Новото нормално: Мъже-боксьорки на Олимпиадата

"Една" от тях може да срещне българка
Обновена: 31 юли 2024 11:45 | 31 юли 2024 11:41, Александър Попов
390
Новото нормално: Мъже-боксьорки на Олимпиадата
Светлана Каменова може да се изправи срещу Лин. Снимка: Lap.bg

Мъже-боксьорки стряскат участничките в две категории на Олимпийските игри в Париж. "Една" от тях може да се изправи на ринга срещу бълкарката Светлана Каменова.

Тайванката Лин Ю-Тин е най-титулуваната и боксира в кат. до 57 кг. В кариерата си има два златни и бронзов медал от Световно първенство. Именно тя може да се изправи срещу Каменова, а двете имат и история и грандиозен скандал зад гърба си. На световното първенство в Индия бронзовият медал на Лин Ю-Тин бе отнет в полза на българката, защото тестът за пол показа, че тя всъщност е мъж.

Световната федерация по бокс обаче не стои зад олимпийския турнир, а МОК допусна Лин до участие след извънредно заседание.

Другата боксьорка-мъж е Имане Хелиф от Алжир, която ще дебютира в кат. до 66 кг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
1
 
29
 
! Отговори
Математик преди 1 месец
Това явление е изключително обидно за Жената. Тя е свещено творение на Бог или Еволюцията. Не разбирам защо жените нямат мнение по този въпрос. Само мъже съм чувал и виждал възмутени - писатели, режисьори, актьори и прочие. Недоумявам...
268
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лин ще се бие с българката. България трябва да протестира игрите. Защо ще оставим да се гаврят с момичето? МОК се страхуват Лин да не ги осъди, за това разрешават. Но Лин не издържа тестовете за пол на световното и тогава взеха наградата заради измама с пола. Това сега какво е? Прилича на гавра с жените.
267
0
 
20
 
! Отговори
мда преди 1 месец
Тез още ли се състезават в Париж?!? Има ли заблудени да им гледат перверзиите?!?
266
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това ли е приемането на различните? Защо не им направят олимпиада за тях? Как има олимпиада за хора със специфични потребности? Тогава няма да е неравностойно. Може и да има за тях, вместо да отвращават хората по този начин?
265
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изващeнията в Парижката олимпиада край нямат. Потреc!!! Значи мъже когато бият жени е домашно насилие, а когато мъже бият жени на олимпиадата е спорт?!?
264
0
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 1 месец
Винаги сме искали равенство, да , в образованието, обучението, отношението...никой не е твърдял, че жената може физически това, което може мъжа - той се е развивал с години да е по-силен ФИЗИЧЕСКИ, така както жената се е развивала да износи дете. Няма как години влияние на различни хормони да е еднакво. Никой не е искал тази простотия, от която се възползват всякакви недорасли индивиди. Еманципация не значи кухи ***, клатещи си краката в офиса с директора, нито мъж с женски дрехи. Равни права
263
0
 
18
 
! Отговори
а сега преди 1 месец
До Анонимен 276 - на световното по плуване в Берлин направиха отделни дисциплини точно за такива недоразумения на природата. Познай колко участника се записаха. Точно така - НУЛА. Щото няма да е интересно и няма да може да си господстващ над другите. Все се натискат мъже да се състезават сред жените. Много хубаво направиха че оня объркания хамерикански плувац не го допуснаха на олимпиадата даже и му взеха медалите от тяхното първенство
262
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демек да пребиеш жена се превърна в олимпийски спорт.. Или на ринга може да биеш жена, ама вкъщи не..
261
0
 
18
 
! Отговори
Той преди 1 месец
Господ още малко ще ни трае.
260
0
 
18
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Очаквайте скоро "нежни чуествителни мъже" в художествената гимнастика и синхронното плуване!!!
259
0
 
20
 
! Отговори
Този Който преди 1 месец
Изватеняцииии!!!! Чашата е на път да прелее!!! Започвам сериозно да си мисля, че тая цивилизация не заслужава да съществува. Атома бързо ще реши всички проблеми.
258
1
 
18
 
! Отговори
Скоро преди 1 месец
Ще гледате и чепове през клиновете в художествената гимнастика , да ме казвам какъв ужас ще е в женския плажен волейбол. Бааал съм ви новия свят
257
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си направят транс категория бе егати ненормалниците.
256
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е ти не само те изглеждаха добре и по секс филмите германките бяха 1 база=оказаха се прехвалена стока,в нито един такъв филм не се е снимала нитоедна германка,за последните 1о години не видях такава на която да подаря 100 евра.Екзарц кафе ,скочубри и като се омешиха с талибите стана страшно
255
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и факта жени боксьорки е не по малко кофти от мъже боксьорки.
254
3
 
7
 
! Отговори
стар преди 1 месец
А помните ли навремето плувкините от ГДР как бяха набухани със стероиди и изглеждаха като гардероби.
253
0
 
17
 
! Отговори
истина преди 1 месец
накрая да не се окаже че Путин, Си Дзинпин и Тръмп са прави и ние всички сме в заблуждение...да не знаеш кой какъв е.....
252
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жената е започнала да тренира бокс като малко момиче. Тя се е лишила от много неща заради спорта. Мъжът може в момента да се мисли за табуретка, но е започнал да тренира бокс като момче и се е състезавал като момче. Това обезсмисля целия живот на жените в бокса.
251
0
 
19
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Нашите да ги бойкотират !!! Сбърканяците вън !!! Когато в дисциплина има такъв сбърканяк....всички да го бойкотират !!! Аман от сатанизъм !!!
250
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи откриването си беше съвсем в духа на тази Олимпиада... Аз приключих с това извращение веднага след като смених канала. Направетего и вие!

Спонсорирани публикации