Медведев: От НАТО зависи дали планетата ще стане на парчета

Членството на Украйна в алианса означава обявяване на война на Русия
17 юли 2024 08:30, Александър Попов
332
Медведев: От НАТО зависи дали планетата ще стане на парчета
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Присъединяването на Украйна към НАТО ще бъде равнозначно на обявяване на война на Москва, заяви бившият руски президент Дмитрий Медведев и добави, че само "благоразумието" от страна на Алианса може да предотврати разпадането на планетата на парчета.

На срещата си на върха миналата седмица лидерите на НАТО се ангажираха да подкрепят Украйна по "необратимия път към пълна евроатлантическа интеграция, включително членство в НАТО". Остана отворен въпроса кога може да се случи това.

Медведев заяви пред информационната агенция "Аргументи и факти", че членството на Украйна ще надхвърли пряката заплаха за сигурността на Москва.

"По същество това би било обявяване на война - макар и със закъснение. Действията, които противниците на Русия предприемат срещу нас в продължение на години, разширявайки НАТО, водят Алианса до точката, от която няма връщане назад", подчерта бившият руски президент.

Той заяви, че Русия не заплашва НАТО, но ще отговори на опитите да подкопае нейните интереси.

Медведев също така повтори позицията на Москва, че назначаването на Марк Рюте за ръководител на НАТО няма да промени позицията на алианса.

"За Русия нищо няма да се промени, тъй като ключовите решения се вземат не от страните членки на НАТО, а от една държава - САЩ", заяви Медведев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още по темата: медведев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до Да бе - Русия няма за цел да превзема Украйна, ако е за превземане Украйна може да бъде превзета и изравнена със земята за 2 дни. Целта на Специалната Военна Операция беше ясно дефинирана от президента на Руската Федерация Владимир Путин: денацификация, демилитаризация и извънблоков статут на територията на бившата УССР ако остане като държава в един или друг вид.
163
4
 
23
 
! Отговори
световните тумори преди 1 месец
Русия както и Северна Корея, ако нямат враг ще се разпаднат . Зависта и омразата крепят тези средновековни полуфабрикати.
162
0
 
13
 
! Отговори
Бегъл анализ ... преди 1 месец
То като чуеш Медведя какви ги говори и веднага ти става ясно че е със температура и на болко успокояващи ,но за да се появи Медведя и Путин някои са се събрали и са го мислили как да го направят най-добре Отдаван КГБ то си е движещата сила във Русия те са навсякъде те са си тяхното задкулисие те вземат решенията и без тях Медведя нищо не може да направи . Ама проблема на КГБ-то е че те са си Руска сила а не Световна Има други цили на задкулисието който са мнооого по силни е във това е сблъ
161
3
 
2
 
! Отговори
Ухото на Тръмп преди 1 месец
Учете турски!
160
2
 
12
 
! Отговори
Да бе преди 1 месец
Ако беше истина , досега да са превзели 100пъти Украйна ... Започвам даже да се съмнявам , че ядреното им оръжие може да лети, при положение , че половин Русия са на външни тоалетни...
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Внесоха Мариана Безуглая в сайта "Миротворец".
158
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинците днес са оставени на заколение. Те просто ще бъдат унищожени като пушечно месо, защото вече не представляват нищо като бойна сила.
157
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Загубите на Украйна в конфликта вече възлизат на над 2 милиона убити и осакатени.
156
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е само реторика. Планетата няма да стане на парчета, само САЩ и ЕС ще бъдат унищожение коренно, а Русия ще понесе тежки поражения, но ще се запази. Другите - Южна Америка, Африка, Азия, Австралия няма да станат на никакви парчета. На парчета ще стане и цялата световна икономика след унищожаването на САЩ и на ЕС, никой не може да предвиди какво ще стане, но ще бъде тотален срив.
155
10
 
4
 
! Отговори
Гладният Мечок преди 1 месец
Прав е Димата ще му коленичите на Мечока
154
2
 
3
 
! Отговори
Бегъл анализ ... преди 1 месец
Окато насеението бъде сведено до разумни граници и равнището на науката не достигне такова развитие че да може да компенсира всякакво увеличение на населението . При сегашното положение на развитие на наука и нарастване нанаселението плюс промяна на климата до 30 г ще започнат всякакви социални и природни катаклизми който така или иначе ще са всеобща Само си помислете като тръгне цяла Африка да се преселва ,а там във момента се раждат милиони --всички тези ни идват на гости ,чакаме ги !
153
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВЕЛИКАНИ - Ленин -164 см. Сталин - 163 см, Берия - 158, а Хрушчов - 166 см, Медведев - 158 см, Путин - 165. Дребни ВЕЛИКИ вождове, големи ядове.
152
0
 
0
 
! Отговори
Бегъл анализ ... преди 1 месец
Има и трети вариант във сферата на конспирациите -- Населението на планетата расте главоломно то променя климата бързо ще дойдат събития който ще извадят извън контрол всичко правещо ни цивилизация във тази баркотия има огромен риск за управляващото задкулисие че може да загуби всичко планирано до сега и самите им животи тоест може да дойде края им --- вадиант за тях е да оцелеят при ядрена война и после да продължат напред, а населението на земята да е сведено до разумна численост ....
151
4
 
2
 
! Отговори
Откачалка преди 1 месец
но тук е прав! Само 80%-те не го разбират!
150
5
 
9
 
! Отговори
Добре бе преди 1 месец
Украйна беше неутрална държава и нямаше намерение да влиза в НАТО. Но дойде 2014 после 2022 когато Русия поиска си взе територии със сила и на Украйна ѝ остана само едно да се стреми към НАТО, че да е защитена. САЩ, Великобритания и РФ гарантират териториалната цялост на Украйна в замяна на това Украйна да предаде всички ядрени оръжия на нейна територия на РФ. Ако Украйна притежаваха 2000 ядрени бойни глави в момента дали РФ щеше да посмее да нападне!
149
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тоз пияндурник в главата му само му се привиждат апокалипсиси на планетата Земя :)))
148
5
 
3
 
! Отговори
Бегъл анализ ... преди 1 месец
Може да направят ядрена демонстрация и да поставят исканията си анблок които ще са делене на планетата както те искат -- това е неприемливо, но пред избора дали да съществуваме изобщо или не не знам кой ще взема решението .... и вариант Б е наистина Щатите да са поне 20 г. напред и да имат някакъв коз който да ги сломи отново както при студ.война беше,, космически войни,,Това е !
147
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали казвахте, че Русия и сега се сражава с НАТО в Украйна? Защо пак лъжете?
146
6
 
11
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
Този ненормалния мисли, че ще уплаши някого! Паяк!
145
3
 
4
 
! Отговори
Бегъл анализ ... преди 1 месец
Още когато във главите на старите КГ-Беици е дошла идеята да възкресяват велика Русия и да търсят реванш от нато за края на студената война и са избрали стратегия как и по какъв начин да се действа - там със петроли превъоръжаване .купуване на политици, финансиране на партии номерата със Путин и Медведин където ги сменяха и т.н.т. им е било ясно че ще се стигне до ядрена конфронтация със НАТО във един момент ,сто процента са разчитали и на ядрен шантаж може и да направят ядрена демонстрация

Спонсорирани публикации