Франция разследва заплахи за убийство към израелски спортисти

Служители разследват изтичането на лични данни в мрежата
28 юли 2024 23:15, Анисия Иванова
15
Франция разследва заплахи за убийство към израелски спортисти
Снимка: БГНЕС/EPA

Полицията във Франция разследва заплахи за убийство, отправени срещу трима израелски спортисти, участващи в Олимпийските игри в Париж, съобщи канцеларията на парижката прокуратура, цитирана от "Франс прес".

Служители на отдела за киберпрестъпност разследват също изтичането в петък на лични данни на спортисти в социалните мрежи и се опитват да ги премахнат, съобщи прокуратурата.

Израелският външен министър Израел Кац е предупредил в четвъртък френския си колега Стефан Сежурне за възможен подкрепен от Иран заговор, насочен срещу израелски спортисти и туристи по време на Олимпийските игри.

Израелските спортисти на игрите са придружавани до и от състезателните прояви от елитни полицейски части и им е осигурена 24-часова защита по време на цялата Олимпиада, казаха служители. Израелската служба за вътрешна сигурност "Шит Бет" също помага за осигуряване на безопасността на израелските олимпийци.

Още за Олимпиадата в Париж - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
равенство преди 1 месец
А тези предствители на страна извършваща масов геноци и убийства, защо въобще са там?!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шарли Ебдо, а? Свобода на словото и себеизразяването, а? Всички викахте "Аз съм Шарли" когато християните се гавреха с мюсюлманите. На ви сега Шарли!
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Защо тия джендърляци не се изгавриха със мюсюлманите , а го направиха със християните ?????" - всъщност, от една гледна точка погледнато, това което "джeндъpляците" са направили, би могло да се разглежда като нещо добро. Защото най-после и християните да видят какво е когато те се гаврят с религията на мюсюлманите. А също така, християните от десетилетия се гаврят с мюсюлманите, но мюсюлмаките никой не са "изколили до крак".
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не оправдавам руснаците, въобще даже, но защо руските спортисти имаха ред забрани за международни спортни състезания, а израелските които са в пъти по-големи престъпници и извършват геноцид, нямат забрани?
7
0
 
15
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
В крайна сметка само ци о нистите имат право да убиват безнаказано.
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брадите мъже в рокли от френската "Тайната вечеря" ги заплашвали със секс
5
2
 
19
 
! Отговори
Очуден преди 1 месец
Защо тия джендърляци не се изгавриха със мюсюлманите , а го направиха със християните ????? Защото мюсюлманите щяха да ги изколят до крак !!!!!!
4
3
 
21
 
! Отговори
Ми то ...... преди 1 месец
Заради нетаняхо и кликата му евреите ги намрази цял свят , за техните касапски умения !!!!!! Защо се чудят , че хората по света не ги харесват ?????
3
1
 
10
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 1 месец
Четете протоколите на ционските мъдреци. Дивашкото- хазарско племе са пише еврей но няма нищо такова , просто по метода на дълбоката психология манипулират ското- населението - робите както е било и в Рим че и преди това
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зибий му кирката в главата на евреина гадденн!
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заплахи за убийство на спортисти на голямо спортно събитие не се обявяват публично, защото всяват паника сред останалите, включително и от други държави. Ама щом твърдите че е вярно ... Верваме! Външни министри се предупреждават един друг за "възможен заговор" на Иран, че кой друг като обичайно заподозрян? Поне да бяха вътрешни министри? Их че веселба в тоз Париж! Разсмяхте всичката организирана престъпност по света.