Хлебарки и мишки в общежитията на полицаите, пазещи Олимпиадата

Имало и дървеници
6 авг 2024 14:05, Стела Стоянова
28
Хлебарки и мишки в общежитията на полицаите, пазещи Олимпиадата
Снимка БГНЕС, архив

Полицаи, ангажирани с Олимпиадата в Париж, разкритикуваха непоносимите условия на живот в студентското общежитие, в което бяха настанени.

Според източника в стаята има много паразити. Освен това нямало как да се затопли храната.

„Някои от полицаите се сблъскаха с редица неудобства. Оказа се, че в общежитията има хлебарки. Трябваше да помолим администрацията да извика унищожители“, каза Рик Хенри, специален съветник на водещия полицейски синдикат във Франция, Националния полицейски съюз.

По думите му ръководството на националната полиция е реагирало много бързо. Оказа се обаче, че в общежитията все още има мишки, има и проблеми с канализацията. Полицията беше настанена в редица хостели в покрайнините на Париж, както и в самия град. В студентско общежитие в 18-ти район служителите на реда се натъкнали и на проблем с дървеници.

По-рано беше съобщено, че повече от 2 хиляди полицаи и жандармеристи от цял ​​свят са пристигнали във Франция, за да подсилят силите на реда по време на Олимпийските игри. Охраната на церемонията по откриването на Игрите през 2024 г. се осигуряваше от 50 хиляди полицаи и 18 хиляди военнослужещи. | БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
15
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 1 месец
Ех тоя 18-ти.Кой ги би по главите да ходят точно там? Толкова ли не им дадоха в 4,6,7-ми арондисмани?И аз хванах инфекция от Парижа ама кво да се прави.Ще свикнат на прелестите с мишляците,дрвениците,пушачите на крек,застаряващи чuстутku в белите бусчета до Булонския лес......
4
34
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Плюенето в блатната губерния си продължава, а света си се кефи на Олимпиадата. Кой за каквото живее :)
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цялата тази клоунада, престъпно наречена Олимпиада, е абсолютна деградация на човешкия род. Цялата идиотщщина на либерализма лъсна пред очите на целия свят. Сега подготвят Камилата да става президент, не ме съмнява че ще откраднат пак изборите, за да може тая пресъпна клика да продължава да тероризира човечеството.
2
0
 
37
 
! Отговори
Виктор Юго преди 1 месец
От времето на Жан Валжан няма промяна за теди неща в Париж.
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е напълно редно в общежитие за ушеви. Трябва бълхи и дървеници да им пуснат също.

Спонсорирани публикации