Гонзо подкрепи националите: На прав път сме!

Футболистите днес показаха добро ниво, смята техническият директор на БФС
11 сеп 2023 10:50, Красимир Ангелов
53
Гонзо подкрепи националите: На прав път сме!
Снимка: Lap.bg

Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо беше разочарован от поражението с 1:2 от Черна гора в Европейската квалификация в Подгорица, но опита да намери положителните моменти в мача.

"Загубихме, а за съжаление бяхме по-добри в този мач. Изпуснахме ситуации. Но когато не вкарваш – с клишетата да започнем, ще ти вкарат. Смятам, че сме на прав път, футболистите днес показаха добро ниво. Ако продължим по същия начин, ще изградим добър отбор", започна Георги Иванов.

Още по темата
"Сбихме се, играхме бързо, стояхме добре на терена, създадохме ситуации. Въпросът е, че не успяхме да ги вкараме. Най-голямата класа са футболистите, които могат да вкарват голове. Ние за момента не можем да намерим точната формула, точно ситуациите, които имаме как да ги реализираме. Смятам, че бяха повече от 3-4 чисти положения. И затова съжаляваме. И най-вече заради футболистите, защото вътре има момчета, които в момента плачат. Ние в доста мачове вече нямаме късмет. Още след първите два мача, които загубихме – с Черна гора така нещастно, и с Унгария, още тогава знаехме, че са намалели. И със Сърбия и Литва, когато не успяхме да спечелим, стана ясно, че трябва да изградим един отбор за догодина за Лигата на Нациите", допълни Гонзо.

Според него повтарянето на едни и същи грешки на първо място се дължи на липсата на опит.

Той за пореден път отговори на хора, които се изказват негативно за отбора, а също така защити и голямото текучество на играчи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 11 месеца
НА ПРАВ ПЪТ КЪМ ПРОПАСТТА.ГОСПОДИНЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА РИТАТ И В МАХЛЕНСКИЯ ОТБОР.МАХНЕТЕ ГИ, ЗАКРИИТЕ ТОЗИ ОТБОР.ТЕЗИ ЯДАТ ХЛЯБА НА НАРОДА.ПАРИТЕ ЗА ТЯХ ГИ ДАЙТЕ НА НЯКОЯ ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ ЯСЛА ЗА ХРАНА И ИГРАЧКИ НА ДЕЦАТА.
47
0
 
0
 
! Отговори
Тъп преди 11 месеца
беше и такъв си остана.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъдростта на Гонзо струи от лявото му око и влиза в дясното му ухо.
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На прав път сме. Под мъдрото ръководство на Борислав Михайлов и благодарение на неговия международен авторитет, българският футбол се развива. Вървим напред! Only sky is the limit! Гонзо, ще си говорим след три години, нали така? Точно толкова, най-вероятно ще ти трябват, за да преминеш в четвърти клас. Амбициозните цели на националната гарнитура са: Загуба от Албания. Загуба от Фарьорски острови. Загуба от Тринидад и Тобаго, по-голяма загуба от Грузия, комплект загуби от прибалтийските страни.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На прав път? А явно като почнем да падаме от Тринидад и Тобаго тогава вече ще сме постигнали целта?
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На последно място в групата сме без нито една победа в група със съперници като Литва и Черна Гора, а тоя ми обяснява, че сме на прав път?
42
0
 
0
 
! Отговори
борислав преди 1 година
Няма 1, Х, 2 -всички ни пердашат здраво.Явно това е пътя за който говори Иванов .Такова постоянство на националния отбор не се спомням/ а съм гледал мачове преди да се роди този ***/
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя прихвана от лечковата наглост. Какъв прав път бе Гонзо. Срам нямате , за достойнство да не говорим.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
последни на прав път сте
39
0
 
0
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
До когато перуката и компания, са управници, до тогава ще продължаваме и да затъваме. Гонзо, да взима участие в някой стриптийз бар, определено ще печели повече(случката, преди години, когато си събу гащите на стадиона, пред хиляди зрители). Всички са кавали.
38
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Този национален отбор не заслужава да се правят големи разходи за него:скъп треньор от чужбина,чартъри и петзвезни хотели.Да сложат някой учител по физическо за треньор,пътуване с WIZZ AIR или RYANAIR и настаняване в евтини хотели.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На прав път, ама в обратната посока. И караме с 200 по него.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво да каже, нали трябва да си защити заплатата, че ако не е БФС ще умре от глад.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кви лъвове по скоро проскубани котараци
34
0
 
0
 
! Отговори
Решението е преди 1 година
Единственият начин такива като Перуката, Лекето и *** да бъдат позорно изхвърлени от БФС е при следващото домакинство срещу Унгария целият стадион да бъде препълнен и да скандира обиди и освирквания срещу тях. Без да спира. Даже и медиите трябва да изригнат с обидни квалификации срещу БФС. Това е начина те да бъдат публично унижени пред света. Това го запомнете и разпространете като призив за изпъждането на Перуканците от БФС!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гонзо ,кой мач си гледал ?
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откак осмокласникът от ромски произход го направиха директор правият път към дъното става все по-прав.
31
0
 
0
 
! Отговори
?? преди 1 година
Гон........ кой?
30
0
 
0
 
! Отговори
хмм преди 1 година
Гонзопитека не признава загуба.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е една наша пинимална загуба, която автоматически се превръща в ПОБЕДА !!!