Кирил Милов се размина с бронзовия медал

Българският борец отпадна в репешажа
6 авг 2024 13:34, Петър Бойчев
35
Кирил Милов се размина с бронзовия медал
Снимка БГНЕС

Българският борец Кирил Милов отпадна в репешажите на олимпийския турнир в Париж. В категория до 130 килограма в класическия стил националът отстъпи с 4:6 на срещу Абделатиф Мохамед  от Египет.

По този начин българинът не успя да се класира за битката за разпределение на бронзовите медали.

Във вчерашния състезателен ден Кирил Милов загуби на осминафиналите при най-тежките от Ясмани Акоста Фернандес (Чили). След това кубинецът с чилийски паспорт се класира на полуфинал, с което изтегли нашия представител на репешажите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 1 месец
Чиста българка ама от ромски произход. Коя нормална българка ще се омъжи за палестинец. Ти като пишеш клишетата си, замисляш ли се поне малко?
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 7 За кубинеца съм съгласен че не е българин, но за Карлос не. Един вчера се изцепи, че Карлос бил натурализиран българин. И ти сигурно като него си мислиш че е натурализиран българин като кубинеца. Пинко, майкaта на Карлос е чиста българка, а Карлос няма ливанско гражданство заради ливанеца баща си, само българско. Разбра ли ве Пинко. Българин си е Карлос Насар! Излезе на европейското в София с народна българска носия на трибуната. Повече българин е от тебе!
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като му гледам снимката ни Кирчо си е жива мутра. Само дето се е родил няколко години по-късно. Един пръст чело, празен поглед и т.н.
10
1
 
7
 
! Отговори
Извод преди 1 месец
На българите не им пука. Не им се занимава да ходят за n-ти път на избори, не им се занимава с тукашните брокери и шефове, които предлагат мизерни условия, не им се занимава да ходят на почивки в собствената им страна заради мизерията, не им се занимава с уруди от народа по цял ден. Малко остават тука и само неклоцина остават и успяват. Така наречените "срамни" резултати са напълно естествено следствие от това, което се случва в БГ
9
4
 
3
 
! Отговори
да припомня на преди 1 месец
по-долу пишещите за борците,мутрите и демокрацията.Факт е ,че повечето мутри бяха от контингента на неуспелите и провалени състезатели по време на соца,само че не демокрацията ги превърна в мутри,! Те бяха подготвяни за такива от небезинвестните шефове във вездесъщата ДС,като Димитър Павлов/ митьо гестапото/ и ген. Любен Гоцев. Такива са случаите на братя Илиеви, Илия Павлов и много други!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега прочетох, че тоя бил от Дупница. Сигурно е някакъв роднина на Иво Карамански от КОРОНА ИНС
7
6
 
4
 
! Отговори
до 5 преди 1 месец
И двамата които си написал не са българи. Срамно е да няма НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН с медал. Дори и с бронзов.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Купете един кубанец да ги напръшка. Може и да е Хавиер Някй си. Няма значение. Обърнахте спорта на Битак.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
10 дни от началото на олимпиадата, а ние не можем да отидем на полуфинали в който и да е спорт още. Натурализирания кубинец може би ще е с медал и очакваме Карлос със златото. Други няма.
4
2
 
7
 
! Отговори
до 3 преди 1 месец
Така е за съжаление. При омразния СОЦ борците се бореха и носеха медали, а при любимата ДемоКраДция, борците станаха мутри и нема кой да ни носи медали ...
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не случайно навремето на МУТРИТЕ им викаха БОРЦИТЕ. Те бяха 99% такива.
2
2
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 1 месец
Тове е спорт за мало умни мут ри и селинджъри. Интелигетните хора играят снукър.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
какъв противен спорт

Спонсорирани публикации