКА и Литекс.
17
6
 
10
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА С ВЕЛИКИЯ ЦСКА СИ Е ЧИСТА ПЕРВЕРЗИЯ .ТОВА СЕЛСКОТО ОТБОРЧЕ ОТ ЛОВЕЧ ДА РИТА ПОД СЛАВНОТО ИМЕ НА ЦСКА Е КОЩУНСТВО.ПО ДОБРЕ Е ЦСКА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ДОЛНИТЕ ГРУПИ НА ЧИСТО ,НО ДА СЕ ЗАПАЗЯТ ДОСТОЙНСТВОТО И МОРАЛА НА ЧЕРВЕНАТА ОБЩНОСТ,ОТКОЛКОТО НЯКАКВО МУТАТТСКО ОБРАЗУВАНИЕ ОТ ЛОВЕЧ ДА НОСИ СЛАВНАТА ЧЕРВЕНА ФЛАНЕЛКА И ЕМБЛЕМА НА ЦСКА И ДА СЕ КИЧИ НЕЗАЛУЖЕНО С ИСТОРИЯТА И РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЧЕРВЕН ОТБОР.
16
6
 
11
 
! Отговори
naco преди 9 години
Дано това е ИСТИНА! Това беше правилното РЕШЕНИЕ! ЧЕСТИТО,АРМЕЙЦИ! ПРОГОНИХМЕ,МАФИЯТА! Да,живее ЦСКА! САМО ЦСКА!
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересното е като влязат в А група след 2 години, чорбетата за кой ще викат на чорбарското дерби? За ЦСКА Литекс или за ФК ЦСКА.
14
3
 
10
 
! Отговори
рок преди 9 години
до намбър 11-освен тези, интерес да се ликвидира и цъсъкъА имат и светия синод, КГБ,ЦРУ,Ми-5,Ми-6 и ми 7,Мосад,албанското и афганистанското разузнаване.А,да и-Путин.Абе целия свят няма кво друго да прави, освен да мисли как да ликвидира цъсъкъА-то..
13
3
 
20
 
! Отговори
... преди 9 години
ФАЛИТА НА ЦСКА СЕ ДЪЛЖИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ТОЯ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ ТОМОВ-ЛУПИ! Един път не можа да го фалира на на втория път вече успя! Само не знам как едва ли не 99% от цесекарите го подържаха, че и задните му части целуваха!
12
2
 
6
 
! Отговори
ЛОШО преди 9 години
Ние българите НИКОГА няма да станем европейци. # Защото времето, когато нелегалните легално управляват българия НИКОГА няма да отмине. # Защото червените АНТИХРИСТИ и СИНИТЕ комунисти вече са феодалните собственици на държавата . . .
11
7
 
3
 
! Отговори
оле преди 9 години
Те и уефски едва кретат.Сега е времето отново да има тъй наречени дербита-цска и уефски да продъжат.Уевски вместо да живуркат и те по тоя начин-да направят и те ново дружество и догодина заедно с цъсъкъ дерби във В група!
10
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перуката, Тиквата, Бай *** и Турчина имат интерес да ликвидират ЦСКА като конкурент на Левски и Лудогорец.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-евтино на държавата беше НАП да купят ЦСКА за 1 лев и министерство на армията да го национализира и така да си върнат дълговете с печалба а ЦСКА да играе в Шампионска лига.
8
2
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Нищо не губи НАП при положение, че никой няма намерение да им плаща. Идеално се получава. Отиват там където им се полага.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма друг ЦСКА. Почват от 0 и НеуСтойчо заедно с Лупи ще пият по една студена вода за парите, които се надяваха да измъкнат от Манджуков и Инджов. ..
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЗрителВ "Г" група...на глупаците. Падението е пълно. Разпродадоха добрите за пари ,сега започват със селският футбол. Да не би Стоичков да е почнал от друго място...хаха
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАП губи 50 милиона лева от цялата операция на Тиквата и Перуката.